Şimdi Ara

Boşanmış olan arkadaslar lütfen bir el atın (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
12
Favori
31.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız çocuğu baba sevgisinden ilgisinden mahrum kalırsa kendisiyle ilgilenen ilk erkeğe vurulur dostum. Aynı şekilde bizim erkek milletinin saykoluk derecesinde aşık olması anne sevgisini alamamasından kaynaklanır. Benim bu durumlarda en net gözlemlediğim şey budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Kız çocuğu baba sevgisinden ilgisinden mahrum kalırsa kendisiyle ilgilenen ilk erkeğe vurulur dostum. Aynı şekilde bizim erkek milletinin saykoluk derecesinde aşık olması anne sevgisini alamamasından kaynaklanır. Benim bu durumlarda en net gözlemlediğim şey budur.
    Aynen öyle.o yüzden en vasıfsız dış görünüşü az cik düzgün olunca kızın çoğunun bakması ( bu yüzden bi taraflarının tavana demesinin ) sebebi özetle budur bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • olm sal evlencen bir türlü evlenmiycen bir türlü

şimdi düşün haftada üç kere cinsel münasebetin olcak diyelim 100 bin i falan gözden çıkarıcan da düğün yapıcan postası 100 lira desen ayda 2 kere karıya gitsen 2 kerede manuel takılsan 45 yaşında andropoza girdin desen o zamana kadar tek bir hatunla takılcagına her ay baska bır hatunla ezersin o parayı :D
  • O hesaplar elbet her erkek yapar ama İnan aile bağlarına sadık olup benim gibi anne babası yakın zamanda bu yaşta boşanmış birisinin aklına bile gelmiyor . Ben bile bu yaşımda zorlanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikelenjelo

olm sal evlencen bir türlü evlenmiycen bir türlü

şimdi düşün haftada üç kere cinsel münasebetin olcak diyelim 100 bin i falan gözden çıkarıcan da düğün yapıcan postası 100 lira desen ayda 2 kere karıya gitsen 2 kerede manuel takılsan 45 yaşında andropoza girdin desen o zamana kadar tek bir hatunla takılcagına her ay baska bır hatunla ezersin o parayı :D
    olm sizin izmitte kız kaçırıp düğün yapmayan adam dolu sen bulamadığın için bu hesapları yapıyosun bro götüren götürüyor :D
  • evli ve üniversiteye giden 2 çocuğu olan hanım arkidiş
    kadınların eline smartphone verdiler yoldan çıkardılar
    demişti

inançlı yaşayan evli ve çocuklu iki kadın arasındaki şu diyaloğa şahit oldum

A- dün gece yatakta uyku tutmadı telefonu aldım instagrama girdim bir süre sonra kocam kızdı benle mi yoksa telefonla mı yatacaksın deyince ben de bırakdım
    B- aaa bak bu iyi gelişme demek seni kıskanıyor
  • 20 yaş çocuk mu hocam? Aklı başında bir bireysiniz artık buna sığınaraktan savunma gözünü seviyim.Bende 20 yaşlardaydım ama gidipte hayat kadınıyla yatmadım.Yeğenler sebep oldu diyorsunda senin hiçmi özgür iraden yok hiçmi engelleyemezdin? Kafana silahmı dayadılar zorlamı yaptırdılar? Hiç sanmıyorum.Zaten içinizde istek olmasa gayette kendinize hakim olabilirdiniz.Sizinde içiniz kaynamış inkar etmeyin.Tekrar söylüyorum 20 yaş çocuk değildir önce çocuk kavramını öğrenin.Beyinsel olarakmı gelişmedin anlamadım ki.Keşke duygusal bağ yaşamış olsaydın daha mantıklıymış.En azından böyle günaha girmezdin.Her duygusal an yaşayan cinselliğemi taşıyor ilişkisini? Takılıp bırakılıyor.Öpüşsen bundan daha az zararlı çıkardın.Elbetki şuan ki düşüncene etki etmiş olabilir.Yalnız yapmamış olsanda benim gibi düşünebilirdin.Bu vesile değil vicdan azabının getirdiği pişmanlıktır.Bende ne kadar zorluklar atlattım.Arkadaşlarım akrabamdaki kişiler ilişkilerini anlatırken gözümün önünde olaylar yaşanırken ben kendi içime kapandım.Bir şekilde engelledim.Herkes ezerdi buna rağmen sağ çıkabildim.Nasıl birşey olduğunu hep merak etmiştim.Konuşmak ilişki yaşamayı marifet ve ulaşılması zor başarı sanardım.Nitekim flörtlerim oldu ama anladım ki kızlar iğrenç bir varlık.Hepsinden nefret ettim.Benimkiler sanalda kaldı gerçeğe taşımadım.İşte bu yüzden çok seçiciyim.Son kısmada değiniyim.Hocam zina eden zina edenlerle evlenmesi uygundur.Zina edipte bakire ve tek eşli istemek bencilliktir.Hadi 1 kez yaptın denedin ve pişman oldun diyce o da olmadı.Kimse inanmaz veya kabullenmez ama gerçektende sen nasılsan öylesi çıkıyor karşına.Tövbeni çok et affetmesi için yalvar kabul görürse çıkar karşına fakat sanıyorum ki o da yapıpta pişman olmuş birisi olur.Yine aynı kapıya çıkıyor.Zinaya bulaşan zinaya bulaşmaşa layıktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şanslısın hayatını yaşa kızınla

