Şimdi Ara

Boşanmış olan arkadaslar lütfen bir el atın (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
368
Cevap
12
Favori
31.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu konun gideceği noktayı önceden tahmin etmek güç değil, hep ayni pattern, ben şunu şunu okudum, bitirdim (üstün görme psikoloji) , ve su duayi öneriyorum (misyon) ama ben onlardan değilim (ben senden tarafim, misyonerlik inkari) . Bunun islama bir faydasi var mi ? Yok
    Adama bir faydası var mi o da yok,
    Bize bir faydasi var mi o da yok..

Dese ki ben Yaratıcıdan siginma güzellik muhabbet talep ediyorum, bunu arapca ya'vedud diyorum. Anlamiyla anlatsa eyvallah diyeceğim.

Ama karşında kim var bilmezsin, ne yasadi bilmezsin. Direk misyona doğru tam güç. Birakin bunlari..

Karsi çıkınca hemen sen şöylesin, falan filan.(hemen camur)

Birakin bunlari. Konu bu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 4 Haziran 2020; 10:41:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılanların sana faydası olmayabilir.Bana ve forumu takip eden diğer insanlara faydası olabilir.Ben yazılanlardan çok faydalanıyorum. Bu konunun yada yazılanların sana faydası yoksa konuyu takip etmeyebilirsin kimse sana zorla konuyu takip ettirmiyor.Senin yararlı olacağın ve sana faydalı olcağına inandığın konuları takip edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 4 Haziran 2020; 10:43:39 >
  • netfriend kullanıcısına yanıt
    Peki arkadaş, Şövalyelik unvanini aldin :)

Şu ulkedeki tabular nedeniyle hep bunlar. Insanlar kendi hakkini da en az bu kadar savunsa ulke bu hallerde olmazdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 4 Haziran 2020; 10:46:18 >
  • merhaba,

Eğer boşanma sana göre kaçınılmaz ise ve elinden geleni yaptın ise, yapacak bir şey yok en iyi anlaşmalı boşanma ne istiyorsa ver kurtul. ben 4-5 senedir zor boşandım, neler neler yaşadım. 4 yaşında cocuğumda var.
  • Amacım şövalyelik, gerginlik çıkarmak yada tartışmak filan değil.Önceki mesajlarıma bakarsan buradan da anlarsın.Amacım forumda birbirimize yardımcı olmamız, forumun daha da ileriye gitmesi. Birbirimize katkıda bulunabilmemiz. Forumun çok sesli, hoşgörülü, yapıcı olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 4 Haziran 2020; 10:49:47 >
  • incibenek İ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar , bu konuda bir bayan aklını da almak beni memnun etti açıkçası. Bu tür evreler her 2 ayda bir böyle kavgalar ve boşanalım la bitiyorsa olmuyor . Herşeye boşanalım diyen bir eş var. Ben şunu net konuşuyorum kimseyi rabbimden çok seçemem sonra kuzum gelir ve annem babam. Net olarak kızım olmasa fena süründürürdüm kendisini ve suratına dönüp bakmaZdım bu kadar saçmalık sonrası .Barışmaya da mecal kalmadı artık, sürekli ayrılık avukat ; avukattan 3 kere donduk avukat artık ciddiye almıyor aileler artık ne yaparsanız yapın bıktık demeye başladı çocuk oyuncağı gibi , bildiğin şizofreni gibi her seferinde böyle

• Ben asıl konudaki evli yada boşanmış arkadaşların evliliği tavsiye edip etmediklerini sormak istiyorum. Çünkü evlenmek, boşanmak, evlenmemek hepsi birbirinden zor ve korkutucu geliyor bana.
  • netfriend kullanıcısına yanıt
    Ilgili kişiye son attığım mesajımı düzenledim, bana yakışmayan mesajin o olduğunu inanıyorum.

Benim görüşüm İnternet misyonerligini bile beceremiyoruz. Eger konu din ise ulu orta tavsiye vermekten kaçınmalıyız. Bunlar biraz insanlarin özel hayati.
    Adam'in eşi ile olan problemlerini anlattı ise konu o kisim ile sinirli kalmali. Dallandirip budaklandirmak çok seslilikten ziyade focusu kaydirmak ve algi yönetimi oluyor.

Bak yukarida uyenin biri bana ateistmisin diye soruyor, sonraki mesajinda "birak bu ateisti "diyor.

Ülkenin genel problemi cahiliye. Sinirsizca herşeyi tartışmak. Sinirlarimizi hakkimizi bilmemek.Hemen yargila infaz et.

Tepkim bu davranışa sahip mesajin suregelmesi, ne bir kişiye ne de bir dine tepkim olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 4 Haziran 2020; 10:57:54 >
  • boşanmayı kadın istiyorsa hiç şansın yok ve zorlamada ancak mal konusunda geri çekilme evlilikte alınan herşey ortaktır.
    ayrıca eski kız arkadaşının ve eşinin sana bişey sormasıda şüphe uyandırıcı. evlilikte bu kadar geniiş hareketleri bizim ülkemiz kaldırmaz
  • Hocam Allah kolaylık versin öncelikle. Eğer eşiniz anlaşarak ayrılmaya sıcak bakıyorsa öyle yapın. Aldığınız evi ve arabayı onlarda bırakmanız doğru olur ancak aranızdaki anlaşmaya belirli şartlar ekletmeye çalışın.

1- Evin çocuğunuz 18 yaşına gelince onun üzerine geçirilmesi, sizin de içiniz rahat edecektir.
    2- birkaç sene boyunca eşinizin yeni evlilik yapamaması gibi. Çocuğu bahane edebilirsiniz bu konuda.

