Şimdi Ara

Bosna Hersek - TÜRKİYE | Kader Maçı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
0
Favori
17.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu bosnayı ne büyüttünüz anlamıyorum.. sanarsınız ispanyayla oynuyoruz.. rakibi ne büyütmek nede küçültmek doğru değildir.. yener ya da yeniliriz o ayrı mevzu ama bosna bizim korkacağımız bir takım değil.....
  • Stoperde Server ve Emre oynamalı ... Emre tecrübesiyle işi götüren bir futbolcu.Kimse kızmasın ama Estonya maçında Öndere iki kere hava topu geldi ikisindede ıska geçti.Daha doğrusu kafasını eydi stoper için yeterli değil bence.Hamit sağ açık olmalı G.G iyileşirse sağ kanatta sıkıntı çekmeyiz.Solda Arda ile Balta uyumlu ikisi birbirinin ne yapabiliceğini kestiriyor en azından.Emre göbekte kesin oynamalı.Emrenin kişiliğini ne kadar sevmedemde ayağını raket gibi kullanan bir oyuncu sakatlanmazsa çok yararlı olucağı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black jack

quote:

Orijinalden alıntı: 19941907ekrem

arkadaşlar ne en iyi 2.si?biz grupta 2.olsak bile en kötü 2. olup play-off dahi oynamama şansımız var.ne en iyi 2si?ayrıca o ggnin ve önder oynamasın diyen arkadaş.asıl arda oynamasın.ha bire çalıma gitti maçta kendini messi zannetti bosna maçında bunları yapmamalı dermişimoynanamama konusu şaka ama diğer dediklerimde biraz ciddiyim.neyse kazım oynamasın bence ideal 11imiz şöyle olsun:
    VOLKAN DEMİREL-GÖKHAN GÖNÜL-SERVET-ÖNDER-İSMAİL-TUNCAY-HAMİT-EMRE-ARDA-SEMİH-SERCAN yani normal 4-4-2 oynamalyız.ismail neden oynasın diyince hücumcu bir beke ihtiyaç var hakan balta hücumda o kadar iyi değil hücumu daha iyi olan bir bek olmalı.zaten bizim bastıracağımızı düşünürsek.

Arkadaşım bilmem haberin varmı ama Arda Türkiyede en iyi çalım atan oyuncu ve Dünyadada bu konuda benım için ilk 10 a girer sen gelmısın adam calıma giriyor diyorsun dün maçta Arda sahanın en iyisiydi ...

arkadaşım cümlemin sonunda şaka yaptığımı görmüş olman lazım.sadece biraz fazla topu ayağında tutuyor.yoksa arda dün çok iyi oynadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend10

quote:

Orijinalden alıntı: 19941907ekrem

quote:

Orijinalden alıntı: Legend10

Çok boş yorumlar yapılmış, en iyi 2. diye birşey yok. 9 gruptan en iyi 8 tane 2. takım play-off oynayacak.

Birisi de çıkıp 2. olsak bile en kötü 2. olma ihtimalimiz var demiş, 9. grup 5 takımlı bir taraflarını yırtsalar diğer 8 grubun 2.'lerini geçemezler. Kısacası bizim üstümüze düşeni yapıp Bosna'yı evinde yenmemiz, sonra da beklememiz gerekiyor ki adamlar öyle ya da böyle İspanya ile oynayacaklar, bizim kazanmamız durumunda İspanya ile berabere bile kalsalar avantajlı konuma biz geçiyoruz. Daha önce yapmadığımız şeyler değil bunlar, yine olacağına inanıyorum ben.

arkadaşım kusura bakma ama bişey biliyorumda konuşuyorum.uefa sence böyle bir haksızlığa izin verir mi? ozaman hiç bir 5takımlı grup 2.leri çıkamaz.o yüzden sevgili uefa 6takımlı grup ikincilerini grup sonuncusuyla yaptığı maçlardan aldığı puanları çıkartıp listeye ekliyor.adaletsizlik olmasın diye.yani biz en iyi 20puanla tamamlasak.2ermenistan maçını yendik diye 6puanı çıkar 20-6=14puan ve 6takımlı her grup 2.de bu hesap ediliyor

Güzel kardeşim bunlardan haberim yok mu sanıyorsun? Bu kadar yazıp yorulana dek 9. gruba bir göz atsaydın ya..

