Bildirim
BU 2 İLACI KULLANAN VAR MI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
muscoril kas gevşetici kremdir bi zararı olmaz genelde boyun ağrısı için kullanıyorum ben ama parafon hakkında bir bilgim yok _____________________________ -
Muscoril hap formu kullandım piyasadaki kaliteli olanlardan bi tanesi. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: black label
muscoril kas gevşetici kremdir bi zararı olmaz genelde boyun ağrısı için kullanıyorum ben ama parafon hakkında bir bilgim yok
Hap'ı kullanmasam,kullanmayı sevmim.._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: geberit
Muscoril hap formu kullandım piyasadaki kaliteli olanlardan bi tanesi.
inş. bende memnun kalırım._____________________________ -
Kalmak zorundasın zaten ,bu arada yıl 2010 hala akıllı ilaçlar çıkmadı hala içtiğimiz bir hap tüm vücudun sistemlerini etkiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 26 Şubat 2010; 19:48:42 >_____________________________ -
Şu an kas spazmı çekmekteyim ve oturduğum yerde sağa sola dönmek, ayağa kalkmak, kalktıktan sonra tekrar oturmak çok acı veriyor. Senede en az 1 defa yaşıyorum bu baş belası spazmı. Bazen iğne gerekiyor ve sanırım bu seferkide o şiddette. Ama genel olarak muscoril hap 4mg kullanıyorum ve çok faydası oluyor. 2-3 gün içinde yumuşatıp 1 haftada da tamamen geçiyor.
Ve önümüzdeki hafta sonu Sınavlarım var, kara kara düşünüyorum._____________________________ Asla kendisi gibi olmaya cesaret edemeyecekleri bir adamın ölüsüne, ömür boyu ve her gün tekrar tekrar yenilenler, "yaşayan ölüler"
"...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.” -
Parafon'da kas gevşeticidir. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X