Şimdi Ara

Herkesi Güldüren Bir Paylanço Varmış..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
21.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir gün doktora biri gelmiş ve ben hiç gülemiyorum demiş doktorda birtane palyaço var o herkesi güldürür git senide güldürsün demiş, adam ne dese beğenirsin; o palyaço benim demiş...

“Din öğretiminden mi sözediyorsunuz? Siz , asıl önünde diz çökülmesi gereken, sindirilemeyen gerçek din öğretimi hangisidir biliyor musunuz? Ölüler koğuşundaki merhametli hemşiredir o, köleleri azad eden merhametli kardeşimizdir, terkedilmiş çocukları toplayan Saint Paul’dur, vebalılar arasında dolaşan Marsilya piskoposudur, yolun ortasına kendi çarmıhını diken, Fouborg St.Antoine’a karşı çıkan ve sadece barış sağlansın diye ölüme dudaklarında bir gülümsemeyle gözü kapalı giden Parsi piskoposudur. Gerçek din öğretimi budur işte.” Victor Hugo
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Herkesi Güldüren Bir Palyaço Varmış

Kendisini eğlenceye adamış, yetenekli bir palyaço varmış. O kadar komikmiş ki, herkesi güldürebilirmiş. İster bir çocuk partisi, ister bir şirket etkinliği olsun, o palyaço, bulunduğu her ortamı neşeye boğarmış.

Palyaçonun gösterileri, yüz boyama, balon hayvanlar ve hatta hayvan taklitlerinden oluşan bir dizi şaklabanlıktan oluşuyormuş. Seyircileriyle etkileşime girmekten ve onları güldürmekten büyük keyif alırmış.

Bir gün, palyaço bir hastanede çocukları ziyaret etmiş. Çocuklar hasta ve üzgünmüşler ama palyaço geldikten sonra yüzleri gülmeye başlamış. Onlara şakalar yapmış, balon hayvanlar dağıtmış ve onlarla oyunlar oynamış. Çocuklar o kadar eğlenmişler ki hastalıklarını bile unutmuşlar.

Palyaçonun ünü kısa sürede yayılmış ve herkes onu görmek istemiş. Düğünlerde, doğum günlerinde ve diğer özel etkinliklerde aranan bir isim haline gelmiş. İnsanlar onun mizahını ve neşesini dört gözle beklermiş.

O palyaço, herkesin hayatına neşe ve kahkaha getiren, gerçekten özel bir kişiymiş. İnsanları güldürmek onun tutkusuymuş ve bunu büyük bir ustalıkla başarırmış.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Recep İvedik detected.
    AMD Phenom II X6 1055T | MSI 870A-G54 | Corsair Vengeance 4x2 GB DDR3 1600MHz CL9 | Samsung HD502HJ 2x500 GB (RAID 0) | HIS HD 4770 | LG Flatron M2262D | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition | Xigmatek NRP-PC 602 600W
    Brainwavz M2 İncelemesi | Logitech G500 Resimli Macro Anlatımı | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition Kasa ve Xigmatek NRP-PC602 600W PSU İncelemesi
  • _____________________________
    You mark that frame an 8, and you're entering a world of pain.
  • aynaya baksın o zaman
  • bir palyaçonun ağlaması sadece bir palyaçonun ağlaması demek değildir aslında. verilmek istenen bir mesaj yatar bu sahnenin altında. ağlayan palyaço aslında mutluluk maskesi altında acı çeken kişidir,
    ağlayan palyaço aslında patronuna işini zevkle yapar görünürken bunu aslında mecburiyetten yapan kişidir,
    ağlayan palyaço aslında şiddet gördüğü kocasıyla istemeyerek sevişen kalbi yaralı kadındır,ağlayan palyaço sensindir, benimdir. hangimiz sürmedik ki o boyaları yüzümüze..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım İnsanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bir gün bir palyaço varmış
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.