Grubun ikincisi İskoçya, puanı ise 10, son maçı da grubun full çeken takımı Hollanda ile, hadi en iyi ihtimalle Hollanda'yı yendiler, puanları 13 oldu. Bizim takımın hedefi ve hedeften ziyade turnuvaya katılmak istiyorsak tek çıkar yolumuz nedir 4'te 4 yapmak, biz öyle ya da böyle kalan 3 maçı da kazanırsak en kötü 2. hesaplarına hiç girmiyoruz anlayacağın. Şimdi sen kalan 3 maçı kazanamayacağımızı iddia edersin, saygı duyarım ancak zaten kalan 3 maçı kazanamazsak kendi grubumuzda bile 2. olma ihtimalimiz çok düşük.

arkadaşım yanlış anlama be sadece bir ihtimali kastettim. yoksa kesin öyle olur diye bir düşünce yok ama hani tehlikedeyiz onu belirtmek istemiştim.ama futbol bu?ya 18puanla çıkarsak?bosnayla berabere kalıp son 2maçı alıp bosnanında son 2maçtaki puan kaybıyla çıksak bu dediğim şey gerçekleşir.tabii bu biraz zor.zaten 4te4yapmazsak gideceğimizi düşünmüyorum

• pardon 3te3 yaparsak demek istemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_angelus

Stoperde Server ve Emre oynamalı ... Emre tecrübesiyle işi götüren bir futbolcu.Kimse kızmasın ama Estonya maçında Öndere iki kere hava topu geldi ikisindede ıska geçti.Daha doğrusu kafasını eydi stoper için yeterli değil bence.Hamit sağ açık olmalı G.G iyileşirse sağ kanatta sıkıntı çekmeyiz.Solda Arda ile Balta uyumlu ikisi birbirinin ne yapabiliceğini kestiriyor en azından.Emre göbekte kesin oynamalı.Emrenin kişiliğini ne kadar sevmedemde ayağını raket gibi kullanan bir oyuncu sakatlanmazsa çok yararlı olucağı kesin.

ya ben nedense maçta hakanı fazla beğenmedim,iki bekte vasattı,gökhan kötüydü.açıkças biraz söylediğimi saçma bulabilirsiniz ama ben ismailin oynaması gerektiğini düşünüyorum.çünkü hücum edeceğiöizi varsayarsak hakan baltanın hücum gücü sınırlı ben hakandan daha çabuk daha ofansif olan ismailin bu maçta oynatılması gerektiğini düşünüyorum.ayrıca sağ açıktada gökhan-hamit ikilisne yer vermek lazım.ortada emrenin yanına bir defansif orta saha.yani ceyhun,mustafadan biri gelsin.çünkü estonya maçında emre-hamit ikilisinden biri bu tarz olmadığı için geride açık vermek durumunda kaldık.ileridede tuncay onun önündede semih oynasın işte.bu maçı alabiliriz ama belçika deplasmanının daha zor geçeceğini düşünüyorum.belçikayı kimse söylemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mAh0

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

.

Bosna Hersek - TÜRKİYE | Kader Maçı

bu ottoman power ne la

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Kanal: Fox TV

Şimdiden E-Mail atmaya başlayın..

Bişe değişmez. Kendinizi boş yere yormayın bence...

