Şimdi Ara

Braun 3090cc tras makinesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
10.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat cok iyi. Gecen hafta mg5010 diye bi model aldim braun oldukca memnunum. Bu daha iyi hic cihaz. Bana 1 senelik lazimdi giris cihazi olarak aldim seneye 7 serisi ya da Panasonic falan dusunuyorum. Jiletten bikanlara tavsiye edilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanmadığınız traş makinelerinin 1 ine talibim birsürü insan var gördüğüm kadarıyla :'( ben okul kitaplarını zor alıyorum Kütahyaya kargoyla yollayibilicek yada elden verebilicek biri çıkarsa ulaşırsa sevinirim #öğrenciyedestek #sobottaçokpahalı500tlyekitapmıolur
    not: 2.el olması farketmez :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefiasBros -- 28 Ekim 2016; 18:35:26 >
  • O zaman bence siz 3 başlıklı bir Phlips makine deneyin. Sakallarınızı çok uzatmadan günlük ya da en azından gün aşırı traş olursanız rahat edersiniz.
    Zaten elektrikli makinelerle traşta sakal boyu uzadıkça iş görmeleri de zorlaşıyor.
  • emekli56 kullanıcısına yanıt
    İş gereği günlük tıraş olmak zorundayım zaten hocam.
    Fiyat/performans tavsiyenizi de almak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DefiasBros

Kullanmadığınız traş makinelerinin 1 ine talibim birsürü insan var gördüğüm kadarıyla :'( ben okul kitaplarını zor alıyorum Kütahyaya kargoyla yollayibilicek yada elden verebilicek biri çıkarsa ulaşırsa sevinirim #öğrenciyedestek #sobottaçokpahalı500tlyekitapmıolur

Yalan konusuyorsun. Hadi yalan konusuyorsun profilini gizli yap bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

İş gereği günlük tıraş olmak zorundayım zaten hocam.
    Fiyat/performans tavsiyenizi de almak isterim

Siney kaydi istiyorsan philipsin 150 200 bandinda makineleri sinekkaydi yapiyor.

Ben braun kullaniyorum 3 baslikli degil o bile sinekkaydi tiras yapiyor sadece sakallari tersten kesmek gerekiyor.

Bende saglam para var diyorsan panasonic al hocam. Kullanan herkes memnun piyasanin en iyisi oldugu soyleniyor.

• PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Şuan kullandığım marka da braun 6 serisi. Evet sinekkaydı yapıyor ama benim cilde pek uymadı sanki. Panasonic iyiymiş duymuştum. Fiyatı da iyi

• Fiyati cok iyi hocam dogru

Ama makine cok iyi diyorlar. Memnun kalmayan gormedim.

• Uzun yıllardır bu model ile aynı başlığı kullanan bir model kullanıyorum. Şu ana kadar sorun yaşamadım.Temizleme sıvısı bitti kabı çöpe attım bir kaç yıl olmuştur.
    Makinanın tek kusuru boyun bölgesindeki yumuşak yerleri alırken çok zorlanıyor.Yanaklarda falan sorunsuz alıyor.Azıcık terli iseniz almıyor yapışıyor.
  • sık ve kalın sakallılar UZAK DURUN!.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar85

Vayyyyyy güzel fiyat. Ama bu türler bana hitap etmiyor. Moser aldım.kirli sakal geziyorum. Taş gibi cihaz

Hangi modelini kullanıyorsunuz. Ben de düşünüyorum da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

quote:

Orijinalden alıntı: DefiasBros

Kullanmadığınız traş makinelerinin 1 ine talibim birsürü insan var gördüğüm kadarıyla :'( ben okul kitaplarını zor alıyorum Kütahyaya kargoyla yollayibilicek yada elden verebilicek biri çıkarsa ulaşırsa sevinirim #öğrenciyedestek #sobottaçokpahalı500tlyekitapmıolur

Yalan konusuyorsun. Hadi yalan konusuyorsun profilini gizli yap bari.

Yalan mı ? özele gel istersen ? profilideki bilgileri sürekli güncelliyor musun
  • @avantis
    Braun Cruzer 5 Clean Shave’de ıslak traş yok. Temizleme amaçlı suda yıkanabiliyor sadece. Sakal sert ve 2 günlük ise makine iyi iş çıkarıyor demişsiniz Benim sakallar yumuşak ve haftada bir traş olurum genelde. Çene altı kılları almıyor bende ayrıca traş makinesi bir süre sonra çok ısınıyor tekrar tekrar üstünden geçince tahriş ediyor
    Braun cruzer 5 i her her traştan sonra suda yıkıyorum yağlama gerekliliğinden bahsetmişsiniz bunu traş makinesini nasıl yağlıcaz yağlamazsak sorun olur mu? Burada bahsedilen yağ bildiğimiz makine yağı değil mi zaten kutuda bir tane var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar haftada bir gün traş oluyorum. Ortalama sakalım var yani traş olurken önce makinayla kısaltıp sonra jiletle olurum. Benim için önerebileceğiniz bir tıraş makinası var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wa$abi kullanıcısına yanıt
    Isınma bende de mevcut ama cildime bir zararı yok. Günlük sakalımı kesersem cildimi tahriş ediyor. Boyun altında yüzde yüz başarı zaten yok. Yıkadıktan sonra başlığı kurutun ve takın. Parmağınıza bir damla yağ damlatın ve makinenin elegine hafifçe dağıtarak sürün. Her iki elek için de bunu yapın ama eleğe baskı uygulamayın. Bir iki dakika bekleyin ve makineyi 10 saniye çalıştırın ve sonra bırakın dinlensin.Fazla yağ sürdüyseniz bir bezle hafifçe silebilirsiniz. Bu dediklerim başlığı yıkayanlar için geçerli. Yağlama yapmazsanız az buçuk performans kaybı yaşarsınız. Yağ olarak da makine yağı kullabilirsiniz. Zaten piyasada bu işlem için satılan bir yağa rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 29 Ekim 2016; 12:42:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wally Gator

quote:

