Bildirim
Boşanmış olan arkadaslar lütfen bir el atın (14. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Öncelikle geçmiş olsun. Hem profesyonel hayatta hem de özel hayatta benzer durumlarla çok karşılaşmış birisi olarak yazıyorum. Çok ayrıntıya girmeyeceğim.
1. Eşinizin hareketlerine pek çok arkadaş takılmış ve haklılar. Kesinlikle sosyal medyasını vs. takip edin. %90 başka birisi var. Çok klasik bir laftır ama maymun ve dal hikayesi hocam kusura bakmayın.
Genelde kadınlar boşanma fikrini aklına düşürdüğü an birilerini aramaya başlar. Şu sosyal medya ortamında da malum en sıradan kadına bile günde elli tane mesaj gelir abazalardan. Bence fırsatınız var ise bu mesajlardan bol bol ss alın. Yarın mahkemede kullanacaksınız. Sosyal medya bu anlamda ciddi bir kaynak sizin için. Buna ek olarak da bir şekilde takip edip fotoğraflatmaya çalışın.
Üzülerek tekrar söylüyorum, kuzuma bakıyordu diyorsunuz da. Sık sık uzaklaşan pilotlardan kamyon şoförlerine pek çok erkeğin başına aldatma gelir.
2. Size karşı yaptığı hakaret vs. gibi şeyleri bir şekilde kayda almaya çalışın. Mesajlaşmaları sakın silmeyin.
Şunu unutmayın, ülkeler silah alıyor diye illaki savaşmazlar.
3. Nafaka olayına çok takılmayın. Eğer işsiz iseniz falan 200-300 TL falan teklif edin geçin. Evet ayda 125 bin veren adam da var ama o senin kazancın ile alakalı bir şey. İşsiz güçsüz adama kimse 600 bile hükmetmez.
Pazarlığı yukarıdan açma ve belki düşer diye uygulanan bir taktik o.
4. Mal varlıklarınız ikiye bölünecek. Hiç öyle şu şunda kalsın diye kabul etmeyin. Bırak anlaşmalı boşanma olmasın. 1-2 sene sürer dava ama baştan kabul edeceğin o evi arabayı verme olayı çok daha fazla canını yakar.
Boşanmanın uzun sürmesi kadına zarar verir. Sen zaten tedbir nafakası adı altında bir nafakayı her türlü ödeyeceksin. Bırak beklesin. Ev araba isteyen kadın yarın senden maddi manevi de tazminat istemeye devam edebilir.
İlla anlaşmalı boşanma istiyorsa da pazarlık yapın. Bu konuda avukatınızla konuşun. Sağlam pazarlık yapsın ve karşı tarafa pislik yapacağınızı da aktarsın. Elinde bir delil yok ise hiç bir şey alamaz. Davası da red olabilir.
5. Çocuk konusuna çok takılmayın. Bu kafadaki insanın yanında büyüyen çocuk zaten sıkıntılı olur. Ne yazık ki çocuğun yaşı itibari ile çocuğu alma şansın az. Ancak birinci maddede anlattığım ihtimal doğru ise aldatan taraf olduğu için alma ihtimalin olabilir.
6. Psikolojik etkilere çok takılma. Boşanmalarda sıkıntıyı en çok çocuk ve sonra da kadın çeker. Sen iki gün sonra başkasını bulur hayatına devam edersin. Hatta çoğu insan iyi ki boşanmışım diyor. Kendimizi kandırmayalım günümüzde çoğu erkek çocuk sahibi olmak için evleniyor. Senin zaten çocuk var olduğuna göre, boşanırsan iyiden ortam çocuğu olur çıkarsın.
7. Yani özetle, sağlam pazarlık yap 200 lira veririm (o da kendisine değil çocuğa sakın unutma) yoksa çekişmeli boşanalım de geç. Malları satın parasını paylaşın diye teklif et. Mahkeme zaten bunu verecektir. Sağlam araştırma yap, kadının hatalarını bir bir bul sonra gerekirse davayı önce sen aç. Nafaka ve tazminat talep et aldatmadan şüphen bile olursa. Çocuğu mutlaka talep et. Ki kadın iki gün sonra o çocuktan da sıkılabilecek bir karakter sanırım. Zaten sana vermek isteyebilir.
