Şimdi Ara

Braun 3090cc tras makinesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
10.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chefry

Körelmiş bıçak ve delik elekle kullanırsan yolar
    4 günlük sakalı çok rahat tıraş oluyorum, kıymetini bilene....

Hocam direkt yeni motorlu (en az 10.000 devir) ve 30 derece açılı bıçağı olan güncel bir Panasonic ile traş olsan bir kere ne demek istediğimi anlarsın. Ben ES-7036'dan önce bunu kullandım, eleklerinin ve bıçaklarının durumu gayet iyiydi. Mutlu mesut traş oluyordum, ta ki ES-7036 ile tanışana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: me_kar

quote:

Orijinalden alıntı: ersiny699

Hocam Panasonic ES-7036 nereden bulabilirim internette yok eski olduğu için

Hocam herkes panasonici övüyor ama bugün panasonic Türkiye yi aradim. Kendileri traş makinelerinden 2 yil önce panasonicin desteğini çektiğini söylediler.yani garanti olayı yalan.ne yrdek parça var ne garanti.hatta noyu bile verebilirim 0212 527 50 12. Kişisel bakim ürünlerinin servisi.sadece epilasyon ürünlerine garanti olduğunu söylüyor bende alacaktım vazgeçtim bilginize.

Üzüldüm doğrusu. Gerçekten muhteşem tıraş makinaları üretiyor Panasonic ama Philips gibi reklam yapmadığından bilinmiyor.

Ancak şu da var, ben 4 yıldır sıkıntısız kullanıyorum. Bozulma derdi yok zaten, pil ve elektrik motoru. Ancak elek ve bıçaklar körelebilir. En kötü ihtimal 2 sene kullanıp çöpe atsanız yine kardasınız. Ki ben 4 yıldır kullanıyorum.

Bir de şu var, Braun ya da Philips marka makina aldığınızda elek ve bıçakalrı değiştirmek isteseniz makina kadar para vermek zorundasınız emin olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

quote:

Hocam herkes panasonici övüyor ama bugün panasonic Türkiye yi aradim. Kendileri traş makinelerinden 2 yil önce panasonicin desteğini çektiğini söylediler.yani garanti olayı yalan.ne yrdek parça var ne garanti.hatta noyu bile verebilirim 0212 527 50 12. Kişisel bakim ürünlerinin servisi.sadece epilasyon ürünlerine garanti olduğunu söylüyor bende alacaktım vazgeçtim bilginize.

Üzüldüm doğrusu. Gerçekten muhteşem tıraş makinaları üretiyor Panasonic ama Philips gibi reklam yapmadığından bilinmiyor.

Ancak şu da var, ben 4 yıldır sıkıntısız kullanıyorum. Bozulma derdi yok zaten, pil ve elektrik motoru. Ancak elek ve bıçaklar körelebilir. En kötü ihtimal 2 sene kullanıp çöpe atsanız yine kardasınız. Ki ben 4 yıldır kullanıyorum.

Bir de şu var, Braun ya da Philips marka makina aldığınızda elek ve bıçakalrı değiştirmek isteseniz makina kadar para vermek zorundasınız emin olun.

Dogru malesef yedek parçaları makine kadar. Acikcasi 2sene sonra yenisini al diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• siparişi gönderilen var mı 1 hafta oldu benim daha göndermediler şu anda fiyatınıda yükselttiler sanırım iptal edecekler siparişleri
  • EnemyHunter kullanıcısına yanıt
    bende bekliyorum açıkcası
  • Valla mach3 turbo gibisi yok yaw :)
  • Merhaba,

Bu cihazı kullanan arkadaşlara soruyorum. Sitesinde kuru kullanım için diyor ancak makine özellikleri ıslak kuru olanlarla aynı. Hem kullanılan başlık hemde gövdesi su geçirmez. Yani bu 3090cc modelini diğerleri gibi ıslak kuru kullandınız mı hiç?
  • 15 yıldır traş makinesi kullanan 10 sene braun 5 sene panasonic kullandım ve arkadaslarımda birkac farklı model denedim
    kesinlikle benzer fiyat aralıgında panasonic braundan daha iyi
    braun 1 ve 3 seri ergenlik dönemindekiler ve sakalı seyrek yumusak olanlarda iş görür benim sakalım orta sertlikte ve orta yogunlukta olmasına rağmen beni deli etmişti kullanamadım panasonic e geri dönmüştüm
    panasonic tr de çok pahalı yurtdısından 200-300 liraya orta kalite bir panasonic alınır braun 3 serisinden çok daha keskin bıçakları ve daha kuvvetlş motoruyla alanı üzmez
  • Remington r6150 yada remington markası ile ilgili kalite yönünden bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın
  • Arkadaşlar eski model panasonicler internette satılmıyor veya ben bulamıyorum.
    Amazonda buldum ama burada garantisi var mıdır acaba?
    İstediğim model es-rf31 bu modelle ilgili görüşlerinizi alabilir miyim ?
  • quote:

quote:

Evet ama yeni distribütör anlasmasi yapmaya hazirlaniyormus. Ancak ben 6 yildir panasonic 8243 kullaniyorum. Amerikadan geldi. Elek, bicak hatta pil bile amazon gini sitelerde var. Tr de biraz pahali ama yedwk parca var.
    Panasonic verdiginiz parayi fazlasıyla cikarir.6 yil geçmiş makinedw tik yok sarji bile azalmadı.en az bir sarjla 3 traş yapiyor şimdi. Elek bicak degistirsem bi 6 yil daha gider

• Her gun tras olan ve cok sert sakali olmayan biri icin uyfun fiyatli hangi modeli onerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: streptokokk

Remington r6150 yada remington markası ile ilgili kalite yönünden bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

Yeni babama aldım, Remington R6150.

Önceki Philipsinden (RQ1160) daha iyi olduğunu söyledi.

Gittigidiyorda 107 tlye satılıyor. Amerika fiyatından ucuz. FP canavarı

• turkishwizard04 kullanıcısına yanıt
    katılıyorum. panasonic almıştım ebayden 3 yıl önce. 1 yıl kullanamadan çaldırdım seyahatte. evlat acısı gibi bağrımı yakar hala.
  • furina kullanıcısına yanıt
    merhaba, ben kullandım, bal gibi kullanılıyor, sorun yok, makina sıvı ile yıkanabiliyor, niye kullanılmasın.. hem daha da iyi traş imkanı sağlamakta...
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Hocam. Cevap icin cok saol..
    Onu indirimde gördüm yorumlar cok az nette remington ile ilgili.. Hocam sinek kaydı kesiyormuymus bide kanama vs yapıyor mu.. Oynar başlıklı olduğu için çene altı vs iyi alıyor mu.. Şarjı ne kadar gidiyor.. Sorup yazarsan cok makbule gecer sipariş vernek üzereyim.

• Braun 197s-1 modelini 55 TL ye aldım. Daha makine tarafima ulaşmadı. Sizce nasil? Şimdi araştırmalarıma göre yüksek modeller pahalı ve yedek parcasida bir makine parasi. Bunun için en azından 2 sene kullanır atarım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayda-i maksimize -- 30 Aralık 2016; 0:38:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.