|
|

|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourock01 -- 12 Ocak 2014; 11:46:32 > |
|
|
|
Anakart : GIGABYTE Z370 AORUS ULTRA GAMING Intel Z370 Soket 1151-V.2 DDR4 Anakart | İşlemci : İntel Core i7 8770K | İşlemci Soğutucusu : XIGMATEK SCYLLA 120 EN8620 240MM SIVI SOGUTMA SİSTEMİ| Ram: Adata 16GB (2x8GB) XPG Spectrix D40 RGB Led 2400MHz DDR4 CL16 Dual Kit Ram| Ekran Kartı:MSI GEFORCE RTX 2070 VENTUS 8G 8GB GDDR6 256bit NVIDIA Ekran Kartı | Hard Disk: WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata 3.0 64MB Cache İntellipower | SanDisk Ultra 3D 1TB 2400MB-1950MB/s NVMe M.2 SSD | Kasa: THERMALTAKE V200 TG USB 3.0 3x120MM RGB FANLI MidT ATX GAMİNG KASA
| Güç Kaynağı: Corsair CX750W | Monitör: MSI Optix MAG271C 27'' 144Hz 1MS(MPRT) CURVED LED MONİTÖR | Mouse: Razer Imperator | Ses Sistemi: Logitech Z5500 5.1 Sound System | Kulaklık : Corsair Void Rgb Elite Wireless Premium Kulaklık 7.1 Surround | |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
|
|
|
Intel i7-6700 | MSI H170A GAMING PRO | Cooler Master Hyper 212 EVO | HyperX FURY 16GB (2x8GB) 2133MHz DDR4 | EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | EVGA SuperNOVA 650 G2 | 2 x WD Caviar Blue 1TB |
Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III | Zalman Z11 NEO | 5 x Noctua NF-S12A PWM | DELL U2414H | Logitech G533 | Logitech G710+ | Logitech G900 | Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Extended | Xbox One Wireless Controller |