Şimdi Ara

Bosna Hersek - TÜRKİYE | Kader Maçı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
728
Cevap
0
Favori
17.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AhMeT.

1-3 alırız rahat olun

Saol yüreğime su serptin
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

1-3 alırız rahat olun

Saol yüreğime su serptin

doğru dio ne gülüyosunuz

• skor veremem ama çok rahat bir maç çıkacağından eminim, Bosnayı küçümsüyorum kesinlikle Türkiye kazanacaktır.. Dzeko , Misimovic'i çoğu maç en az 5 gol olan Bundesligadaki istatistliklerine bakarak abartmayın..
  • Bosnayi yeneceksin
    Sen kalan 2 macini kazanacaksinki Belcika maci biraz zor.
    Bosna en azindan gene kaybedecek.
    Oldu elemeye en kötü 2 ci olarak katilamama hakkin var ispanya 0 puan, belcika 4 puan gibi en kötü 2ci olma sansimiz yüksek
    Hadi onuda gectim cikacak rakibi yenme sansin ?

Rahat olun 3-1 oluruz falan filan önce biraz arastir 10 tanede atsan bu is bu noktadan sonra sansa kaliyor Terimde o sans oldu ama gene olurmu bilemem.
  • mancukya, tamam iyi başlamadık ama birde şöyle düşün bu adamlar sürekli birlikte oynamıyo 2-3 ayda bir toplanıp 1 hafta beraber çalışıp maçlara hazırlanmak takım oyuncu için ne kadar yeticek, birde rakipleri küçümseme belası var biz Türklerde, böyle olunca saçma sapan puanlar kaybettik, bakarsan Fransa, İtalya, Portekiz, Arjantin gibi bizden daha üstün takımların gitmeleri bizimki kadar şansa bağlı.. İş artık ciddiye bindi Türkiye bu saatden sonra maç kaybetmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gstrance

mancukya, tamam iyi başlamadık ama birde şöyle düşün bu adamlar sürekli birlikte oynamıyo 2-3 ayda bir toplanıp 1 hafta beraber çalışıp maçlara hazırlanmak takım oyuncu için ne kadar yeticek, birde rakipleri küçümseme belası var biz Türklerde, böyle olunca saçma sapan puanlar kaybettik, bakarsan Fransa, İtalya, Portekiz, Arjantin gibi bizden daha üstün takımların gitmeleri bizimki kadar şansa bağlı.. İş artık ciddiye bindi Türkiye bu saatden sonra maç kaybetmez..

Arkadasim bütün ülke milli takimlari bu sekilde isliyor yapma simdi.
    ispanya 2 macta yenilirsin neticede avrupa samiyonu kimse söz edemez ama uyduruk takimlara Malta, Estonya falan puan verende bizim takimimiz.
    O takimlar senin gibi tarihlerinde 2 kez katilmiyor kaza bela bu kez gidemezlerse 2 sene sonra giderler ama senin garantin yok ona bile.
    Milli takim hatli oyuncu secimleri ve kaprisler yüzüne dengesiz sadece hala bir sistemimiz bile yok olmiyacakta o dedigin ülkelerin hepsinin oyun düzenleri bellidir.

• " Göğsümüzde ay ve yıldız, sel olduk biz geliyoruz. Göğü titretir bu şarkımız, 70 milyon söylüyoruz. " ötesi yoktur valla benim için. Kolay bir maç olmayacak ama mutlu dönecez gibi geliyor. Skor tahminim 2-1..
  • bende onu diyorum tüm milli takımlar o şekilde işliyo işte, ne kadar kaliteli kadroları olsada durumları kritik, klüp takımları kadar kolay olmuyo işler .. Bizim futbolumuz 90lardan sonra parlamaya başladı, turnuvalara az katılmamızın sebebide bu, eskiden Türkiye şimdiki Azerbaycan gibiydi gelenden gidenden fark yiyorduk, şimdi ise kıl payı katılsak bile bu kimseyi tatmin etmiyo..
  • arkadaşlar iyi güzel hoş duygular bunlar ama bugün fifa nın sitesine girdim bizim maç için yorumların tamamı dünyanın heryerinden yazan Bosnalılar tarafından yapılmıştı, bir Türk ün yorumu bile yoktu gördüğüm kadarıyla ve adamların maçı berabere bitirme ihtimalini bile ağızlarına almadıklarını gördüm.

üstelik yazanların bir kısmı da bosnalı sırplardı....oyuncularının bir kısmının bosnalı sırp olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım...

artık gerisini siz düşünün..

her ne kadar tedbir takdiri değiştirmese de,
    bu mübarek günlerde bol bol dua edelim ama kardeşim onlarda müslüman sonuçta onlarda dua edecek tabi ki...

