Bostancı'dan Yeni bosna'ya gitmem gerekiyor. Yeni bosna'da kuyumcukent civarı. Oraya nasıl giderim? Teşekkürler Paylaş:
quote:
Orijinalden alıntı: poyraz-
Bostancı'dan Yeni bosna'ya gitmem gerekiyor. Yeni bosna'da kuyumcukent civarı. Oraya nasıl giderim? Teşekkürler Paylaş:
deniz otobüsüyle bakırköye geç oradan direk otobüs vardı
Bostancı'dan Kadıköye giden otobüse bin Kadıköy evlendirme dairesinin orada in metrobüse bin. Zincirlikuyu'ya geç ordan 34'e bin yenibosna'da in sonrasında otobüse binmen lazım ama hangisi bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: blackrush
Bostancı'dan Kadıköye giden otobüse bin Kadıköy evlendirme dairesinin orada in metrobüse bin. Zincirlikuyu'ya geç ordan 34'e bin yenibosna'da in sonrasında otobüse binmen lazım ama hangisi bilmiyorum
Sağol dostum. Peki zincirlikuyu'dan metrobüsle yeni bosnaya devam etsem olur mu. Yeni bosnaya metrobüs var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: poyraz-
quote:
Orijinalden alıntı: blackrush
Sağol dostum. Peki zincirlikuyu'dan metrobüsle yeni bosnaya devam etsem olur mu. Yeni bosnaya metrobüs var mı?
Evet yazmayı unutmuşum 34 dediğim metrobüs zaten Avcılar'a gidiyor. Zincirlikuyu'dan atla ona Yenibosna durağında in. Colins mağaza var onun tam karşı tarafonda yolun kenarında otobüslerin kalktığı yer var oraya gidip sorarsan bulursun ya da iett'nin sitesinden bak yazar.
tamam çok sağol
bostancıdan banliyö trenine atla söğütlüçeşmede in tren istasyonunun karşısında metrobüs durağı var metrobüse bin zincirlikuyuda inip aktarma yaparsın ordan tekrar metrobüse binip yenibosna durağında inebilirsin