Şimdi Ara

Bosch serviste fren hidroliği değişimi yaptıran oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazla güzelce değiştiriyorlar mı yoksa baştan savma mi yapıyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz ile değişim illa şart değil cihaz hız sağladığı için kullanılır, havalı klasik hidrolik değiştirme aletleri illa vardır, olmasa da klasik yöntem ile değişim yapılır. Havalı, sonra elektrikli cihazların hepsi işlemi hızlandırmak atölye verimliliğini arttırmak için varlar sanayi usülü pedala basarak havasını almak baştan sağma yöntem değil, bilgi için yazıyorum. Kim nasıl değiştirtmek ister ayrı konu ama eğer cihaz diye çok daha fazla değişim ücreti istenirse vermenin de bir anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 2 Temmuz 2022; 18:49:24 >

Cihazdan kastım zaten hidrolik tankına havayla yeni hidrolik basılırken rekorların açılarak değiştirilmesi. Bunun dışında başka bir cihazı mı var normalde?

Evet biliyorum bunlar işi hızlandırmak için ancak yine de insan daha rahat oluyor sistemde hava kalmadığından emin oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 3 Temmuz 2022; 19:36:36 >
  • Bir de elektrikli fren hava alma cihazları var, son zamanlarda çoğu firma bundan da aldı. Hava tanklı illa ki vardır Bosch serviste ucuz bir cihaz zaten, öbür türlü değiştirmek için iki usta lazım, boşuna iş kaybı sorun yine de bence vardır ama.

Tek tekerden değişim olmaz ki? Her tekerden abs'ye en uzak yerden başlayıp sırasıyla değiştirip en son manuel araçsa debriyaj hidroliği de değiştirilip işlem tamamlanır diye biliyorum.

Sorun çıkarmamıştı...

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.