-
Selamlar. Annem babam 2012 yılında boşandı, o zamanlar daha ergendim tabi. Allahtan çok kötü bir ayrılık olmadı, yani şiddet vs şükürler olsun ki hiç yaşanmadı, normal ayrıldılar. Kızınıza yansıtmadığınız sürece bir problem yaşayacağını sanmıyorum. Sadece siz ona annesini, anneside sizi kötülemesin yeter. Hakkınızda hayırlısı olsun. Kızınıza da Allah sağlıklı ömürler versin. -
Zamanında bunları hep araştırmıştım. Erkek için anlaşmalı, kadın için çekişmeli boşanma büyük lütuftur. İş çekişmeliye kalırsa, kredi ödemelerinin yarısını, babasının verdiği parayı, altınların tamamını alır. Çocukları da alır. Üstüne bir de tazminat alır. Ama sizin olayınızdaki sorun bir boşanma nedeni değil. Daha sağlam bir sebep göstermeli. Yoksa boşanma olmaz. Burada çok bilgi var:https://www.erdemakcay.av.tr/evlilik-birliginin-sarsilmasi-siddetli-gecimsizlik-nedeniyle-bosanma/
İlla boşanacaksanız anlaşmaya ikna edin derim. 10 fazla verin ama anlaşmalı olsun. Yoksa erkek çok sıkıntı çeker. Mesela dava açılınca kadın diyor ki, dava boyunca bu evde ben kalayım, eşim gitsin evden. Hakim, erkeğin evden gitmesine karar veriyor hemen.
Çocuklar konusunda çok endişelenmeyin. Üç çocuktan beşinin anne babası ayrı zaten artık. Yeni normalimiz bu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bu çok spesifik bir örnek.Özel bir günde bir kişinin mutlu gözükmesi geneli için ne kadar doğru olur ? tv.lerde bayramlarda filan huzur evlerini gösteriyorlar.İnsanlar çok mutsuz, umutsuz gözüküyor.Bakınca durumlarına ben bile üzülüyorum. Sıcak bir yuvanın yerini bir huzur evi tutar mı ? sorun bu sıcak yuvayı kurabilmek, beraber yaşanacak insanı bulabilmek. -
Boşanmış aile değilde boşanmış bir aile çocuğu olarak söyleyeyim aşırı mutluydum. Tabii ne zaman aradaki tartışma bitip ikisi arasında ateşkes ilan edildikten sonra.
Annemle kaldım haftada bir gün hafta sonu babamla çıkardık.
Her zaman gelirdi, acayip yerleri gezerdik. Önce etraftan uzaklaşmaz sonra yaş ilerledikçe İstanbul’da gitmedik yer bırakmadık.
Sinema şu bu zaten standart. Bütün arkadaşlarım babamın bana olan ilgisini kıskanır hiç biri benim kadar babasıyla özel zaman geçirmedi. Şimdi rahmetli oldu ama en iyi baba oldu.
Buradaki önemli nokta ailenin aynı çatı altında yaşamadı değil. Ona bakarsan yatılı okulda okuyanlarında babası hatta annesi ayrı.
Çocuğun hem annesi hem babası olduğunu hissetmesi.
Buda onla hatıra yapacak şeyler yapmakla olur.
Ayrıca kendi çocuğunuza kendi tüm tecrübenizi insan olmakla alakalı (gerek bilgi, gerek insanlık) şeyleri aktarmakla olur.
Eşiniz ile anlaşın farklı şehire gitmesin düzgün görüşme saatlerini ayarlayın. Size düşman olmasın sizde ona olmayın yeter.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
bugün de evlilikten soğuduk. geçmiş olsun konu sahibine.
ben de boşanmış bir ailenin çocuğuyum bence hiçbir anne-baba çocuğuna bunu yaşatmamalı, boşanacaklarsa da çocuk büyüyene kadar beklemeleri lazım yoksa ister istemez çocukta hasar kalıyor, kendimden biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabbb -- 4 Haziran 2020; 13:56:39 > -
Zırnık koklatma para vs.
kanuni hakkı neyse onu alır bu yüzden ne derse kabul etme, sende yokuşa sür.
Çocuğu boş ver zaten şu anda bile zehirleniyor yavrucak. Eğer sen çocuğa çok bağlı gözükürsen senden çok faydalanır çocuk vasıtası ile.
