Şimdi Ara

Böyle zihniyete lanet olsun !1!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Tekirdağda çay bahçesi tarzında marina adlı yeri işletiyorum. İşlerimiz şu sıralar iyi hamdolsun..
    İşte herneyse 2 tane genç geldi. Bi kutu kola aldılar fanta fln. Saat 1 gibi geldiler , sarılmalar öpüşmeler. Müşterilerim rahatsız oldu. Sonuçta burası nezih bir ortam. Bunların zihniyeti çayda bayırda .. Neyse ben yine sustum . Tam 4 saat oturdular. 1 kola aldılar o kadar. Bende yanımdaki elemanlarada güvenerek yanlarına gidip '' hadi bakalım çabuk kalkın burdan sabahtan beri 1 tane kolayla oturuyorsunuz birde utanmadan kendinize baktırıyorsunuz kendinizi hadi çabuk '' dedim artis artis. Oğlanda pısırıkmış bişey diyemedi ödedi hesabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 30 Temmuz 2011; 14:37:56 >

• rütbenden utan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Selamlar. Tekirdağda çay bahçesi tarzında marina adlı yeri işletiyorum. İşlerimiz şu sıralar iyi hamdolsun..
    İşte herneyse 2 tane genç geldi. Bi kutu kola aldılar fanta fln. Saat 1 gibi geldiler , sarılmalar öpüşmeler. Müşterilerim rahatsız oldu. Sonuçta burası nezih bir ortam. Bunların zihniyeti çayda bayırda .. Neyse ben yine sustum . Tam 4 saat oturdular. 1 kola aldılar o kadar. Bende yanımdaki elemanlarada güvenerek yanlarına gidip '' hadi bakalım çabuk kalkın burdan sabahtan beri 1 tane kolayla oturuyorsunuz birde utanmadan kendinize baktırıyorsunuz kendinizi hadi çabuk '' dedim artis artis. Oğlanda pısırıkmış bişey diyemedi ödedi hesabı.

Şakirtlik seziyorum sende.

Şaka bir yana adam bir çay alıyor 4-5 saat oturuyor.Git parkta otur oturacaksan.

• Çok iyi etmişsin hamdolsun,böyle ahlaksızlar yüzünden ne hale geldi ülke elhmdurudmmmslmsds..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Dylan -- 30 Temmuz 2011; 14:39:07 >
  • sanıeım kimse anlamamış
    Ya da anladıklarını anlamadım ben
  • teşekkürler toplum olarak arınmalıyız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağ olun. iyi ahlak polisi olmuşsunuz... insanlar birşeyler yapmak isterse emin olun sizin oralarda cafelerde yapmazlar ;)daha tenha yerler var. bu ne lan insanlar el ele tutuşmayacak öpmeyecek.

birde pısırık birşeymiş demişsin asıl sen pısırıksın " Bende yanımdaki elemanlarada güvenerek yanlarına gidip "
    bu laftan sonra sana söyleyecek söz bulamıyorum. hiç genç olmadınız sanırım.

ccc cilerden misiniz sizde ? okullarda var ya . her türlü kızı kesip sonra birinin yanında kız arkadaşıyla görünce ağız burun dağıtan ahlak polisleri.

helal olsun iyi yere gidiyoruz inşallah maşallah.

ben sizi sağlam benzetirdim çıkışta açık söyliyim geliceksin bana 1 kola aldın kendinize baktırıyorsun diceksin. ben sana derim ki gülüm sen bana niye bakıyorsun yanımdakine niye bakıyorsun ? elemanlarına güvenirsin sen o ara bende elemanlarınında hakkını verdiririm zamanı gelince.

pısırıkmış. yanında kız var diye tövbe diyip çıkmıştır kendine dikkat et bence. ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LANET OLSUN
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Selamlar. Tekirdağda çay bahçesi tarzında marina adlı yeri işletiyorum. İşlerimiz şu sıralar iyi hamdolsun..

Soy adı Uğur olanlardan birini tanıyo musun?

• Şu andan itibaren hayatın boyunca kıdemli yarbay olma şnasını elinin tersiyle itmiş bulunmaktasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

sağ olun. iyi ahlak polisi olmuşsunuz... insanlar birşeyler yapmak isterse emin olun sizin oralarda cafelerde yapmazlar ;)daha tenha yerler var. bu ne lan insanlar el ele tutuşmayacak öpmeyecek.

birde pısırık birşeymiş demişsin asıl sen pısırıksın " Bende yanımdaki elemanlarada güvenerek yanlarına gidip "

ccc cilerden misiniz sizde ? okullarda var ya . her türlü kızı kesip sonra birinin yanında kız arkadaşıyla görünce ağız burun dağıtan ahlak polisleri.

ben sizi sağlam benzetirdim çıkışta açık söyliyim geliceksin bana 1 kola aldın kendinize baktırıyorsun diceksin. ben sana derim ki gülüm sen bana niye bakıyorsun yanımdakine niye bakıyorsun ? elemanlarına güvenirsin sen o ara bende elemanlarınında hakkını verdiririm zamanı gelince.

pısırıkmış. yanında kız var diye tövbe diyip çıkmıştır kendine dikkat et bence. ;)

• ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legida92 -- 24 Ocak 2013; 21:09:33 >
  • Hamdolsundan sonrasını okumadım.Rütbeni düşürmeleri lazım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 30 Temmuz 2011; 15:33:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Şu andan itibaren hayatın boyunca kıdemli yarbay olma şnasını elinin tersiyle itmiş bulunmaktasın.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

sağ olun. iyi ahlak polisi olmuşsunuz... insanlar birşeyler yapmak isterse emin olun sizin oralarda cafelerde yapmazlar ;)daha tenha yerler var. bu ne lan insanlar el ele tutuşmayacak öpmeyecek.

+1

• Yalan! Profilinde BALIKESİR yazıyor bir kere. Bir de mekanın ismini açık açık yazamaz gerçek olsa. Kesin o mekana gıcıklığı olan birisi. Belki de kovulan genç.

Ek: Gerçek ise de, Tekirdağ gibi bir yerde o mekana kilit vur git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 30 Temmuz 2011; 15:47:59 >
  • Ciddi ciddi cevap verenler olmuş.
  • Böyle konunun şakası olmaz!
  • tam zıttı konuda açılmış :D ama olsun ben toplumsal mesajımı verdim kişiye değil olaylara ;) gına geldi lan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.