Şimdi Ara

Brodway mı ; Uno mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
7.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki araç arasında kaldım bana yardımcı olun Uno mu Brodway mi ??

• brodway
  • uno kac model acaba?

bide 70s mi ?
  • peki neden brodway??
    yorumlarınızı öğrenmek istiyorum??
  • Uno
  • Nİe Uno ben ce uno zamnına göre kötü araçtı ama brodway zamanına göre iyi yaraçtı??!!!
  • Broadway'den şama özellikle 96 modelleri serilerinin en iyisidir. Valide hanım 11 sene kullandı namussuz bir kez ile yolda bırakmadı, parçalarının ucuzluğuda cabası ancak kesinlikle spring önermem brodway ile tek ortak noktaları R9 olmaları. Broadway boya kalitesi ve rotilleri haricinde lpg sistem ile daha senelerce düşük bakım maliyetiyle kullanabileceğin bir otomobildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    palio mu skoda felicia mı ?
    16 yıl önce açıldı
    Clio mu Albea mı?
    4 yıl önce açıldı
    Uno Alınacak ama hangi Uno ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uno tabiki
  • öncelikle iki aracın modeli ve temizliği önemli.uno yakıtı fazla yakar.lpg olursa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necmi42 -- 13 Nisan 2009; 18:11:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: necmi42

öncelikle iki aracın modeli ve temizliği önemli.kriterler birbirine yakınsa , bir uno kullanıcısı olarak kesinlikle brodweyi tercih etmeni söylerim.uno hem çok yakıyor hemde çok basit kalıyor.

9 sene Uno kullandık.Merak ediyorum,Broadway nasıl daha iyi oluyor Uno'dan?Broadway dediğiniz aracın içi daha da basit Uno'dan.Broadway'e hemen hemen iki günde bir biniyorum,Uno daha iy.i.Broadway'in tek artısı bagajıdır bence.

Uno fazla yakar ama,genelde LPG takılı olduğundan sorun olmaz.
  • Broadway
  • gençsen ono yaşlı isen brodway bence bide bajaj önemli ise brodway tabi bide ono s olmasa iyi olur mümkümse hoby yada 1.4 ie yada sx modeli olsun hatta aır condeisin model olsun klimalıdır.
  • broadway tabiki ikisini karşılaştırırsan uno araba bile sayılmaz
  • 4 senelik uno kullanıcısıyım, brodwayda şirket arabam :)

kesinlikle uno diyorum. ama 70 sxie olursa, enjesiyonsuz modellere bakma, ocağına incir ağacı. brodway tüplüyse tercih nedeni olabilir. ama yolda unonun verdiği hazzı kesinlikle arama.

Ne arabalar gördüm, yeşil yandığında dikiz aynamdan. :)
  • Hangisi daha temizse o

2. el alırken ille de şu olsun dememek lazım.
  • Uno
  • Broadvay her açıdan daha avantajlıdır ...
  • cevap verenler sebepleri ile söylerse daha güzel olur kanımca
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumfrom

4 senelik uno kullanıcısıyım, brodwayda şirket arabam :)

kesinlikle uno diyorum. ama 70 sxie olursa, enjesiyonsuz modellere bakma, ocağına incir ağacı. brodway tüplüyse tercih nedeni olabilir. ama yolda unonun verdiği hazzı kesinlikle arama.

Ne arabalar gördüm, yeşil yandığında dikiz aynamdan. :)

Gerçekten de Uno tam şehiriçi aracı.Gayet seri,ilk 2 viteste o seriliği Passat'ta bulamadığımı rahatlıkla söyleyebilirim.

Yeşil yandığı anda fırlıyordu araba.Hiç unutmuyorum,bir kere kalkışta tahminimce 2003-2004 model bir Audi'nin önüne geçtim biraz,adamın tepkisi ezici oldu sonra

-Uno,Broadway'den daha seridir.
    -Uno,daha iyi yol tutar.
    -Uno'nun içi daha güzel
    -Uno'nun koltukları daha güzel
    -Her ne kadar kaliteli denemese de Uno'nun malzeme kalitesi daha iyi
    -Broadway'in tek artısı bana göre bagajı.Çünkü LPG olunca Uno'nun bagajı iyice küçülüyor.Uno'dan sonra Passat'ın bagajı bana çoooooooooook büyük geldi.

Ben Uno'dan memnundum,parasını hakettiğini düşünüyorum,sonuçta ucuz bir araç,beklentiler yüksek tutulmamalı.Ama sorunsuz olduğunu söyleyebilirim,hiç arıza yapmadı (bir kere akü bitti,o da benim hatam.Haftaya aküyü değiştiririm diye diye en sonunda bitirdim)

Benimki karbüratörlüydü,tutumlu bir araç değildi,LPG taktırdım.Fakat enjeksiyonlu olanların yakıt tüketimini bilmiyorum.

• lada
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.