Yani bu aklıma gelenler sizin yerinize kendimi koyduğumda benim yapmak isteyebileceğim şeyler. Sizin karakteriniz farklı bir yol da gösterebilir.
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Zaten sana ne yapayım diye sormadım. Ayrılmış olanların çocukları ne alemde diye sordum . Umutsuz vakadan kastın ? Sen benim kim ne olduğumu biliyorsun da konuşuyorsun? Evli misin ? Çocuğun var mı Bre seviyesiz ?

Elbette kendi bildiğini yapacağım senin dediğini mi yapaydım? Sen misin burada hanımla birlikte çocukla birlikte olan!?

Dalkavuklugun lüzumu yok; burada ben yaşanmışlıkları ve sonuçlarını okuyup kendimde ileride hangi durumda ne olur onu görmeye çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon07 -- 4 Haziran 2020; 11:10:7 >
  • Kanun açık; evlendikten sonre edinilen mallar ve para eşit bölüşülür . Miras kalması veya aldattığını ispatlamanız hariç bunun bir istisnası yoktur .
    Sen şu kadar verdin ben bu kadar verdim diye bir hesaplama yok.

Ayrılmak istiyorsa, evin ve arabaların yarısı sizin. İster size parasını ödesin isterse değerine denk gelecek şekilde bölüşün. Sonra bırakın gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon07

Zaten sana ne yapayım diye sormadım. Ayrılmış olanların çocukları ne alemde diye sordum . Umutsuz vakadan kastın ? Sen benim kim ne olduğumu biliyorsun da konuşuyorsun? Evli misin ? Çocuğun var mı Bre seviyesiz ?

Elbette kendi bildiğini yapacağım senin dediğini mi yapaydım? Sen misin burada hanımla birlikte çocukla birlikte olan!?

Dalkavuklugun lüzumu yok; burada ben yaşanmışlıkları ve sonuçlarını okuyup kendimde ileride hangi durumda ne olur onu görmeye çalışıyorum
    Bak koçum, adam gibi yaz önce, senin seviyen ortada, o zaman gelip burada sosyal medyada salak salak konu açmayacaksın, millete fikrini sormayacaksın.

Dalkavuk kelimesi TCK'ya göre suçtur, seni ruh halinden dolayı şikayet etmiyorum, edersem bir de bununla uğraşırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 4 Haziran 2020; 11:13:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netfriend

Ben asıl konudaki evli yada boşanmış arkadaşların evliliği tavsiye edip etmediklerini sormak istiyorum. Çünkü evlenmek, boşanmak, evlenmemek hepsi birbirinden zor ve korkutucu geliyor bana.
    evlenmemek neden korkutucu geliyorki bence evlenmemek güzel şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Ilgili kişiye son attığım mesajımı düzenledim, bana yakışmayan mesajin o olduğunu inanıyorum.

Benim görüşüm İnternet misyonerligini bile beceremiyoruz. Eger konu din ise ulu orta tavsiye vermekten kaçınmalıyız. Bunlar biraz insanlarin özel hayati.
    Adam'in eşi ile olan problemlerini anlattı ise konu o kisim ile sinirli kalmali. Dallandirip budaklandirmak çok seslilikten ziyade focusu kaydirmak ve algi yönetimi oluyor.

Bak yukarida uyenin biri bana ateistmisin diye soruyor, sonraki mesajinda "birak bu ateisti "diyor.

Ülkenin genel problemi cahiliye. Sinirsizca herşeyi tartışmak. Sinirlarimizi hakkimizi bilmemek.Hemen yargila infaz et.

Tepkim bu davranışa sahip mesajin suregelmesi, ne bir kişiye ne de bir dine tepkim olabilir.
    Arkadaşım, insan gibi ne yaz, ne istiyorsan yaz, ister ateist ol, ister budist, kimsenin umurunda değil, ama adam gibi yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 4 Haziran 2020; 11:23:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

evlenmemek neden korkutucu geliyorki bence evlenmemek güzel şey

Alıntıları Göster
    Ama aynı şeyi yazıyorsunuz

• kunglao K kullanıcısına yanıt
    Gençken, sağlığın yerindeyken evliliğin eksikliği hissedilmeyebilir.Ama yaşlanınca, hastalanınca, muhtaç duruma düşünce yanında sana yardımcı olacak birinin olması güzel.Aynı şey kadınlar için de geçerli. Ama kadınlar, yemek, ev işi yaptıkları için evlenmeseler bile onların işi erkekler kadar zor değil.Erkek yemek, ev işi, temizlik bunlardan anlamaz.Tek başına yaşamı zor geçer.Bir de insanın evine gelince evde sevdiği birinin olması, onla sohbet etmesi, dışarıya çıkması, iyisiyle kötüsüyle hayatını paylaşması, birbirlerine destek olmaları.İyi kötü günde birbirlerinin yanında olmaları ne kadar güzel olur. Tabi bu devirde böyle sadık, vefalı, dürüst, iyi niyetli namuslu, iyi ahlâklı bir kız bulmak çok zor. Olanları da kapmışlar. Tek tük belki kalmıştır.
  • Bence anlaşarak boşan. Yoksa mahkemede donuna kadar alır.
    Kadının beyanı esastır delil aranmaz. Bana şiddet uyguluyor dediği zaman şiddet tanımının içine girmeyen şey kalmıyor. Bana yan baktı dese bile şiddet sayılıyor.
    Bir de nafaka var. Aylık gelirinin 1/4 kadarını nafaka olarak vereceksin ömür boyu. Ve her yıl nafaka artırımı talebinde bulunacak.
    Bu devirde evlenilmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çocuk olmasa da nafaka ödeniyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.