Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hell's Highway (ÇIKTI) (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.276
Cevap
0
Favori
52.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunu 2 defa bitirdim tek kelime ile mükemmel eski versiyonlarını oynayanlar bu versiyonuna bayılacaktır Grafikler harita gameplay süper koruma sistemi süper hikaye süper 10 üzerinden 9
  • Steam de özel hafta sonu Brothers İn Arms paketi 20$

İçindekiler:
    Brothers in Arms: Earned in Blood
    Brothers in Arms: Road to Hill 30
    Brothers in Arms: Hell's Highway

http://store.steampowered.com/sub/1847/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 18 Temmuz 2009; 2:17:26 >
  • bende bu oyunu çok sevenlerdenim. road to hill 30 u oynamıştım 'earned in blood' u hiç biyerde bulamadım. sonra sistem yetmediği için bu 3.sünü oynayamamıştım kısmet bugüneymiş. şimdi açtım oynuyorum gerçkten çok çok güzel bir oyun.. ama işlemcimi değiştiremedim daha. belkide onun yüzünden oyun kasarak oynuyorum malesef. :/ oynama hissini düşürsede bende oynayacam. hele menüsü çok güzel olmuş ..
    haa işlemcim celeron 2.67 ghz :/

ayrıca bana konuyu kısaca özetleyebilirmisiniz :)) spolier vermeden tabi :P daha ilk bölümlerdeyim. 1. sini oynarken hiç ing. yoktu anlayamamıştım. şimdi biliyorum ama tam olarak değil altyazıları hep kaçırıyorum keşke türkçe yaması olsaydı ...
    bi videoda kevin(gözlüklüye) öleceksin'mi dedi bişey dedi.gözlüklüde yanındaki adama sana bi sır vereyimmi gibisinden bişeyler dedi tam oalrak kavrayamadım nerden biliyordu öleceğini :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 12 Kasım 2009; 23:30:27 >

• kmse cvp yazmamış :/

arkadaşlar bu oyunun altyazısıda türkçe olan bi türkçe yama varmı ?? gerçekten neden bahsettiklerini anlamak istiyorum
  • dh türkçe yamasını yapan biri vardı.ama o konuyu bulamadım. alt yazısı türkçe olan bir verisyon yokmu acaba ?
  • 1-2 ay önce bitirmiştim ama türkçe yamadan emin değilim...
    Highway öncesi seriler için tr yama yapılmıştı galiba..
    devamı gelecek serinin....merakla bekliyorum süper yapım gerçekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

1-2 ay önce bitirmiştim ama türkçe yamadan emin değilim...

aynen bende bekliyorum.ama konusu ve oyunda geçen konuşmalar çok önemli benim için ama bi türkçe yama bulamadım.sadece menüler :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_korsan

quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

1-2 ay önce bitirmiştim ama türkçe yamadan emin değilim...

aynen bende bekliyorum.ama konusu ve oyunda geçen konuşmalar çok önemli benim için ama bi türkçe yama bulamadım.sadece menüler :S

sadece menü tr idi bişeye yaramıyor böyle...
    yalnız oyun atmosferi öylesine etkileyici ki ingilizce az da olsa kaptırıyor insanı ve müthiş bir deneyim yaşatıyor...
  • merhaba arkadaşlar..bu oyunu daha yeni bitirdim klasik olacak ama tek kelime ile "MÜKKEMEL".resmen film yapmışlar.çok oyun oynadım ama bunun kadar duygu yuklu bir oyun gormedim.hele o finalde arkadasına belden aşagı felç oldugunu anlatması ve veda konuşması az kaldı aglatacaktı ya..umarım bu oyunun devamı gelecek.
  • Meraba arkadaşlar. Şu anda tanklı bölümdeyim bütün hedefleri vurdum ancak bir hedef daha var onu bi türlü göremiyorum. Bir önceki bölümde cocuğun girdiği dükkanı gösteriyor pusula ancak orayada çitlerden dolayı tank geçemiyor. Burayı nasıl geçebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  • Sistem yaparsam nasipse, ilk oynuyacağım oyunlardan biri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner_06

Meraba arkadaşlar. Şu anda tanklı bölümdeyim bütün hedefleri vurdum ancak bir hedef daha var onu bi türlü göremiyorum. Bir önceki bölümde cocuğun girdiği dükkanı gösteriyor pusula ancak orayada çitlerden dolayı tank geçemiyor. Burayı nasıl geçebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

SS eklesen daha iyi olmaz mı?
  • Oyunu daha oynamadım ama sırf bu oyunun hatırına ilk olarak Road to Hill 30 ve Earned in Blood oynayacağım Band of Brothers hastası biri olarak.
  • 3 Oyunu da nihayetinde 9 günde bitirdim. Ağlatacaktı az kalsın
    Sonraki oyunun çıkması için sabırsızlanıyorum, hikaye yarıda kaldı.

Bu arada Matt ölü gözlüklü arkadaşı ile konuşurken "kar" ile ilgili konuştular. Galiba sonraki oyun "Bastogne"

Sırf hikayesi için bile oynanır.
  • Oyun dx10 mu desteklıyor.Desteklıyorsa oyun acıldıgında dx10 olarak mı acılıyor.Dx9-Dx10 karsılastırmalı sslerı var mı bıryerde?
  • Yeni Brothers in Arms, Gearbox tarafından duyuruldu!

Duke Nukem: Forever'ın yıllardır beklenen akıbeti sonrası, PAX fuarında Gearbox tarafından bir duyuru daha geldi. Bu duyuru ise çoğumuzun zevkle oynadığı ve savaşın ruhunu, kardeşlik duygusunu çok iyi bir şekilde bizlere yansıtan Brothers in Arms'ın yeni üyesi oldu. Gearbox'un patronu olan Randy Pithford duyuruyu kısaca şu sözlerle yaptı;

''Yeni yapım hakkında bir çok planımız var. Seride bazı değişiklikler yapabiliriz, Brothers in Arms bizim geliştirmekte olduğumuz ilk seri ve dolayısıyla geliştirme sürecinde çok dikkat etmemiz gerekiyor.''

Bu açıklamalardan sonra aklıma ilk olarak ''Acaba Brothers in Arms serisi de modaya uyup, Modern savaşlara mı yöneliyor?'' Sorusu gelmedi değil. Bakalım Pithford'un da dediği gibi seride ne gibi değişiklikler olacak merakla bekliyoruz. Muhtemelen TGS2010 fuarında oyun hakkında ilk detayları görebiliriz.

TrGamer

Umarum güzel bir devam oyunu yaparlar.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.