öyle deme arkadaşım çok sayıda aynı şikayetten mail giderse rtük e ve fox a dikkate alablirler neden olmasın atalım arkadaşlar atalım zor birşey değil mail e devam

Fox ta 1 sene kadar çalıştım.
    Şikayetler aksine onların kamçısı oluyor,dikkate almazlar !..
    Attığınız mailde insan kaynaklarına gidiyor,yani hiç mi hiç etkisi olmaz.
    Yine de atabilirsiniz

• Boşnak futbolculardan Türkiye yorumu...
    2010 Dünya Kupası yolunda Türkiye ile kader maçına çıkacak olan Bosna Hersek'in yıldız futbolcuları, çarşamba günü oynanacak zorlu karşılaşmayı değerlendirdi.
    Hürriyet Gazetesi'ni konuşan Boşnak oyunculardan Dzeko ve Muslimovic temkinli açıklamalarda bulunurken, Admir Vladavic ise oldukça iddialıydı.
    A Milli Futbol Takımımız, 2010 Dünya Kupası elemelerindeki kader maçını çarşamba günü Bosna Hersek ile oynayacak. Bitime 3 maç kala grupta 11 puanla 3. sırada yer alan ay yıldızlı ekibimiz, 15 puanla ikinci durumdaki rakibini yenip, sonraki karşılaşmalarda puan kaybetmesini bekleyecek. Zenica kentinde oynanacak maç bizim olduğu kadar, Bosna Hersek için de tarihi önem taşıyor.
    Dün Saraybosna Havalimanı’nda konuşma imkanı bulduğumuz Bosna Hersek Milli Takımı futbolcuları da aynı şeyi düşünüyor: “Çarşamba günkü karşılaşma, bizim için yüzyılın maçı olacak.”
    Ermenistan deplasmanında aldığı 2-0’lık galibiyetle finallere katılma şansını artıran Bosna Hersek Milli Takımı, dün öğleden sonra geldiği Saraybosna’da büyük coşkuyla karşılandı. Kafileyi karşılamak üzere havalimanına gelen yüzlerce Bosnalı, futbolcularını omuzlarda taşımak için birbirleriyle yarıştı. Biz bu hengame içinde Bosna Hersek Milli Takımı’nın üç önemli futbolcusu; Edin Dzeko, Admir Vladavic ve Zlatan Muslimovic ile konuşma şansı bulduk.
    Elimizdeki avantajları sonuna dek kullanacağız
    Geçen sezon attığı gollerle Wolfsburg’un Almanya şampiyonu olmasını sağlayan Bosna Hersek’in en önemli gol silahı Edin Dzeko, Dünya Kupası’na katılacaklarına yürekten inandığını söyledi. Türk Milli Takımı’nın kaliteli bir ekip olduğunu kabul ettiklerini, ancak kendilerinin de yakaladıkları avantajı sonuna kadar kullanacaklarını ifade eden Dzeko, “Türkiye ile oynayacağımız maç belki de 2010 Dünya Kupası elemelerindeki en zorlu ve heyecanlı karşılaşma olacak. Bu, öyle bir maç ki, yüzyılda bir gelir. İnanın biz şu an Türk Milli Takımı’nın iki katı heyecanlıyız. Çünkü, bu grupta ikinci olursak, tarihimizde ilk kez Dünya Kupası’na katılacağız. Türk Milli Takımı’nda Emre, Tuncay ve Arda gibi üst düzey futbolcular; bunu biliyoruz. Fakat biz de bu kadar yaklaştığımız Dünya Kupası’na katılma şansını bırakmamaya kararlıyız” diye konuştu.
    Keşke birlikte gidebilseydik
    Ermenistan maçında Bosna Hersek’in ikinci golünü kaydeden Zlatan Muslimovic, “Gönlümüz kardeş ülke Türkiye ile birlikte gruptan çıkmayı arzu ediyordu, fakat olmadı. Kader bizi karşı karşıya getirdi” diyerek başladığı konuşmasını, şöyle sürdürdü:
    “Dünya Kupası finallerine kalarak Bosna Hersek tarihinde bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Biz buna sadece takım olarak değil ülke olarak inandık. Saha ve seyirci avantajı bizde. Edin Dzeko’nun da dediği gibi, bu bizim için yüzyılın maçı olacak. Ancak Fatih Terim’den korktuğumu itiraf etmeliyim. Terim gibi usta bir teknik direktör böylesine önemli bir maç için mutlaka özel bir taktik geliştirmiştir.”
    Siz şansınızı Belçika maçında kaybettiniz
    Admir Vladavic ise Dzeko ve Muslimovic’den daha iddialı bir üslup kullanarak şöyle dedi: “Türkiye şansını Belçika maçında kaybetti. O maçı kazansaydı, şimdi her şey farklı olabilirdi. Finallere katılma şansı ayağımıza kadar geldi. Bu fırsatı kaçırmayacağız. Türkiye’yi mutlaka yeneceğiz. Skor tahmininde de bulunabilirim; 2-0 kazanırız. Estonya’nın bile iki gol attığı bir Türk Milli Takımı’na bizim gol atmamamız mümkün değil.”