Soğudunmu artık düzelmez arkadaşım zorlama bu yüzden. En az zararla işi bitir. -
Resmen şu ifadelerinizde şuanki kendi hayatımı buldum.Sadece 1-2 kişinin alacağı kararlarda bile tecrübelerimle faydalı olabilirsem ne mutlu bana.Bir insanın mayası ve fıtratı değişmezmiş.Adına resmiyette eş denen kadınla bir süredir ayrıyız,resmi bir ayrılık yok şimdilik.Nişanlılık sürecinde aramızda ciddi bir kavga hakaret şiddet vs.yokken daha nerdeyse ilk tartışmamızda çok basit bir meselede telefonda diklenip ağzını bozunca " düzgün konuş,konuşmasını öğren konuşmayı bilmiyon herhalde" diyr karşılık verince "git LAN kendine konuşmayı bilen bir kız bul o zaman" sözünü duyup mayasını orada belli eden biriyle her şey düzelir umuduyla alttan alıp devam etmem ve büyüklerimin bir kız bu ağızla konuşabiliyorsa fıtratı değişmez uyarılarını aşk meşk gezme tozma dönemlerimde göz ardı etmem.2 yıldır evliyiz,ne mi oldu,şizofrenliğe benzeyen paranoyaklıklar küfürler,dengesiz bir hayat.İlk sene küfürlerine vazgeçer umuduyla diye küfürle karşılık vermeler,ardından zerre değişmeyince umursamamalar.Evliliğin ilk aylarındaki küfrüyle başlayan karşılıklı kavgaları ailesine karşı kendisine çin işkencesi edip derisini yüzüp tuz başıyormuşum gibi yalan çarpıtma iftiralarla anlatmalar. Aylardır aramızda ciddi bir kavga yokken karşılıklı şiddet yokken,hakaret yokken en son aileme ziyaretten eve gelip evimde kendi ailesine beni kötülerken bulmam sonucu daha sonra onlar gidince kendisini ne yapmaya çalışıyorsun diye uyarıp senle bir daha bir yere gitmem lafından sonra sen kimsin lan diye çığlık atması,böyle arkamdan beni rezil edeceksen burdan tayin isteyeceğim lafına karşılık istemezsen or.spu çocuğusun lan deyip zerre kadar sözel ve fiziksel tepki vermeyip 1.gün sonra da senden boşanacam lan köpek lan it diye bağırması,gene hiç tepki vermedim.Çünkü karakteri ve fıtratı sıkıntılı,psikolojik tedaviyle anca düzelebilecek biri olduğunu yeni farkettim.Eften püften sebeplerle aynı bir şizofren hezeyanlarıyla onlarca belki yüzlerce kez boşanmakla şantaj tehditlerle bugüne geldik.Büyük konuşmak istemem ama forumdaki binlerce yüzbinlerce kişi arasından belki de 3-5 kişinin bile tahammül edemeyeceği şantaj tehdit iftira çarpıtma küfür hakaratlerle sürdürdüğüm dengesiz bir hayat.İyiyken çok iyi olup gergin anlarda şizofrene dönen bir eş.Devam ederiz veya biter şimdilik emin değilim ama bir 9.sayfadaki mesajımdaki gibi insanın evlenirken mayasına dikkat edin,o gezme tozma flört zamanları geçici aşk meşk dönemlerinde gözünüzde perde olur o yüzden fıtratındaki karakterindeki sıkıntıyı sakın örtbas etmeyin.Haksız kusur ederseniz özür dilemekten çekinmeyin,benim gibi ilk gerginlikte git lan kendine konuşan bir eş bul diyenden şiddetle uzak durun.Ortada eften püften sebeple hakaret tehdit şantaj diklenme ve aşırı bir ego kibir varsa ZERRE kadar karakter ve haysiyetinizden taviz vermeyin,sonra kendinizi Kerem ile Aslı sanarken hapı yutarsınız.Taviz tavizi doğuruyor.Daha 2 hafta önce instagrama baksanız çok mutlu çift pozları,resimler derken ne kadar mutlular ya diye gıpte edilecek resimlerin perde arkasında yaşanan onursuz ve dengesiz bir hayat,ama herkes gösterdiklerinle ilgilenir.Daha yazılacak iç dökülecek oha buna nasıl katlandın denilecek bir sürü malzeme var ama diyeceğim bu kadar.Evlenmeden önce boşananlara hayret ederdim,bu hayatta büyük konuşmayın bin bilseniz de bir bilene danışın hep.quote:
