Şimdi Ara

Brothers in Arms: Hell's Highway (ÇIKTI) (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
0
Favori
52.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video izlemek isteyen oyunun teaserlarını izlesin. Eğer oyunun içinde yeterince yer alamayacaksan bu oyun olmaktan çıkar animasyon gösterisine döner. DVD'yi çok fazla videoyla doldurmanın bir anlamı yok. Hikaye yeterince videoyla da ilerler. Madem video koyuyorsun isteyenin de videoları atlamasına izin ver değil mi? Ben oyunun her dakikasında oyunun bir parçası olmak, görevlerle cebelleşmek isterim.Yani DVD'yi mümkün olduğunca bizim etkileşimimize ayırsalar daha iyi değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pSy!

oyunu vista 64 3870 ile bitirdim son ati surucusu yukluydu sorun yasamadim .. oyun devam edicek sanırım ..

allahın sevgili kuluymuşsun ne diyelim

hangi driver ?
  • Mükemmel bir oyun arkadaşlar.Grafikler gayet iyi(çimler hariç o da çok güneşli bölümlerde çok pastel olduğundan),akıcılığı dört dörtlük,insanı aşırı derecede sarıyor aynı bir sinema filmi gibi senaryosu mükemmel.oyuna 100 üzerinden 90 veriyor ve oynadığım en iyi 10 oyun içine dahil ediyorum.Mutlaka öneriyorum.
  • Oyunu oynamak bugüne nasip oldu ...

Oyunu taktik-aksiyon diye almadım..Ama paketi çok güzeldi ve Ubisoft logosu da vardı () Yorumlarda iyiydi bi aliyim dedim...

Aldım ve hayatımda ilk defa taktik aksiyon oyunu beğendim...Yani oyun muhteşem olmuş grafikler sesler,atmoster,emir vermek çok basit,eskisi gibi can paketleri olmaması çok raht olmuş dinlen ve canın çoğalsıun çok güzel...Helal olsun Gearbox ve Ubisoft'a.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goksukara

Oyunu oynamak bugüne nasip oldu ...

Oyunu taktik-aksiyon diye almadım..Ama paketi çok güzeldi ve Ubisoft logosu da vardı () Yorumlarda iyiydi bi aliyim dedim...

Aldım ve hayatımda ilk defa taktik aksiyon oyunu beğendim...Yani oyun muhteşem olmuş grafikler sesler,atmoster,emir vermek çok basit,eskisi gibi can paketleri olmaması çok raht olmuş dinlen ve canın çoğalsıun çok güzel...Helal olsun Gearbox ve Ubisoft'a.

Vurulduğun anda ölüyorsun dostum etrafın kırmızı olması senin surpressed olduğunu gösterir, o yüzden gerçekçiliği beni çok tatmin etti. Her zaman fps'lerde arayıp da bulamadığım 10 kurşun yiyip de iyileşebilme olmayan bir oyun bu. Hep istemişimdir sen de düşmanlarda en fazla 2-3 vuruşta ölmeli. Gerçekten süper oyun beğenmeyenleri de anlamıyorum. Tek eksiği gerizekalı gearbox'un ati kartlara yaptığı yamuk.

• Dostum bu tarz oyunları arıyorsan GRAW 1-2,Rainbow Six Vegas 1-2 deniyebilirsin.
  • graw duymadım rainbow serilerini ise beğenmiyorum maalesef ama bu muhteşem. 2.dünya savaşı olması çok iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darthnihilus

graw duymadım rainbow serilerini ise beğenmiyorum maalesef ama bu muhteşem. 2.dünya savaşı olması çok iyi.

Ghost Recon Advanced Warfighter 1-2 biraz araştır konusu falan fena değil...Yani 1-2 vuruşta ölüyorsun ayrıca gene takım çalışması ve Ubisoft'un oyunu.
  • Kafayı yemek üzereyim. Sürücüleri değiştirdim biraz daha fazla oynayabildim ama sistem gene kilitlendi. 4870X2 ile oynayan yok mu hiç?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_27471272/mpage_1/key_//tm.htm#27471272

Ati kullanıcıları gözünüz aydın... Black friday sorunu çözüldü...
  • yamada bia'yla ilgili bişey göremedim dostum ????

tamam ati'nin sitesinde yazıyormuş, başlıkta göremedim.

Çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 30 Ekim 2008; 23:27:35 >
  • bende de ati var yağmurlu bölümü zor kötek atlattık oyun bitti, güzeldi....
  • Ben hala 5 dakikadan fazla oynayamadım oyunu.En son Physics Driverı yükledim.Hotfixleri yükledim, para etmedi.Gene kilitleniyor gene kilitleniyor.
  • Gerçekten çok güzel ve oynanmaya değer bir oyun, cod oyuncuları için biraz zor ve anlamsız gelebilir ama oynadıkça güzelleşen bir oyun, her şeyden önce bireysel hareketler dışında takımlarla çalışmanız çok keyifli, bir öldüğü zaman gerçekten üzülüyorsunuz. Denemeyen varsa muhakkak denesin..
  • Oyunu 6.5-7 saatde bitirdim...Sindire sindire oynadım...Acayip güzel bir oyun olmuş...COD MOd vallahi hepsini unuttum...BiA benim yeni hitim.
  • sewdim bu oyunu yaw

ilk başta alışamadım ama ilerleyince felaketmiş

ençokta slow motion süper bikaç ss

• Dört dörtlük bir oyun.
  • arkadaşlar biraz önce oyuna giriyim dedim belki black friday bölümü düzelmiştir diye Allah'ın sevdiği kuluymuşum bir anda kendiliğinden düzeliverdi
  • Biraz önce oyunu bitirdim ve muhteşemdi hikayesi felan süperdi .Hell's Highway 2 veya yeni bir Brothers in Arms'ı dört gözle bekliyorum .
    Oyunu ilk bölümleri oynayıp sıkılan varsa kesinlikle devam etsin oyun ilerledikçe güzelleşiyor ve hikayesi zaten tam savaş atmosferi gerçekten hissediyorsunuz o ortamı ve oyunun sonuda çok güzeldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkurt_35

sewdim bu oyunu yaw

ilk başta alışamadım ama ilerleyince felaketmiş

ençokta slow motion süper bikaç ss

Ne yapmışın sen ya katliam soykırım

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.