• quote:

Orijinalden alıntı: mercan2021

quote:

Orijinalden alıntı: mAh0

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

.

Bosna Hersek - TÜRKİYE | Kader Maçı

bu ottoman power ne la

La bu resmi başka bir konu için yaptımdı.

• gönül istiyorki türkiyenin elenmesi ve dünya kupasına gidememesi.dünya kupasını trt yayınlayacak ve şifre koyacak.yani vatandaşın yarısı izleyemecek.o zaman ne diye gitmesini isteyeyimki.kendi milletine şifre koyan bir anlayışın ülkenin milli takımını desteklemek bana saçma geliyor.umarım eleniriz.ve şifreyide rahatça koyabilsinler.herhalde dünyada kendi milli takımını izleyemeyen tek millet bizizdir.
  • [center][image]http://img30.imageshack.us/img30/1395/trkiye.png[/image][/center] 
    [b][color=#50000][center] [link=http://forum.donanimhaber.com/m_34259617/tm.htm]~ KADER MAÇI ~ [/link]
    9 Eylül Çarşamba 21.00
    • Bosna Hersek - TÜRKİYE •[/color][/b][/center]

Maç için imza çalışmam isteyen kullanabilir.

Önizleme için imzama bakınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 7 Eylül 2009; 15:09:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

[center][image]http://img30.imageshack.us/img30/1395/trkiye.png[/image][/center] 
    [b][color=#50000][center] [link=http://forum.donanimhaber.com/m_34259617/tm.htm]~ KADER MAÇI ~ [/link]
    9 Eylül Çarşamba 21.00
    • Bosna Hersek - TÜRKİYE •[/color][/b][/center]

Armamızda ay yıldız var bizim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi-Knight

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

[center][image]http://img30.imageshack.us/img30/1395/trkiye.png[/image][/center] 
    9 Eylül Çarşamba 21.00
    � Bosna Hersek - TÜRKİYE �[/color][/b][/center]

Armamızda ay yıldız var bizim teşekkürler

• 2008 Norvec macini hatirlayinca

ilk golu Norvec atmisti sonra muhtesem bir geri donus yapmistik
  • quote:

Orijinalden alıntı: berezilya

gönül istiyorki türkiyenin elenmesi ve dünya kupasına gidememesi.dünya kupasını trt yayınlayacak ve şifre koyacak.yani vatandaşın yarısı izleyemecek.o zaman ne diye gitmesini isteyeyimki.kendi milletine şifre koyan bir anlayışın ülkenin milli takımını desteklemek bana saçma geliyor.umarım eleniriz.ve şifreyide rahatça koyabilsinler.herhalde dünyada kendi milli takımını izleyemeyen tek millet bizizdir.

arkadaşım resmen saçmalamışsın.dünya kupasına şifre koyulması tüm ülkelerde ZORUNLUbişey.fifanın emri bu.her ülkede şifre konuluyor.
  • Trt aldıysa nasıl izleyemeyecek milletin yarısı anten girişine çatal veya metal bir çubuk soksan gene çekiyor Trt.

ATV'den kat kat iyidir.
  • Kadromuz bana göre Kazım 'ın yerine Tuncay geçsin,Zan'ın yerine Önder.

Volkan

Gökhan G. Önder Servet Hakan B.

Hamit Emre B.

Tuncay Arda

Sercan Semih
  • KAZANACAĞIZ BEYLER KORKMAYIN

• 1-3 alırız rahat olun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.