Şimdi Ara

Braun 3090cc tras makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
10.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada da braun 3090cc tras makinesi 223tl fiyat iyi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel fiyat hocam. Benzerini kullanıyorum.

• Nasildir urun bu arada

• Bu tarz olandan kullanıyorum ama yuvarlak başlıklı philips ler daha mı iyi olur diye düşünmekteyim?
    İki türünü de kullananlar yorum yaparsa çok makbule geçer.

• Çok teşekkür ederim sipariş geçtim

• Hicbirisi jilet ile yapilan sinek kaydi tiras gibi olmuyor. Evde hem Braun Activator 8585 modeli hem de Philips Aquatouch modelinden var, temiz bir sekilde rafta duruyorlar, geleneksel tirasi tercih ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Braun S9 pro Traş Makinesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Temizleme sıvısı almak gerekmese sürekli sipariş verirdim.

Acaba normal musluk suyunda sıvı sabunla temizlesek ne olur ki?
  • Vayyyyyy güzel fiyat. Ama bu türler bana hitap etmiyor. Moser aldım.kirli sakal geziyorum. Taş gibi cihaz

• Sakallarınız sert ve kıvrımlı ise hiçbirisi jilet gibi tıraş edemez.
    Benim gibi sert ve düzgün sakallı ise tavsiye ederim.
    Şu anda 4. philips tıraş makinemi kullanıyorum.
    80 li yıllardan beri aralıklarla philips aldım ve kullandım. İlk üçünden gayet memnundum. Ancak son aldığım Philips S5420/06
    model makine öncekilere göre daha kötü diyebilirim.Sebebi de başlıklarının yapısı olsa gerek.
    Belki daha iyi sinekkaydı yapıyor ama çok uğraştırıyor.Tüyleri kolayca almıyor.Bazen tek bir kıl için defalarca aynı bölgeyi taramanız gerekiyor.
    Önceki Philips ler ile çok daha hızlı tıraş olabiliyordum.(Model numaralarını hatırlamıyorum)
    Arada bir de Braun Serie 3 şarjsız makine deneyimim oldu.Ondan hiç memnun kalmadım.Kaldırdım paketinde halen duruyor.
  • emekli56 kullanıcısına yanıt
    Aslında benim sıkıntım sakallarımın kökleriyle. Kıl kökü iltihabı çok oluyor. Evdeki tıraş bıçağı çeşitlerini görseniz gülersiniz. Denemediğim çok nadir birkaç bıçak kalmıştır. Wilkonson biraz daha iyi geldi diyebilirim.
    İşte bu sebepten jilet değil de elektrikli makinalar mı kullansam diye braun (6 serisi) makina aldım ama ondan da pek memnun olamadım açıkçası.
    Denemediğim yuvarlak başlıklı makinalar kaldı.
    Kafa karışık

• işim gereği hergün tras oluyorum bilgi amaçlı yazıyorum 2010 yılından buyana ilk makinam philips hs8420 ile basladım zaman zaman daha sonra braun aldım cooltec modeline kadar kullandım philips den vazgeçemedim sinek kaydı yapmıyor diyen arkadaş iş yerinde arkadaşlarım soruyor ne ile tras oluyorsun diye en sonunda verdiğim parayı hakeden makina buldum hep demiştim değermi diye 6 yıl hep ucuz 150-250 tl arası olan philips braun modellerini kullandım sonra 444tl olan philips RQ1260/16 modelini aldım gercekten motor gücü ve bıcakları olsun kaliteyi konusturuyor kullanmadan amlayamazsınız ama size tavsiye philips tras makinası ile nivea formen tras köpüğü hassas olanı kullanın jel kullanmayın köpük kullanın gilette köpük jel hepsini denedim ama nivea bambaşka 6 yıllık philps -braun tecrübesi sabittir.