Orijinalden alıntı: acar85

Vayyyyyy güzel fiyat. Ama bu türler bana hitap etmiyor. Moser aldım.kirli sakal geziyorum. Taş gibi cihaz

Hangi modelini kullanıyorsunuz. Ben de düşünüyorum da

Profesyonel saç kesme makinesi diye geçiyor. Şarjlı değil elektrik le çalışıyor

• Valla o konuda bir şey diyemeyeceğim.
    Bütçenizi de göz önünde bulundurarak H.B. gibi sitelerdeki kullanıcı yorumlarına göre bir karar vermelisiniz.
    Ben S5420/06 AquaTouch modelini almıştım 250 TL ye.
    Şimdi daha da ucuza bulunabiliyor.(Benim aldığım satıcı GG da 225 TL ye satıyor mesela)
    Çabuk şarj oluyor ve beni 5-6 kez traş ediyor.En önemlisi de bekledikçe şarjını kaybetmiyor.
    Günlük traş olursam fena değil.Ama 2-3 günlük sakalları alırken zorlanıyor.
    Philips in fiyatı 1000 TL ye varan modelleri var.Artık onlar nasıl traş ediyor bilmiyorum.
    Ama çok para vermeye de gerek yok. Ben kuru tıraş oluyorum.Jel ve ya köpük kullanmıyorum.Onu da söyleyeyim.
  • bu makineyi 178 tlden aldım, dün geldi, normalde remington aq 7 kullanıyorum, ondan önce philips kullanıyordum,
    hep ıslak kullanırım, philips derimi törpülüyor resmen,
    remington güzel ama bıçakları köreldi,
    bunu kuru kullandım galiba ıslak traş yok bunda,
    gayet güzel 1-2 dakikada aldı, günlük traş oluyorum, en fazla cumartesi pazar olmam, makine hızlı, güzel kesti, tahriş etmedi, tavsiye ederim

fakat başlık oynamıyor, uçlar oynuyor, remingtonda bundan daha gelişmiş modeller mevcut ama bir kerede bunu denemek istedim.
    temizleme makinesi çok güzel, sürekli mavi ışık verdi lavoboda güzel duruyor, koku tamamen alkol kokusu, bitince ben kendim yapmayı düşünüyorum. yağ muhabbetini pek anlamadım. Yanlış bilmiyorsam alkol yağı parçalar, ne kadar sıvı yağlı dense de bence olamaz. Hatta direk limon kolonyası bile iş yapacaktır bence :) daha iyi bilenler açıklar.
    internette sıvının beyanı var yurt dışı sitelerde paylaşmışlar içerisinde izopropil alkol bile yok :) ethanol var ve %60-100 arasında yazmışlar, bir de parfüm limonene ve citral yazmışlar onlarda işte limon yağı veya greyfurt yağı da denebilir....

sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moguz -- 29 Ekim 2016; 23:10:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: moguz

bu makineyi 178 tlden aldım, dün geldi, normalde remington aq 7 kullanıyorum, ondan önce philips kullanıyordum,
    gayet güzel 1-2 dakikada aldı, günlük traş oluyorum, en fazla cumartesi pazar olmam, makine hızlı, güzel kesti, tahriş etmedi, tavsiye ederim

fakat başlık oynamıyor, uçlar oynuyor, remingtonda bundan daha gelişmiş modeller mevcut ama bir kerede bunu denemek istedim.
    temizleme makinesi çok güzel, sürekli mavi ışık verdi lavoboda güzel duruyor, koku tamamen alkol kokusu, bitince ben kendim yapmayı düşünüyorum. yağ muhabbetini pek anlamadım. Yanlış bilmiyorsam alkol yağı parçalar, ne kadar sıvı yağlı dense de bence olamaz. Hatta direk limon kolonyası bile iş yapacaktır bence :) daha iyi bilenler açıklar.
    internette sıvının beyanı var yurt dışı sitelerde paylaşmışlar içerisinde izopropil alkol bile yok :) ethanol var ve %60-100 arasında yazmışlar, bir de parfüm limonene ve citral yazmışlar onlarda işte limon yağı veya greyfurt yağı da denebilir....

Braun 3090cc yi 178 tl ye nerden aldınız hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cameler11

quote:

Orijinalden alıntı: moguz

bu makineyi 178 tlden aldım, dün geldi, normalde remington aq 7 kullanıyorum, ondan önce philips kullanıyordum,

Braun 3090cc yi 178 tl ye nerden aldınız hocam

hepsiburada dan aldım 2-3 gece önce anlık bir indirim yaptılar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.