Orijinalden alıntı: napolyon07
Merhabalar , bu konuda bir bayan aklını da almak beni memnun etti açıkçası. Bu tür evreler her 2 ayda bir böyle kavgalar ve boşanalım la bitiyorsa olmuyor . Herşeye boşanalım diyen bir eş var. Ben şunu net konuşuyorum kimseyi rabbimden çok seçemem sonra kuzum gelir ve annem babam. Net olarak kızım olmasa fena süründürürdüm kendisini ve suratına dönüp bakmaZdım bu kadar saçmalık sonrası .Barışmaya da mecal kalmadı artık, sürekli ayrılık avukat ; avukattan 3 kere donduk avukat artık ciddiye almıyor aileler artık ne yaparsanız yapın bıktık demeye başladı çocuk oyuncağı gibi , bildiğin şizofreni gibi her seferinde böyle
Sizin durumunuza gelince hocam Allah yardım etsin,çocuk da varmış,her ne olursa olsun dünyanın sonu değil,inşallah hayırlısı olur,olanla ölene çare olmaz.Avukata git gel derken biraz yalama işine dönmüş.Hakkınızda hayırlı olacaksa keskin bir dönüş ve özeleştiriyle aranız düzelecekse devam edersiniz inşallah,yok bu sıkıntılı buhranlı ikilemli durum devam edecekse Allah hayırlı ayrılık nasip etsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 4 Haziran 2020; 14:11:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnşallah evliliğinizi düzeltip mutlu olursunuz. Fıtrat diyorsunuz da kızlar bu konuda çok kurnaz. Kızları anlamak O kolay değil ne kadar tanıdım deseniz de tam tanıyamıyorsunuz. kendi halinde gözüken bir kız sonradan lüks, gösteriş meraklısı olabiliyor. Ailesi mütevazi, sıradan bir hayat yaşarken kendisi, lüks bir hayat isteyebiliyor. Nasıl olsa peşlerinde bunları sağlayacak çok erkek var. için Dindar, haramdan sakınan gözüken bir kız sosyal medyada her şeyi yapabiliyor. Sakin gözüken bir kız evlendikten sonra herşeye bahane bulup kavga, tartışma çıkarabiliyor.Yani kızları tanımak o kadar kolay değil. Erkeklerin işi gerçekten iyi, doğru insanı bulma noktasında çok zorlaşıyor. -
Bizim aile yapısının evlilik kurumunun bu hale gelmesinin nedeni yıllardır anlatılan kerem ile aslı leyla ile mecnun gibi hikayelerdir,dikkat edin o hikayelerde hep erkek fedakar erkek dağları deliyor ve didiniyor sonuç hep hüsran.
Boşanan adamlara bakıyorum dik duran,taviz vermeyen bi adama rastlamadım ay çocugum için ölürüm,ay huzurumuz bozulmasın diyen erkekler dolu piyasa,kadınlarımıza bakıyorum taviz vermiyor profosyonel çocugunu sevse bile koz vermiyor,ölümüne severim onsuz yaparım demiyor o açıdan kadınlarımızı tebrik ederim.
Biz erkeklere gelelim adam ben karıma bakarım diyor,adam yeri geldimi çocugumun bezinide değiştiririm evide süpürürüm diyiyor hal böyle olunca evde iki kadın oluyor ve kadın kadına ilgi duymaZ.Ben kadın olsam karşımda ağlayan,çocugum için ölürüm diyen adamı ertesi sabah bırakırdım güçsüz ve zaafı olan bi adamı kimse sevmez,anne çocuğu düşünmüyosa sizde düşünmeyin yardım edin ama ağlayıp sızlamayın.
Anası babasıyla büyüyen çocukların süper gücümü oluyor,bazen herseyin hayırlısını dilemek daha uygun sabah akşam kavga eden bi ana baba olacagına hiç olmasın o kadarda abartmayın hem çocuk güçlü büyür,anası babası ile büyüyen kız çocukları daha iyi olur diye bi kaide yok.
Hep derim bekarlık sultanlıktır gidin gezin tozun,evlenip bi kadının sponsoru olmayın.