• Çoğu ürünün fiyatı bonus kampanyasından dolayı artmış. 7 serisindeki 799cc modeli 550 lira civarında iken 625 liraya yükselmiş. Makineye gelince bende 130 liraya aldığım düşük bir modeli var.Boyun altında panasonic L65 modelinden daha başarılı. Sakal sert ve en az iki günlük ise çok iyi iş çıkarıyor.Bendeki sadece kuru çalışıyor. Üç bıçaklı jilet ile tıraş oluyordum ve sinek kaydı olması için tersten vurmak zorunda kalıyordum. Bu durum cildimi bayağı yıpratıyor ve kesiklere kızarıklara neden oluyordu. Braun ve panasonic olmak üzere iki makine var bende. Makine ile tıraş olduktan sonra yüzümü yıkayıp jilet ile makinenin alamadığı bir iki kılı temizliyorum.Memnunum. Size kimse makine tavsiye edemez. Benim için iyi olan sizin için hüsran olabilir. Temizleme aparatı olmadan da sıvı sabun ve su ile temizlik yapılır. Bu durumda haftada bir yağlamak gerekir.

• 10 seneden fazladır kullanmaktayım.şimdiye kadar çok acil durumlarda ve 1 ay boyunca askerde jiletle oldum.O yüzden deneyimlerimi aktarayım.
    avantajlar:
    1-sakallar sertleşmiyor
    2-sakal çıkan yerler genişlemiyor.(jilette boyunda ve yanakta gitgide ilerliyor bence)
    dezavantajlar:
    1-süre (jilet çok kolay ve kısa sürede oluyor.bunda biraz ince iş var tamamını alması için)
    2-eğer uzun süre jilet kullandıysanız makinenin kullanım süresi artacağından ısınır yüzüm yanıyo şikayetleri olabilir
    3-sakallar sertse sinekkaydı durumu olmayabilir(ben de oluyor hep makine kullandığımdan sakalları çok sert değil)

kısacası sakallarınız çok sert değilse jilete göre biraz daha zaman harcayarak güzel sonuçlar alabilirsiniz
  •  Braun 3090cc tras makinesi
    Bende Braun Cruzer 5 Clean Shave var. 3 lü bıçak teknolojisi. 3 lü traş başlık kısmı bence büyük. Bıyık bölgesine bile kalın geliyor yani daha küçük ve ince olmalıydı. Çene altını ise hiç almıyor diyebilirim. Yanak bölgesindeki kılları almada fena değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Braun 3090cc tras makinesi
     Braun 3090cc tras makinesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• philips ve braun makimen var braunla tıraş olmak eziyet kesmiyor yarım yamalak alıyor üstünde defalarca gitmek lazım cruzer serisi kısaltma falan özellikleri var ama hiçbir işlevini adam akıllı yerine getiremiyor.

Phlips coolskin serisi 5-6 yıllık makinem yuvarlak başlıkla dehşet traş ediyor ama oda tariş ediyor karar sizin
  • Seri 7 modelini kullanıyorum ve son derece memnunum.Alacak arkadaşlara tavsiye ederim
  • 1 ay kadar süredir 799cc sahibiyim, böyle traş edeceğini bilseydim daha önce alırdım. Jilete artık elimi sürmüyorum, 7 dakikada kuru traş; sivilce yok, tahriş yok, etrafa saçılan kıllar yok, traş ol ve çık. Yuvarlak başlıklılar her insanda aynı etkiyi vermiyor, yakın traşta daha başarılı olduğu söylense de herkes için aynı şey geçerli değil, elekliler için de aynı yorum geçerli. Yuvarlak kafalılarda yan etki olarak da kılların yuvarlanarak çıkması gibi bir durumdan bahsediliyor, eleklilerde eğer başlığın değişim dönemlerini kaçırırsanız eleğin yıpranmasından ötürü çatlayıp yüzünüzü kesme ihtimali var, tarihlere dikkat etmek gerek.
  • wa$abi kullanıcısına yanıt
    Cruzer 5te ıslak tıraş yok diye biliyorum. Kuru tıraşta kullanıyorum ve çene altında panasonic lv65 modeline göre daha başarılı. Jel veya köpük ile tıraş tam bir işkence. En rahatı kuru tıraş.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.