çok ilginç maç olacak çoook...
  • İnşallah yeneceğiz.
  • Teknik direktörleri ve futbolcularının açıklamalarına bakarsak bosna bizi fazla küçümsüyor.Adamlar resmen uçmuş durumda.Son avrupa kupasının yarı finalistiyle oynayacaklar ve kesin kazanırız diyorlar Bunları bu kadar kim gazladı bilemiyorum ama iyi gazlamış Yarınki maçta bunları bi 3 leyelimde kiminle dans ettiklerini anlasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Teknik direktörleri ve futbolcularının açıklamalarına bakarsak bosna bizi fazla küçümsüyor.Adamlar resmen uçmuş durumda.Son avrupa kupasının yarı finalistiyle oynayacaklar ve kesin kazanırız diyorlar Bunları bu kadar kim gazladı bilemiyorum ama iyi gazlamış Yarınki maçta bunları bi 3 leyelimde kiminle dans ettiklerini anlasınlar.

bak bu da bir ihtimal. üstteki yorumumda da belirttiğim gibi gerçekten adamlar acip gazlanmış.
    bu gazla maçı kaybedebilirler ki bu seviye takımlarda olabilecek bir şey.

biz de eskiden bu gazla letonya ya elenmedik mi????

inşaallah bu aşırı motivasyon konsantrasyonlarını bozar diyelim...

• MAÇ BUGÜN BEYLER HAYDİ TÜRKİYEM...

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilelma

bak bu da bir ihtimal. üstteki yorumumda da belirttiğim gibi gerçekten adamlar acip gazlanmış.
    bu gazla maçı kaybedebilirler ki bu seviye takımlarda olabilecek bir şey.

biz de eskiden bu gazla letonya ya elenmedik mi????

inşaallah bu aşırı motivasyon konsantrasyonlarını bozar diyelim...

doğru örnek ingiltere maçları olmalı. dünya kupasında üçüncü olduktan ve ingilterenin üzerinde seribaşı olarak gruba girdikten sonra aşırı özgüven gelmişti ingiltereye karşı. bir de 8-0 ın intikamını alacaktık. o stresle iki maçta da çok etkisiz oynamıştık. inşallah aynısı olur.

bu arada 2. maçta beckham penaltı kaçırmıştı 0-0 bitmişti maç, inşallah bizim başımıza böyle bir şey gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Bosnayı yenemiyorsak gitmeyelim zaten Dünya Kupasına.
    Sıradan bir takım.

aynen arkadas cok haklisin

bize asla rakip olamayacak bir takim
    dedigin gibi bosna gibi zayif takimi yenemiyorsan ne i$in var DÜNYA KUPASINDA
  • Bence Bosnayı yenecez fakat 2010'a gidemicez.
    İnşallah yanılırım.
  • anlamadigim birsey var arkadaslar nedeni nedir bilemiyorum ama

ATV gecenlerde gece tekrarini vermedi

FOX TV nin yayin akisina baktim oda macin tamamini tekrar vermeyecek neden aceba???
    bu maca bakamayacak olanlar tekrarina bakar
    neden böyle düsünmüyorlar

ntv veya ntvspor olsa sabaha kadar tekrarini yayinlardi

ayrica bu mac NTVSPOR a yakisirdi

MURAT KOSOVA - RIDVAN DILMEN anlatimiyla

harika olurdu bence
  • 1- Bu işin buralara kadar gelmesi bir facia zaten. Grupta İspanya dışında adam gibi bir takım yok ve biz yok şu şunu yenerse, şu buna yenilirse, biz de şunları yenersek gibi hesap yapıyoruz. İşimiz şansa kalmış.

2- Herkes aynı şeyi düşünüyor ama ben bir daha yazayım. Bosna'yı yenemezsek zaten Dünya Kupası'na gitmeyelim.

3- Bence kalan maçlarımızı bir şekilde kazanırız. Ama Bosna sonra puan kaybı yaşar mı bilmem.
  • Beyler en kötü 2.ci olma ihtimalimiz yok gibi bir şey.9.grupta 5 takım olduğundan diğer gruplarda 2.cilerin sonuncyula yaptıkları maçlardaki puanları sayılmıyor.yani ermenistan sonuncu oldu dersek ve 20 puanla grubu tamamlarsak 6 puan aldık 14 puanla bitiririz.9.grupta İskoçya en fazla 13 puan alabilir son maçında galip gelirse oda.onun için biz 3 maçıda aldığımız taktirde çıkarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

Bosnayi yeneceksin
    Sen kalan 2 macini kazanacaksinki Belcika maci biraz zor.
    Bosna en azindan gene kaybedecek.
    Oldu elemeye en kötü 2 ci olarak katilamama hakkin var ispanya 0 puan, belcika 4 puan gibi en kötü 2ci olma sansimiz yüksek
    Hadi onuda gectim cikacak rakibi yenme sansin ?

Rahat olun 3-1 oluruz falan filan önce biraz arastir 10 tanede atsan bu is bu noktadan sonra sansa kaliyor Terimde o sans oldu ama gene olurmu bilemem.

Olur olur sen kafanı yorma
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.