Şimdi Ara

Bosna Hersek - TÜRKİYE | Kader Maçı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
0
Favori
17.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bosnayı yenemiyorsak gitmeyelim zaten Dünya Kupasına.
    Sıradan bir takım.
  • Türkiye 1-1 Belçika
    Estonya 0-0 Türkiye

Şu maçların bir tanesinde 3 puan alsaydık bu kadar zor durumda kalmazdık. Bosnanın 7 attığı estonya ile berabere kalmak. Buna ağlanır.
    İspanya maçlarından en az 1 puan bekliyordum oda gelmedi. Ottan boktan maçlarda puanlar kaybettik. Şimdi cezasını çekiyoruz.
  • Kalan maçlarımızı yenersek kesinlikle ikinciyiz. Merak etmeyin İspanya'nın genç takımı bile bosna'ya fark atar, burda önemli olan bizim maçlarımızı kazanmamız.
  • ben milli takımı vasat buldum.estonyaya karşı geride olduğumuz ve 2-2 haricinde doğru düzgün baskı kurmadık.sercan,gökhan,kazım,tuncay,özellikleARDAçok çalıma gitti,bencil oynadı zaten ilk golünde hatalısı o.yiyorsa bosnaya karşıda böyle oynasın bizimkiler oynasınlarda fark yeriz.zaten biz hep yumurta kapıya gelince bişeyler yaparız.sen estonyayla belçikayı yeneme -ki belçika maçı kendi evinde-sonra burada sinir stres.bi kerede rahat maç izlesek ya.neyse bosnayı çok küçümsürüyoruz bu adamlar bizim 4puan aldığımız ve kendi evimizde 2gol yediğimiz estonyaya sanırım deplasmanda 6yada7 gol attı.almanyada geçen sene gol krallığında ikinci(27golle)EDİN DZEKO,sakatlanmsaydı hem takımının ligde daha iyi yerde olmasını sağlayacak ve gol krallığında muhtemelen dzeko ve grafiyle yarışacak olan VEDAD IBISEVIC,edin dzekonun takım arkadaşı olan ve onla uyumu çok iyi olam MISIMOVIC.ve avrupa şampiyonası elemelerinde bundan daha önemsiz bir maçta 3-2 yenilmiştik ve gollerin 2sini de HAKAN ŞÜKÜR atmıştı.işin kötü yanı adamlara beraberlik yetiyor ve bizim baskılı oynayacağımzı düşnürsek kontraları çok seven bi 3lü var bosnada.bizden kötü takımlar ama genç ve formda bir ülke.ben kazansak bile belçika deplasmanında bir sürpriz yaşayacağımızı düşünüyorum.ben umutsuzum 2002-2008 bi turnuvaya katılmak için 6yıl bekledik 2008+6=2014 dünya kupasına katılırıx artık bu kafayla.ayrıca doğru düzgün bi önliberoyla başlamamız daha tedbirli olur diye düşünüyorum.
    VOLKAN-GÖKHAN-ÖNDER(ZAN YOK GALİBA)-SERVET-İSMAİL(hakanın hücumu zayıf ve geriye dönüşleri ismail kadar çabuk değil kazanmak istiyorsak 2hücumcu bek şart)-MUSTAFA SARP-HAMİT-EMRE-ARDA-TUNCAY-SERCAN ilk 11i olabilir

• Bencede çok zor Bosna'yı yenmemiz ayrıca kücümsemeyin o takımı bizde 2002 dünya kupasına katılırken herkes biliyo bizi küçümsüyolardı ama o sene takımımız çok formdaydı her oyuncusu ile ve gerçekten çok iyi işler başardık.. Bu senede aynı olay Bosna için geçerli olabilir..
  • Fark atarız bence
  • Dün ara ara yarım saat kadar izledim Ermenistan-Bosna maçını. O takımı yenemeyeceksek dediğim gibi hiç gitmeyelim finallere. Sıradan bir takım. Hatta Ermenistan final paslarını yapabilse birkaç gol atardı.
  • saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu başlığa da yazsan iyi olacak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Yer:Bosna Hersek
    Saat: 21:00
    Tarih: 09\09\2009
    Kanal: Fox TV

Tarihe bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 6 Eylül 2009; 12:55:39 >
  • Dünkü futbolu oynarsak çok rahat kazanırız, kaybedersekte öyle güzel futbol oynayalım.

Ama grupta 2. olursakta direk çıkamayız playoff oynamak durumunda kalırız, en iyi ikinci olacağımızı sanmam.
  • Kazım ın ve gg nin kesinlikle oynamaması gerekir. Hatta önder in yerine başka bi stoper oynayabilir. Hatta 10 kişi çıksak daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Skjellum

Kazım ın ve gg nin kesinlikle oynamaması gerekir. Hatta önder in yerine başka bi stoper oynayabilir. Hatta 10 kişi çıksak daha iyi.

Hangi takımlısın? Tahmin etmesi zor değil gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByRock!

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Yer:Bosna Hersek
    Saat: 21:00
    Tarih: 09\09\2009

Tarihe bak.

Saatte analog olarak 9
  • fatih terimin son maçı olacak inş ....
  • .

Bosna Hersek - TÜRKİYE | Kader Maçı
  • quote:

Kazım ın ve gg nin kesinlikle oynamaması gerekir. Hatta önder in yerine başka bi stoper oynayabilir. Hatta 10 kişi çıksak daha iyi.

Volkan,Emre ve Semih'i de unutmuşsun bilader.
  • bizim takım zaten zora düşmeden oynamıyo.gruptan çıkcaz mı çıkmıcaz mı biraz heyecan olması lazım
  • quote:

Sabri sen misin??
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinyurdaer

Dünkü futbolu oynarsak çok rahat kazanırız, kaybedersekte öyle güzel futbol oynayalım.

Ama grupta 2. olursakta direk çıkamayız playoff oynamak durumunda kalırız, en iyi ikinci olacağımızı sanmam.

En iyi ikinci büyük ihtimalle Almanya-Rusya ikilisinden biri olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Şimdiden E-Mail atmaya başlayın..

Bişe değişmez. Kendinizi boş yere yormayın bence...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.