-
Yaşım 39. Annem babam ayrı.Kavga içinde büyüdüm. 12 yıllık evliyim. Bu bağlamda:
1) Bu evliliğin devam etmesi çocuğu daha kötü etkileyebilir.
2) Boşanınca daha iyi babalık yapabilirsin, yapmalısın.
3) Bencil ol hayat senin hayatın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Abi iyi misin sen? Ayrılsak ta beraberiz modunda "sen ayrı ben ayrı takılalım" olayına sakın girme sonu mezarda ve cezaevinde biter. Tez yoldan boşan gitsin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam son maddeye katılmıyorum boşanmak kadın için zor felan değil inanılmaz bir ilgi var genç ve orta yaşlı kadınlara genç erkekler bile doğru düzgün tripsiz kız bulamazken bizim arkadaş nasıl bulacak asıl en zoru arkadaşın başına gelen şimdi işi yoksa tekrar güzel bi kadın bulcak çok zor hocam öyle tripsiz istediğin gibi birini bulmakquote:
Orijinalden alıntı: urugakhina
Öncelikle geçmiş olsun. Hem profesyonel hayatta hem de özel hayatta benzer durumlarla çok karşılaşmış birisi olarak yazıyorum. Çok ayrıntıya girmeyeceğim.
1. Eşinizin hareketlerine pek çok arkadaş takılmış ve haklılar. Kesinlikle sosyal medyasını vs. takip edin. %90 başka birisi var. Çok klasik bir laftır ama maymun ve dal hikayesi hocam kusura bakmayın.
Genelde kadınlar boşanma fikrini aklına düşürdüğü an birilerini aramaya başlar. Şu sosyal medya ortamında da malum en sıradan kadına bile günde elli tane mesaj gelir abazalardan. Bence fırsatınız var ise bu mesajlardan bol bol ss alın. Yarın mahkemede kullanacaksınız. Sosyal medya bu anlamda ciddi bir kaynak sizin için. Buna ek olarak da bir şekilde takip edip fotoğraflatmaya çalışın.
Üzülerek tekrar söylüyorum, kuzuma bakıyordu diyorsunuz da. Sık sık uzaklaşan pilotlardan kamyon şoförlerine pek çok erkeğin başına aldatma gelir.
2. Size karşı yaptığı hakaret vs. gibi şeyleri bir şekilde kayda almaya çalışın. Mesajlaşmaları sakın silmeyin.
Şunu unutmayın, ülkeler silah alıyor diye illaki savaşmazlar.
3. Nafaka olayına çok takılmayın. Eğer işsiz iseniz falan 200-300 TL falan teklif edin geçin. Evet ayda 125 bin veren adam da var ama o senin kazancın ile alakalı bir şey. İşsiz güçsüz adama kimse 600 bile hükmetmez.
Pazarlığı yukarıdan açma ve belki düşer diye uygulanan bir taktik o.
4. Mal varlıklarınız ikiye bölünecek. Hiç öyle şu şunda kalsın diye kabul etmeyin. Bırak anlaşmalı boşanma olmasın. 1-2 sene sürer dava ama baştan kabul edeceğin o evi arabayı verme olayı çok daha fazla canını yakar.
Boşanmanın uzun sürmesi kadına zarar verir. Sen zaten tedbir nafakası adı altında bir nafakayı her türlü ödeyeceksin. Bırak beklesin. Ev araba isteyen kadın yarın senden maddi manevi de tazminat istemeye devam edebilir.
İlla anlaşmalı boşanma istiyorsa da pazarlık yapın. Bu konuda avukatınızla konuşun. Sağlam pazarlık yapsın ve karşı tarafa pislik yapacağınızı da aktarsın. Elinde bir delil yok ise hiç bir şey alamaz. Davası da red olabilir.
5. Çocuk konusuna çok takılmayın. Bu kafadaki insanın yanında büyüyen çocuk zaten sıkıntılı olur. Ne yazık ki çocuğun yaşı itibari ile çocuğu alma şansın az. Ancak birinci maddede anlattığım ihtimal doğru ise aldatan taraf olduğu için alma ihtimalin olabilir.
