Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hell's Highway (ÇIKTI) (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
0
Favori
52.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .: mds :.

Yağmurlu bölümde oyunun Menu Yazıları kayboldu....

ati 8.4 driver ile dene sorun yok.

hd3850 ile denedim takılma ve reset düzeldi.
  • dehşet güzel bir oyun. gördüğüm kötü yanları ise bölümlerin kısa olması ve çoğunun birbirine benzemesi. oyunu oynarken sanki er ryan ı kurtarmak filminin içinde gibi hissettim kendimi. grafikler mükemmel. herkese tavsiye edilir. bu gidişle cod serisini alt üst edebilir :)
  • Yağmurlu bölümde kaldım.Yama gelene kadar oyunu unutacam çok gecikti bu yamada.Hayır birşey deyilde bir oyunun sonunu getirmeden başka bir oyuna başlama gibi bir adetim olmadığından başka bir oyunada başlayamıyorum.Allah sabırlar versin beklemekten başka çaremiz yok.
  • Oyun oynadıkça sarmaya başladı.

Tavsiye ederim denemeyen arkadaşlara
  • hala şu oyunun save dosyaları nerede bilen yok mu ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

hala şu oyunun save dosyaları nerede bilen yok mu ya..

C:\Documents and Settings\User\Belgelerim\My Games\BIA Hells Highway\SumacGame\SaveData
  • Bu yıl en çok beklediğim oyundu,anca bitirebildim,gerçekten çok güzel bi oyun,tıpkı Band Of Brothers dizisi gibi olmuş,kasabada geçen çatışmalar falan bana hep Bob'ı hatırlattı...
  • ATI Catalyst 8.4 sürücüsü ile x1900gt kartla Black Friday bölümünü sorunsuz atlattım. Takılma, "general protection fault", resetlenme vb. sorunlar yaşayan olursa denemesini tavsiye ederim. ;)

ATI Catalyst 8.4
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatay117

ATI Catalyst 8.4 sürücüsü ile x1900gt kartla Black Friday bölümünü sorunsuz atlattım. Takılma, "general protection fault", resetlenme vb. sorunlar yaşayan olursa denemesini tavsiye ederim. ;)

ATI Catalyst 8.4

Evet arkadaşlar benim de ekran kartının cdsinden çıkan sürücü 8.4 ve bu sürücü ile oyunu sorunsuz bitirdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ata

quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Arkadaşlar;burda tıkandım kaldım;4 tane kamyonu yoketmemizi istiyorlar; bu gördüğünüz dördüncüsüne el bombası yolladım galiba ondan görev bitmiyore gidecek yol da yok????

el bombalarını harcama, kamyonun yanında git ''e'' tuşuna basıp patlayıcıyı yapıştır ve hemen uzaklaş ordan , aynı şey tanklar ve 88' ler içinde geçerli.

Hocam daha kolayı var.Bazukacı timle kamyonların üstüne ateş emri ver.Çok daha basit ve etkili.Kamyon patlayınca etrafındakilerde ölüyor.

ben de orda kaldım gidecek yol yoq hata ufukta görünen kamyonu bile patlattım ama bir türlü bölümü geçemedim siz nasıl geçtiniz arkadaşlar bir yardım edin

• quote:

Orjinalden alıntı: radikal1

quote:

Orjinalden alıntı: Ata

quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Arkadaşlar;burda tıkandım kaldım;4 tane kamyonu yoketmemizi istiyorlar; bu gördüğünüz dördüncüsüne el bombası yolladım galiba ondan görev bitmiyore gidecek yol da yok????

el bombalarını harcama, kamyonun yanında git ''e'' tuşuna basıp patlayıcıyı yapıştır ve hemen uzaklaş ordan , aynı şey tanklar ve 88' ler içinde geçerli.

Hocam daha kolayı var.Bazukacı timle kamyonların üstüne ateş emri ver.Çok daha basit ve etkili.Kamyon patlayınca etrafındakilerde ölüyor.

ben de orda kaldım gidecek yol yoq hata ufukta görünen kamyonu bile patlattım ama bir türlü bölümü geçemedim siz nasıl geçtiniz arkadaşlar bir yardım edin

tmm buldum arkada arayol var otrda patlatılması gereken 1 kamyon daha varmış amma uğrastırdı ya en cok bu bölümde urastım

oyunu beğenmeyenlerede cok sasıyorum oyun okadar zevkliki indirip indirmemek arasında kararsız kaldım bu oyunun ilkini hiç sevmemiştim ama bu cok farklı şiddetle oynayın tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radikal1 -- 25 Ekim 2008; 21:00:53 >

• Assault team de kasketsiz bi eleman var ben ona bayılıyorum.

Adam oyun boyunca takmadı başlığını. Stil yapmaya çalışıyo
  • Oyun orjinal olmasa bile multiplayer'ı oynanabiliyor ama tam bir rezalet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 26 Ekim 2008; 10:32:54 >
  • oyunu su an itibarıyla bitirdim takıldığınız yerler olursa sorabilirsiniz. gerci takılacak pek biryerde yoq oyunu oynarken önemli olan her düşmanla kapışmanızda Q tuşu ile siper alıp ateş etmek oyunu mantığı bu oyun ilk 1-2 bölümü biraz sıkıcı olmasına karsın ilerleyen bölümleride bir okadar mükkemmel .
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaydanlık06

oyunu yükledim crack nı felan yaptım oynuyordum 1 2 bölüm geçtm fakat ertesi gün bilgisayarı açtığımda oyun tamamen silinmiş nedeni ne olabilir ACCCCCİİİİİİİL YARDIM şimdiden TEŞEKKÜRLER

Aynı sorun bende de var. Oyun save yapmıyor çıkıp girince tekrar baştan başlıyor.. Çözümünü bulabilen varmı?

• arkadaşlar oyunu çok beğendim ama black friday bölümünde bazı grafik hataları meydana geldi bunun nedeni nedir acaba ??
    (ekran kartım hd 4670)
  • mouse u dönmeyen var mı oyunda.bende oluyor res atıyorum düzeliyor :S
  • nerde bu yama ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

nerde bu yama ya

+1
  • quick save özelliği varmı oyunda?yoksa belli aralıkla auto save mi yapıyor?
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.