Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hell's Highway (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
0
Favori
52.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Brothers in Arms: Hell's Highway (ÇIKTI)

Tür:Taktik FPS
    Yapımcı:Gearbox Software
    Dağıtımcı:Ubisoft
    Çıkış tarihi:Çıktı
    Platform:PC,PS3,Xbox 360
    Web:http://www.hellshighwaygame.com/
    Alternatif:MoH: Airborne
    Medya:DVD
    Yas Sınırı:17+
    Video:http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=10591
    Screenshots:http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10504
    Bilgi:Oyun muttefiklerin hollanda cıkarmasını yanı MARKET GARDEN operasyonunu konu alıyor. Bu cıkarmada muttefikler buyuk kayıplar
    verip geri cekilmek zorunda kalmıstı. İste BiA 3 de bu sanssız cıkarmanın eksenınde gecıyor( ben aslında ardennes ormanlarında gecmesını
    isterdim ama onu gearbox bir daha ki versiyonda yapacak ). yeni bilgilerden en ilgici ise 3'ncü bir birligin hizmetimizde olması bu ya bazuka
    takımı yada mortal (havan) kullanıcıları gibi destek birimleri olacakmıs (bu da almanları öldürürken bayaga bir eglenegimiz anlamına geliyor)
    diger bir bilgi ise oyunun unreal engine 3 grafik motoru kullanması.

System Requirements:

* CPU: 2.6 GHz dual-core CPU (3 GHz for Intel Pentium D 925)
    * Memory: 1 GB RAM (2 GB recommended)
    * Video cards: ATI RADEON X1600/1650/1950/HD 2000/3000 series and NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series
    * Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 8 Ekim 2008; 23:07:48 >

• oyun ilk 2 oyuna benzerse vasat
  • İlk 2 oyun vasatmıydı sanki çok kaliteli idi tüm sitelerden hit skorlar aldılar bu kesin klasik olur.
  • YA ARKADAŞLAR BU OYUNUN İLK İKİ SERİSİ AMD İÇİN ÜRETİLMİŞ DİYORLAR ACABA PENTİUM 4 TE ÇALIŞIR MI? REDAON 9250
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdyzlk44

YA ARKADAŞLAR BU OYUNUN İLK İKİ SERİSİ AMD İÇİN ÜRETİLMİŞ DİYORLAR ACABA PENTİUM 4 TE ÇALIŞIR MI? REDAON 9250
    Ne demek çalışırmı tabi ki çalışır hatta daha da iyi çalışır o gördüklerini hepsi reklam amaçlı
  • Ilk 2 oyun gereken ilgiyi gormedi
    Kesinlikle en iyi WW2 FPS lerinden biri
    Merakla bekliyorum
    Resimler guzel
  • oyun hep tek düze.tamam grafikler güzelde.hep aynı sey sıkıyor.ilerle ağacın arkasına yat 3 adam vur.ilerle duvarın arkasına yaslan 5 adam vur.yine ilerle.hep aynı seydi.o yüzden vasat.hiç büyük içiçe çatısmalar olmuyodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CubaLibre

oyun ilk 2 oyuna benzerse vasat
    şaka yapıyosun herhalde
  • COD'dan sonraki aynı türdeki en iyi ww2 oyunudur, vasat değildi ama cod kadar da iyi degildi. Ama cod ile aynı platforma oturtmak zor cunku daha taktik agirliktaydi. Yani askerlerinizi istediginiz yerlere yerlestirip farkli seyler yapabiliyordunuz. Tek sacma yonu bence catismanin ortasinda bir tus ile bulunan bolgeyi kus bakisi gorebiliyor olmanizdi. Heyecanla bekliyorum..
  • Lütfen bu oyunu CoD ile karşılaştırmayalım çok farklı oyunlar bu taktik oyunu o ise önüne geleni vur tipinden...
  • Bu grafikler böyle olmaz bence...Böyle olursa ağlar bizim sistemler
  • Unreal Engine 3 den daha ne beklersin aşmış bi grafik motoru
  • Unreal 3 coşmuşsa crytec 2 ne olmuş acaba? oyunun grafikler gerçekten güzel yeni nesilde güzel güzel oynarız
  • cod cok daha güzel codu asla gecemez cod iste be budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmen

cod cok daha güzel codu asla gecemez cod iste be budur
    Farklı oyunlar bu taktik oyunu o ise önüne geleni vur ikisini karşılaştırmayalım lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

Orjinalden alıntı: xmen

cod cok daha güzel codu asla gecemez cod iste be budur
    Farklı oyunlar bu taktik oyunu o ise önüne geleni vur ikisini karşılaştırmayalım lütfen.

• Grafiklere bakılırsa çok güzel bir oyun olacağa benziyor.Tabi isteyeceği sistemde bir o kadar güzel olacak.
  • İlk resimdeki adamın yüzü muhteşem
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkcy

quote:

Orjinalden alıntı: CubaLibre

oyun ilk 2 oyuna benzerse vasat
    şaka yapıyosun herhalde

evet bende aynı düşünüyorum ilk iki oyunda ne vardıki sankiiki adım atıyosun karşıda 3 adam cıkıyo pusu alıp vuruyosun iki adım atıyosun 5 adam cıkıyo pusu alıp vuruyosun başka bişey yok
  • Bende katılıyorum.O kadar uuraşıp internetten indirmiştim.Sonra 2 bölüm oynadım dosyalarını pc den bile sildim.Oyunun başından itibaren yapacağın şey belli.Bi duvar duvarın bi tarafında sen öbür tarafında düşman seninkilere emir veriosun düşmana ateş et diye o sırada sen gidip vuruyosun.Hep bu vardı.O yüzden 2.sini de alıp oynamadım bile aynı olduunu duyunca.İnşallah 3 yüzümüzü kızartır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.