Hükümdarlar,imparatorlar,halifeler,peygamberler,liderler Peki soruyorum,bu asalet kimde var ? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 30 Nisan 2021; 12:49:51 > |
Bildirim
Hükümdarlar,imparatorlar,halifeler,peygamberler,liderler Peki soruyorum,bu asalet kimde var ? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 30 Nisan 2021; 12:49:51 > |
peygaber dunyaya gelmis gecmis tum siyasi liderlerin toplamiyla bile kiyaslanamaz |
Atam gerçekten karizmatik bir adamdı. ![]() ![]() |
:D |
peygaber dunyaya gelmis gecmis tum siyasi liderlerin toplamiyla bile kiyaslanamaz |
neden peygamberde insan değil mi,peygamberlerin insanlardan üstün olduğunu mu iddia ediyorsun,bence sen Kur'an'ı ya okumadın ya da bir daha oku derim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 30 Nisan 2021; 13:2:17 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ah 7/24 öncesini sonrasını oku diyenler adam bırak öncesini sonrasını okumayı tamamını defalarca okumuş biri bayılıyorum sizin gibi dininizi bilmeden kör inançla bağlı olanlara |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atam gerçekten karizmatik bir adamdı. ![]() ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Peygamberler, hükümdarlar, üst düzey siyasi liderler vs. bunların hiçbiri birbirleriyle kıyaslanamaz. Her şahsın kendine göre bir üstünlüğü vardır. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
:D |