Şimdi Ara

Braun 3090cc tras makinesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
10.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Babam 23 yıldır bu makineyi kullanıyor 10 kere tamir ettirdi vazgeçemedi hediye aldım 3 başlıklılardan denedi begenmedi duruyor kenarda bissürü sey aldım yok bu fotoğraftakinden başka hiçbirşey istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

50-100 lira arası sakal kesmek için öneriniz var mı arkadaslar?
    isim gereği 3-4 günde bir olmam lazim jilet yakıyor benim yüzü.
    braun 3010 s veya daha ucuz modelleri?

o fiyat aralığında çok fazla seçenek yok ama illa o arada derseniz şu modeli öneririm
    iş yerinde kullanmak için aldım gayet güzel işe yarıyor. ıslak traş seçeneği de var. iki bıçak olduğu için kıvrımlı yerlere daha kolay ulaşıyor.

http://www.hepsiburada.com/philips-aquatouch-at600-15-islak-kuru-tiras-makinesi-p-SGPHLAT600

• Arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Hem yüzü sinek kaydı yapacak hem de vücut kılları için aparatı olan bir cihaz var mı? İkisini ayrı ayrı almak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu almayı düşünüyorum ama 300 tl civarı tavsiyeniz var mı? Sakallarım orta sertlikte günlük traş olacağım.
  • Beyler almak istiyen varsa benim aldigimi satabilirim yaninda fazladan 2 adette temizleme jeli vericem.kargo 2 gun evvel geldi sadece 1 kere kullandim.sakallarim fazla sert sanirim alet icin

150 ye vericem

• quote:

mu5tafa @

10 günlük sakalı sinekkaydı kesecek bir tıraş makinesi yok galiba

önce resimdeki gibi veya farklı model saç, sakal traş makineleri ile 10 günlük sakal 1-2 günlük hale getirilir.

Braun 3090cc tras makinesi

sonra braun veya philips gibi bu konuda bahsedilen herhangi bir traş makinesi ile jilet kadar olmasa da sinekkaydı yakın traş ediliebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• moguz M kullanıcısına yanıt
    hocam 3090cc de favori düzeltmek için arkasında aparatı var mı hepsiburada da açıklama kısmında yok yazıyor da ona göre yoksa iptal edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

Sakallarınız sert ve kıvrımlı ise hiçbirisi jilet gibi tıraş edemez.
    Benim gibi sert ve düzgün sakallı ise tavsiye ederim.
    Şu anda 4. philips tıraş makinemi kullanıyorum.
    80 li yıllardan beri aralıklarla philips aldım ve kullandım. İlk üçünden gayet memnundum. Ancak son aldığım Philips S5420/06
    model makine öncekilere göre daha kötü diyebilirim.Sebebi de başlıklarının yapısı olsa gerek.
    Belki daha iyi sinekkaydı yapıyor ama çok uğraştırıyor.Tüyleri kolayca almıyor.Bazen tek bir kıl için defalarca aynı bölgeyi taramanız gerekiyor.
    Önceki Philips ler ile çok daha hızlı tıraş olabiliyordum.(Model numaralarını hatırlamıyorum)
    Arada bir de Braun Serie 3 şarjsız makine deneyimim oldu.Ondan hiç memnun kalmadım.Kaldırdım paketinde halen duruyor.

Hocam Panasonic traş makinası kullanın fikriniz değişecek. Jiletten daha sinek kaydı yapıyor inanın...

• thedeparted kullanıcısına yanıt
    Önerdiğiniz bir modeli var mı?
  • Makine yaklaşık 10 gündür sepetimde duruyordu. Bugün ilave %15 indirim gelmiş, 189,94 TL' ye sipariş verdim.

Almayı düşünen ve acelesi olmayanlar sepete ekleyip beklesin. Tabi bu sırada indirim bitebilir. Bu riski de hesaba katmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

Önerdiğiniz bir modeli var mı?

Ben Panasonic ES-7036'yı 4 yıldır kullanıyorum ve acayip memnunum. Çok sert sakallarım yok ama benimle aynı zamanda alan ve sakalları inanılmaz sert ve yoğun olan asker arkadaşım 2 aylık Braun Cruzer'ini emekliye ayırıp bunu alıp kullanmıştı. O derece memnundu.

Kesinlikle jiletten daha yakın ve sinek kaydı yapıyor. Ancak tüm tıraş makinalarında istisnasız olduğu gibi bu da boyun bölgesi sakalı daha yumuşak olduğundan ve buranın derisi çok gergin olmadığından tam alamıyor. Zaten az kalan boyun kıllarını da jiletle aldığınızda pratik bir şekilde traş olmuş oluyorsunuz.

Ayrıca tıraş konforu çok iyi. Panasonic ler lineer motor teknolojisine sahip (bu japonların raya temas etmeyen ters kutuplu mıknatıs prensibine benzeyen trenlerinde olduğu gibi) olduğundan elde titreme çok az, sakal yolma ve acıtma çok az. Tabiri caizse yağ gibi kayıyor yüzde. Ayrıca dışarıya da kıl dökmüyor ki bu da çok öenmli detay. Döner başlıklı makinalar da denedim ama onlarda kesim konforu daha düşüktü, yolma ve acıtma daha fazlaydı.

Güncel tıraş makinalarını takip etmedim ama bendeki makina 10.000 devirli ve 30 derece bıçak açısı ile o dönemin en keskin bıçağına sahipti. Piyasada uygun fiyatlı 8800 devir ve 60 derece bıçak açılı cihazlar çok var ama bence en az benim makinanın değerlerinde olan bir makina edinin. Sonra da jilete veda edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 15 Kasım 2016; 15:25:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chefry

Makinanın kralı

Bende bu makinenin sıfır hiç kullanılmamış olanı var kutusunda duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: chefry

Makinanın kralı

Bizde vardı. Kesmez, yolar. Buna traş makinası değil de epilasyon aleti demek lazım....
    Teşekkürler.
    Bakacağız artık.
    Körelmiş bıçak ve delik elekle kullanırsan yolar
    4 günlük sakalı çok rahat tıraş oluyorum, kıymetini bilene....
    Hocam Panasonic ES-7036 nereden bulabilirim internette yok eski olduğu için

• Bende sepete eklemistim 190 tl olunca patronun sozu vardi aldim bedava diye. Insallah memnun kalirim.

• Philips S5420/06. Bunu aldım bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ersiny699

Hocam Panasonic ES-7036 nereden bulabilirim internette yok eski olduğu için

Hocam herkes panasonici övüyor ama bugün panasonic Türkiye yi aradim. Kendileri traş makinelerinden 2 yil önce panasonicin desteğini çektiğini söylediler.yani garanti olayı yalan.ne yrdek parça var ne garanti.hatta noyu bile verebilirim 0212 527 50 12. Kişisel bakim ürünlerinin servisi.sadece epilasyon ürünlerine garanti olduğunu söylüyor bende alacaktım vazgeçtim bilginize.

• me_kar M kullanıcısına yanıt
    O zaman alınmaz teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.