6. Psikolojik etkilere çok takılma. Boşanmalarda sıkıntıyı en çok çocuk ve sonra da kadın çeker. Sen iki gün sonra başkasını bulur hayatına devam edersin. Hatta çoğu insan iyi ki boşanmışım diyor. Kendimizi kandırmayalım günümüzde çoğu erkek çocuk sahibi olmak için evleniyor. Senin zaten çocuk var olduğuna göre, boşanırsan iyiden ortam çocuğu olur çıkarsın.
7. Yani özetle, sağlam pazarlık yap 200 lira veririm (o da kendisine değil çocuğa sakın unutma) yoksa çekişmeli boşanalım de geç. Malları satın parasını paylaşın diye teklif et. Mahkeme zaten bunu verecektir. Sağlam araştırma yap, kadının hatalarını bir bir bul sonra gerekirse davayı önce sen aç. Nafaka ve tazminat talep et aldatmadan şüphen bile olursa. Çocuğu mutlaka talep et. Ki kadın iki gün sonra o çocuktan da sıkılabilecek bir karakter sanırım. Zaten sana vermek isteyebilir.
birde bir kadın elindekini asla düşünmeden bırakmaz
-
Geçmiş olsun bundan sonrası için sürprizlere açık ol. Mahkemede vs hakkında atılacak iftiralara uydurma delillere karşı şimdiden hazırlık yap ve delil biriktir. Boşanmak istemiyor olman ve bunu kadına söylemen size hiç bir şey kazandırmaz üstüne kaybettirir. Kadın muhtemelen yeni bir dala doğru uzanıyor ve şimdi tuttuğu daldan koparabildiğini koparmaya çalışıyor. ne istiyorsa vereyim deme.o arabaya başkasıyla binip gezecek ve o evde yaşayacak. Hiç öyle Allahın emaneti falan gibi duygusal düşüncelere girme. An itibariyle evladından başka emanetin yok. en önemlisi bencil ve acımasız olun yoksa daha çok acı çekeceksiniz gibi görünüyor -
Hayırlısı artık.Dışardan baksanız rengarenk musmutlu instagram hesabındaki fotoğraflar,3+1 dayalı döşeli geniş bir ev,altımızda 150.000 tllik araba.Artık parasına da arabasına da çeşit çeşit yemeğine de mal mülküne de lanet olsun,yeter ki sadece istikrarlı bir huzur olsun diyorsunuz bir süre sonra.Evlenmeyi düşünenler eş adayınız çalışmıyorsa gözünüzü 4 açın,çalışıp ekonomik özgürlüğü varsa gözünüzü 10 açın.Evlenmeden benim gibi sabır küpü,herkesçe abartılı sakinliği ve rahatlığıyla bilinen,hayatta en değer verdiği şey SAYGI olan birinin geldiği hâli anlatayım dedim.Kusursuz insan tabi ki yoktur.Ama kadındaki en önemli kriteriniz saygı zeka ve karakter olsun.Boşananlara çok çok hayret eden,evlenmeden önce ileride yeter ki saygı göreyim de şaklaban da olurum eşime paspas da olurum şakanın esprinin kralını da yaparım diyerekten gözdeki perdeyle taviz üstüne tavizle karakter ve psikiyatrik buhran yaşayan birine verilen inanılmaz tavizler ve yaşanan süreç,anlatılmaz sadece yaşanır.7sinden neyse 70inde de insan odur,ya bir mucizeyle keskin bir dönüşle saygıyla devam edilecek ya da bitecek.Sadece samimiyetle tecrübelerimi aktarmak istedim,evlilik gibi insan hayatını kökten etkileyecek bir konuda belki yazdıklarımı birinin okuyup başkasının hatasından ders çıkarır diye.quote:
Orijinalden alıntı: netfriend
İnşallah evliliğinizi düzeltip mutlu olursunuz. Fıtrat diyorsunuz da kızlar bu konuda çok kurnaz. Kızları anlamak O kolay değil ne kadar tanıdım deseniz de tam tanıyamıyorsunuz. kendi halinde gözüken bir kız sonradan lüks, gösteriş meraklısı olabiliyor. Ailesi mütevazi, sıradan bir hayat yaşarken kendisi, lüks bir hayat isteyebiliyor. Nasıl olsa peşlerinde bunları sağlayacak çok erkek var. için Dindar, haramdan sakınan gözüken bir kız sosyal medyada her şeyi yapabiliyor. Sakin gözüken bir kız evlendikten sonra herşeye bahane bulup kavga, tartışma çıkarabiliyor.Yani kızları tanımak o kadar kolay değil. Erkeklerin işi gerçekten iyi, doğru insanı bulma noktasında çok zorlaşıyor.
