Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hell's Highway (ÇIKTI) (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
0
Favori
52.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DanGWaR

quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

yukarıda sorduğum gibi
    1.ayrıntılı grafik ayarları var mı yoksa oyunun grafikleri mi vasat?
    2.silahları seçerken direk seçme tuşu yok mu yani "up" "down" yaparak mı islahlar seçilecek?
    3.takımındaki adamların hepsine birden vereceğimiz komut yok mu yani tek tek yönlendirmek mi zorundasınız?

şu 3 soruya cevap verebilirmisiniz?

Hüseyin sen bana güven indir oyunu

yok oyunu indirdim oynuyorum beğendim zaten sağol:)

ama öbür fps oyunları gibi mesela 3. silahıma hemen geçemiyorum yani direk tuş yok , komut verirken takımların hepsine birden verememem ve 1. soru...
    bende zaten eve gidip oynamak için sabırsızlanıyorum :) oyun güzel öbür fpslere göre

• Bu yama ne zaman çıkacak bea.Millet oyunu oynadı rafa kaldırdı biz daha yamayı indirip son bölümü geçecez.
  • oyunu bitirmek üzereyim ama ara videolar çok cansıkıcı,ayrıca oyun çok düz gidiyor ,düşman askerlerin yapay zekasıda pekde iyi değil bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Bu yılın en iyi oyunlarından biri bana göre.Senaryo ve oyunun akışı çok güzel hazırlanmış.Tek kötü yanı koşarken sağ sol yön yok gördüğüm kadarı ile ya da ben bulamadım öyle bir ayar.Onun dışında oyun harikulade olmuş.Oynayıp ta beğenmeyen kişi çıkmadı çevremde henüz.

Aslında var !

Koşarken klavye'den döneceğin yöne baıslı tut

EVET VAR mouse u sağ sol yap çok rahat dönersin yada klavyeden yön tuşları nı kullnabilirsin ( ya siperden atlayıp düşmana assault yapmak koşarak süper ya offf)

• Oyunu beğenmedim ben aksiyon yok , cod4 gibi birşey bekledim öyle olmadı silerim birazdan
  • @*Furious* @SGT.GORDON sağolasınız
  • quote:

yukarıda sorduğum gibi
    1.ayrıntılı grafik ayarları var mı yoksa oyuun grafikleri mi vasat?
    2.silahları seçerken direk seçme tuşu yok mu yani "up" "down" yaparak mı islahlar seçilecek?
    3.takımındaki adamların hepsine birden vereceğimiz komut yok mu yani tek tek yönlendirmek mi zorundasınız?

bunların haricinde + bir sorum daha var... nvidia physx in açık olduğunu nereden anlicaz...giriyorum settings menüsüne geforse physx mi ne o işaretli doğrumudur?
  • Benim ekran kartı Shader Model 3.0 ı desteklemesine rağmen grafikler bozuk çıkıyor ve acayip kasıyor.
    Ekran kartımda nvidia marka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

Benim ekran kartı Shader Model 3.0 ı desteklemesine rağmen grafikler bozuk çıkıyor ve acayip kasıyor.
    Ekran kartımda nvidia marka.

Ram yetersiz kalıyo olabilir o yüzden de kasma yapar sistemini yazarsan yardımcı olabilirim.
  • arkadaşlar slm ben oyunu iki kez aldım ikisinde e aynı sorun var oyunda ses yok ubisoft reklamında var oyunu içinde ses yok acaba ekran kartının sürümü eski olduğundanmıdır 171...sürümlü olabilri yenisini yüklesem işe yarar mı??????
  • quote:

yukarıda sorduğum gibi

bunların haricinde + bir sorum daha var... nvidia physx in açık olduğunu nereden anlicaz...giriyorum settings menüsüne geforse physx mi ne o işaretli doğrumudur?

?
  • oyunu yükledim crack nı felan yaptım oynuyordum 1 2 bölüm geçtm fakat ertesi gün bilgisayarı açtığımda oyun tamamen silinmiş nedeni ne olabilir ACCCCCİİİİİİİL YARDIM şimdiden TEŞEKKÜRLER

• quote:

quote:

yukarıda sorduğum gibi

?

1-Grafikler vasat değil ama çok ince ayarlar yapamıyorsun. AA ve AF özelliklerini ekran kartı ayarlarından açabilirsin.
    2-Sanırım yok, zaten 3 çeşit silah taşıyabiliyoruz, tabancayı kullanmadım bile
    3-Takım arkadaşlarıını tek tek yönetmiyoruz zaten, takım olarak seçip gereken yerlere yönlendiriyoruz.
    4-doğrudur
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Multiplayer deneyen var mı ? hamachi üzerinden oynanabiliyor mu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

quote:

yukarıda sorduğum gibi

?

1-Grafikler vasat değil ama çok ince ayarlar yapamıyorsun. AA ve AF özelliklerini ekran kartı ayarlarından açabilirsin.
    2-Sanırım yok, zaten 3 çeşit silah taşıyabiliyoruz, tabancayı kullanmadım bile
    3-Takım arkadaşlarıını tek tek yönetmiyoruz zaten, takım olarak seçip gereken yerlere yönlendiriyoruz.
    4-doğrudur
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Multiplayer deneyen var mı ? hamachi üzerinden oynanabiliyor mu ?

teşekkür ederim cevaplarınız için anladım..fakat 3. soruma tam cevap alamadım..tek tek yönetmek derken mesela 3 takım var 3 takıma birden emir vermekten bahsediyorum?...
    böyle bişi var mı yani...yoksa takım takım seçip mi emir vericez

• bütün takımları aynı anda seçemiyoruz ama ''tab'' tuşunu seri bir şekilde kullanırsan aynı anda bütün takımları yönlendirebilirsin
  • Enter GIMMECHAPTERS as a code.
    option code bunu girin ve black fraiday bölümünü gecin oyun süper ötesi
    (veteran) ile oynayınca şimdi birseye benzedi
  • ya oyun bende hep aynı bölümde gönderme veriyo.. Oyun güzel beğendim tamam ama herkesde mi bi sorun çıkartır kardeşim.. Neden böyle sorunlu.. Crack de mi sorun var..
  • oyunun save dosyaları nerede saklanıyor bilen var mı? ayrıca yukarıda denilen sorunlardan başına gelenler var mı bu kadar? herkesde oluyor mu?
  • Yağmurlu bölümde oyunun Menu Yazıları kayboldu....
  • P4 2.4 MHz 478 pin işlemci
    512 mb ram
    512 mb x1650 ekran kartı
    80 gb harddisk
    bu oyunu normal ayarlarda çok seri oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.