Broken Sword - The Shadow of The Templars Çevirmen: Salih Değirmencioğlu (hernando) Sürüm: 2.0.0.8 GOG / STEAM Broken Sword - Shadow of The Templars: Reforged Çevirmen: Salih Değirmencioğlu (hernando) Sürüm: 1.1.7 GOG / STEAM ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hernando -- 17 Şubat 2025; 23:9:42 > |
Broken Sword - The Shadow of The Templars / Reforged Türkçe Yama

-
-
Ne kadar teşekkür etsek azdır. Çok teşekkürler.
-
Teşekkürler hiç değeri bilinmeyen bir oyun daha çok bilinmesini isterdim
-
Emeklerinize sağlık, epey değerli bir proje. ScummVM için de destek sunmanız ayrıyeten takdire şayan. Projelerinizde başarılar!
~Ecciel
-
Emeğiniz için teşekkür ederim. Keşke diğer serilerde çevrilse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonixeh426 -- 31 Aralık 2024; 1:20:21 > -
Emeğine sağlık hocam. İngilizce olarak 20 aralık güncellemesi geldiğinde bitirmiştim. Şimdi sizin çevirinizle bir daha bitirilir. Enfes bir oyun zaten.
-
Emeğine sağlık Salih kardeşim. Oyunceviri'de yama ile ilgili görüştüğümüz zamanlar aklıma geldi. Bir türlü razı edememiştim yayınlamaya. Bu sefer hızlı çıktın :)
-
Çok iyi oyun oldugunu herkes söylüyor. Yama için teşekkürler bahaneyle bu harika oyunu oynama fırsatı bulacagız.
-
emeğinize sağlık teşekkür ederim.
-
Steam uyumlu mu?
-
muhtemelen uyumlu.
-
Helal Olsun Eline Gözüne Sağlık @hernando
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Broken Sword - Shadow of The Templars: Reforged
1.1.6 GOG uyumlu deniyor ancak deniyorum olmuyor yardımcı olablirmsiniz oyun korsan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdgn83 -- 11 Şubat 2025; 19:27:41 > -
Dil ayarını varsayılan seçip deneyin. ABD bayrağı seçili olması gerekiyor.
-
tamam şimdi oldu teşekkür ederim elinize sağlık.
-
Elleriniz dert görmesin nefis oldu ya
-
Oyuna son güncelleme ile resmi olarak Türkçe altyazı eklenmiş, bilgilerinize.
-
Oyun çıktığı zaman oyunun dosyalarını kurcalarken bayrağımızı gördüğümde, Türkçe dil desteği geleceğini anlamıştım.
-
Ben oyun ilk çıktığında sizin yama ile bitirmiştim, çok başarılı bir yamaydı. Geçen gün gezinirken resmi yamayı da görünce o altyazıyla bir kez daha bitirdim. Resmi altyazıda yerelleştirmeler falan da yapılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syberiasever777 -- 4 Haziran 2025; 22:55:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X