Şimdi Ara

Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

El boyu hiç konuşmadım, sadece nexus'u keserken honor lütfen yazdım, el sonu bu oldu

• Ben de sevindirmek için genelde honor atarım :)
  • yav ben niye 3 seviye olamadım ağlayacam
  • Ne güzel olmuş. Çoğu insan eline yapışacakmışçasına honor atmaktan çekinir vaziyette. Sezon 3 ve 4'te dünyanın onurlu rakibini almıştım. Sezon 4'ten sonra toplasan 10 kere bile alamadım. Düşen yaş kitlesiyle birlikte bencil insanlarla doldu ortalık.
  • Saolun beyler.

S
    a
    o
    l

Sa

Ol

Saol
  • Benim bu sistemede anlamadığım tek şey benim taşıdığım adc nin bütün honorları kendi alması
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Saolun beyler.

S
    a
    o
    l

Sa

Ol

Saol

Saol Bıleyzır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir ban vakası daha zannetmiştim kek.
  • Grell. kullanıcısına yanıt
    Adc atmıştır en azından. Yapacak bir şey yok. Taşıtmak değil taşımak önemli görülüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sonu ekranının yüzde 75ini falan takdir verme ekranı kaplıyor. Biraz boşluk var ve %1lik alanda "geç" butonu var. İnsanlar genelde ona basıyor. Çok garip bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grell.

Benim bu sistemede anlamadığım tek şey benim taşıdığım adc nin bütün honorları kendi alması

Aksine hep supportlar alıyor

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Benim carim bozuk o zaman yanimdaki Jhin bi triple/quadra aldi mi tak 3 honor veriyorlar :d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün kapsül almayı başardım ,şunu söyleyebilirim genelde honor atıyorum ama andaval insanlarla oynadığım zaman atmıyorum .
  • Rurounius kullanıcısına yanıt
    İnsanımız işte. Faker'ın da kişiliğini hiç sevmem bir yayına denk geldim izledim bir kere honor atmadı herif. Midde feedledi, ormancısı taşıdı takımı buna da on defa gank geldi ormancıya bir honoru çok gördü adam.

Dade ile 1 vs 1'inde dade ortada dans ederken adama vurmuştu böyle disrespect bir adam. Dade düelloya 70 can eksik başlamıştı.
    Edit: özel durum yoksa ben desteğe atıyorum genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 4 Ağustos 2017; 0:52:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.