Şimdi Ara

Braun 3090cc tras makinesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
10.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüzünüze tıraş sonrası losyon, alkol vs sürmeyin. Deri inceliği ve aşırı temizlik neden oluyor. Vücudun deride bulunan yararlı bakterileri, organizmaları da ölüyor alkol vs sürüyorsanız, daha hızlı üreyebilen zararlılar tahrişi hızlandırıyor. Ayrıca çok bastırmadan ve tersten almadan olmaya dikkat edin.

Makineye gelince braun sadece marka. Ben hiç beğenmiyorum. 2009 yılında ilk tıraş makinem olarak almıştım 170-190₺ gibi bir fiyata. Tiksindim makineden. Burun kılı alma makineleri vardı 49₺ ye almıştım. Çarşıda pazardaa 5-10₺ ye satılanlar kat kat daha iyi. Ben yine 2008 de 19₺ ye diasa marketten katlanabilir kimg markasaç kurutma makinesi almıştım. Ünv. İçin. Babamlar da kuaför tipi büyük braun almışlardı. Benimkini kullanan braunun makinesine çok kötüymüş ya bu diyordu.
    Diyeceğim braun pişmanlık. Sadece etiketi para. Belki malzeme kalitesi de iyidir ancak %600-700 fiyat farkına değer mi bilemiyorum. Çarşıda pazarda 5-10₺ olan bunlarda 50-60₺ ye çıkıyor. 30-40₺ olan 200-300₺ oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 günlük sakalı sinekkaydı kesecek bir tıraş makinesi yok galiba

• 6 yıldır panasonic la63s kullanıyorum
    130dolara almıştım.

Gerisi hikaye arkadaşlar.nette araştırın görün

Traş makinesinin mucidi ve piyasadaki mskineler bunun yanına yaklaşamıyor

Yeni modelleride çıkmış ama fazla vermeye gerek yok

• bu tür dandik ürünler kimin yüzünde gercektende düzgün sonuç verir ..merak ediyorum. ben bununla 5 günlük sakalımı kessem , halen 2 günlük sakalım var gibi durur.

Direk çöp aletler. Insanlar bir heves aliyor 1 ay sonra köşede atıl duruma düşüyor.

ben bu aletleri düzenli kullanan hic bir insan tanımadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Jilet gibi aynı performansı vermiyor ama ona yakın. Tahriş ve kanama yok. Bu problem için almıştım ve memnunum. Üç dört günlük sakalımı iyi kesiyor.Braun ve panasonic var bende. Braun düşük bir model olduğu için panasonic kadar sıfıra yakın kesmiyor. Sıfıra yakın derken 0.05 mm kesimden bahsediyoruz. Memnun olmayanlar da çoğunlukta. Her ciltte sakalda aynı performansı vermiyor ve bu durum bazılarını hüsrana uğratıyor.

• Bende alacaktım ama bu makinenin devri düşük 9300 devir , panasonic ler ve braun'un üst modelleri 14000 devir , o yüzden daha iyi kesiyor ...
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Braun 7 serisi 10000 titreşim panasonic 14000 titreşim.

• Yazık ki tüm forum philips ve braun makineler ile düşünüyor .. neyse forumun vitamini var almak isteyen gelsin : Panasonic ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

bu tür dandik ürünler kimin yüzünde gercektende düzgün sonuç verir ..merak ediyorum. ben bununla 5 günlük sakalımı kessem , halen 2 günlük sakalım var gibi durur.

Direk çöp aletler. Insanlar bir heves aliyor 1 ay sonra köşede atıl duruma düşüyor.

ben bu aletleri düzenli kullanan hic bir insan tanımadım.

7 sene sizin için yeterli bir zaman ise tanışalım 😊

• Philips, panasonic ve braun kullandım. En memnun kaldığım braun oldu.
    1.http://urun.n11.com/tiras-makinesi/philips-philishave-cool-skin-hq-7762-tiras-makinesi-P122539211?cid=700503&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel&utm_content=105_240_3257&utm_term=
    2.https://www.morhipo.com/panasonic-es-rf31-s503-islak-kuru-tiras-mak/1629436/detay
    3.http://www.akakce.com/tiras-makinasi/en-ucuz-braun-5-serisi-5040s-wet-dry-fiyati,850683.html
    Philips kılları hemen kesimiyor uğraştırıyor. Boyun altını almak zulüm. Panasonic ona göre iyi ama o da uzun kılları zor alıp boyun altını bırakıyor. Braun boyun altını onlara göre iyi alıyor. 2gunlük sakalı rahat alıyor.
    Ama hepsinde 3gunden uzun sakalı kısaltıp öyle kullanmak gerekiyor

•  Braun 3090cc tras makinesi

Makinanın kralı
  • bu günkü 250 TL ye 50 TL indirimle bu makineyi ve 2 adet temizleme sıvısını 203 TL gibi bir rakama 6 taksitle aldım. Amazon'dan dahi neredeyse yarı yarıya uyguna geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: coppermine

bu günkü 250 TL ye 50 TL indirimle bu makineyi ve 2 adet temizleme sıvısını 203 TL gibi bir rakama 6 taksitle aldım. Amazon'dan dahi neredeyse yarı yarıya uyguna geldi.

kişiye özel mi indirim bende görünmüyor
  • sanmam bir arkadaş da aldı. dediğim iki ürünü ekleyin sepetinize, rakam 203 TL ye düşüyor olmalı. Ben ikinci defa sepete atamıyorum bir kere alabilirsiniz diye hata verdi.

• On yıldır braun 6610 kullanıyorum, işim gereği her gün tıraş oluyorum. Bir kere bıçak ve başlık aldım, jel filan kullanmıyorum yıllardır, ben memnunum 👍
     Braun 3090cc tras makinesi

• coppermine kullanıcısına yanıt
    Denedim, öyle bir indirim olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

Yazık ki tüm forum philips ve braun makineler ile düşünüyor .. neyse forumun vitamini var almak isteyen gelsin : Panasonic ...

ben de panasonic 8243 modelini almak istiyorum amazon'dan ama Türkiyeye gönderim yokmuş :(
  • Panasonic harici çöp

• chefry C kullanıcısına yanıt
    bizi kralla tanıştırsana
  • 50-100 lira arası sakal kesmek için öneriniz var mı arkadaslar?
    isim gereği 3-4 günde bir olmam lazim jilet yakıyor benim yüzü.
    braun 3010 s veya daha ucuz modelleri?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.