-
Ben de sizin gibi düşünüyorum.Önceki mesajlarıma bakınca görürsünüz. Ülkede bu kadına açlık olduğu sürece kadın boşanmış da olsa, çocuğu da olsa kolayca evlenir. Boşanmış erkek yada h,ç evlenmemiş erkeklerin evlenmesi kadınlar kadar kolay değil. Bir kızın peşinde 20 tane adam var, kızın boşanmışı tercih etmesine gerek yok.Hiç evlenmemişi tercih ediyor.Evlenme niyetinde olan erkek için boşanmış, boşanmamış kadın çok fark etmiyor.Bazı erkekler için fark etsede genelde kadının boşanması erkek için sorun olmuyor. Sonuçta kadın boşanmış da olsa kolayca tekrar evleniyor.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679
hocam son maddeye katılmıyorum boşanmak kadın için zor felan değil inanılmaz bir ilgi var genç ve orta yaşlı kadınlara genç erkekler bile doğru düzgün tripsiz kız bulamazken bizim arkadaş nasıl bulacak asıl en zoru arkadaşın başına gelen şimdi işi yoksa tekrar güzel bi kadın bulcak çok zor hocam öyle tripsiz istediğin gibi birini bulmak
birde bir kadın elindekini asla düşünmeden bırakmaz
Alıntıları Göster
-
Bizimkiler ben 13 yaşımdayken boşandılar. Ondan önce annem beni bahane ederek senelerce evliliği sürdürmeye çalıştı ama bu bana çok daha zarar verdi. Evde sürekli kavga dövüş ortamı olması çocuğun ilerideki psikolojisi için de çok zararlı. 41 yaşımda bile hala etkilerini üzerimden atamadım. Panik atak, anksiyete sorunlarım var. O yüzden evliliğin çocuk için sürdürülmesine karşıyım.
Bir ailenin dağılması dünyanın yikilmasi gibidir, boşanmayın.. Aldatma ve fiziksel şiddet durumu yoksa tabi.
Ben boyle giyin dedim sen yapmadin, ben buna gidelim dedim gitmedin, şunu yap dedim yapmadin tarzi seylerden boşanma olmaz. Gerekirse konuşmayın bi süre, ayri yatakta yatın kalkın, birbirinizin degerini anlayincaya kadar boyle yapın ama ayni evden ayrılmayın, cocugunuza fazla hissettirmeyin.
hocam arkadaşın şuanki karısına asla iftira atamam forumdakiler gibi biri vardır vs diye ama eminim kendine güveniyodur yani bunu bırakırım başkasını bulurum gibi çünkü kadınların çoğu bu kafayı yaşıyor gencinden en yaşlısına kadar çünkü talip aşırı çok ilgi aşırı çok rekabet meselesi tamamen ve güzel bi kadınsaki öyle gözüküyor yenisini bulurum diye bakıyodur evide arabayı da garantilemiş zaten sevgi ihtiyacınıda karşılar bu sadece bu olaya özel değil türkiyede ki dengesizlik böyle bir erkek ırgat gibi çalışmazsa kız bulamıyor bulsa bile elinde tutamazsın kız sana saygı duymaz yanına gelmez vermez vsquote:
Orijinalden alıntı: netfriend
Ben de sizin gibi düşünüyorum.Önceki mesajlarıma bakınca görürsünüz. Ülkede bu kadına açlık olduğu sürece kadın boşanmış da olsa, çocuğu da olsa kolayca evlenir. Boşanmış erkek yada h,ç evlenmemiş erkeklerin evlenmesi kadınlar kadar kolay değil. Bir kızın peşinde 20 tane adam var, kızın boşanmışı tercih etmesine gerek yok.Hiç evlenmemişi tercih ediyor.Evlenme niyetinde olan erkek için boşanmış, boşanmamış kadın çok fark etmiyor.Bazı erkekler için fark etsede genelde kadının boşanması erkek için sorun olmuyor. Sonuçta kadın boşanmış da olsa kolayca tekrar evleniyor.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C120B679 -- 4 Haziran 2020; 16:16:59 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X