• napolyon07 kullanıcısına yanıt
    Vay be uçak mühendisi demek. Benim gibi 1995 yılında üniversiteye girenler bilir. 1995 yılında üniversite puan sıralamasında "uçak mühendisliği" bölümü en yüksek puan idi. Şu andaki puan sıralamasını bilmiyorum. Benim çevremdeki benden çok çok daha zeki ve çalışkan arkadaşlarım uçak mühendisliği bölümünü yazdılar ve kazanamadılar. Ben ise kazanamayacağımı bildiğim için hiç yazmadım ve o tarihteki puan sıralamasında ikinci gelen bir tıp fakültesini kazandım.(gerçi bana göre bir bölüm değilmiş ama...) Hep merak etmişimdir bu bölüme giren insanlar şu anda nerede diye. Çünkü o zamanlar havacılık namına bir gelişme yoktu.(son yıllarda baya bir gelişme mevcut). Neyse fazla uzatmayayım bu konuya ilk ve son mesajımdır. Siz benim fakülteye girdiğim tarihteki üniversite kazanan sıralamasındaki % 0,2'lik kısma girmektesiniz. Yani o yılki en zeki % 0,2! Konuyu kabaca taradığımda size akıl verebilecek(lütfen kusura bakmasın kimse) veya tavsiyede bulunabilecek(hukuk profesyonelleri hariç) kimse göremedim. Siz olayın içinde kalmış sorununuzun şaşkınlığı içinde kalmış biri, konuya yorum yapanlar ise olayın dışında rahatça! yorum yapabilen, olaya kendi dünyasından yaklaşan(bizzat boşanmış veya anne-babası boşanmış, dini açıdan bakan, vs...) insanlardır. Örneklendirmek gerekirse siz bir sokakta yürüyorsunuz. Çevrenizde apartmanlar var. Farklı katlarda oturan insanlar her pencereden size bir şeyler söylüyorlar. Ama herkesin katı, konumu, penceresi, konumu farklı. Herkes kendi penceresinden konuşuyor.(hatta bodrum kattan bile konuşan var, lütfen gene kimse kusura bakmasın). Yani tüm bireylerin konumu, mahallesi, sosyal durumları, sosyoekonomik düzeyleri, aile durumları, eğitimleri, vs... farklı olduğu için sıkıntınıza tam karşılık gelen bir çözüm olamayacak size derman olamayacaktır. Sizin durumunuz herkesin durumu gibi kendine özgüdür. Siz bu sokağı, yani bu süreci bir şekilde geçeceksiniz. Önemli olan yeni bir sokağa(boşanmış olmak veya eşinizle yeni bir sayfa) nasıl girdiğinizdir. Emekleyerek mi yoksa ayaklarınız üzerinde mi. Bütün kararları kendiniz almalısınız ki zaten kendiniz alacaksınız. Kimseden hukuki bilgi hariç alacağınız bir şey yok! zaten biliyorsunuz. Aldığınız kararlarda pişmanlık olabilir ama sonuçta siz karar verdiniz. Başkasının aklıyla olaya yaklaşmadınız. Ayrılıkla sonuçlanmış olsa bile belki çocuğunuzun umurunda olmayacak siz kendinizi harap etmekle kalmış olacaksınız. Başkası için bu hayatı yaşamıyorsunuz kendiniz için yaşıyorsunuz ve bu ömür tek kullanımlık. Ayrılık olursa mal paylaşımı, maddi konular işin pürüzleri. Sadece duygusallıktan kurtulun ve beyninizi, yüzde sıfır virgül iki(% 0,2)'lik insanda bulunan çarkları kullanın. İleriye umutla gülümseyerek bakın. Hayat akıyor zaman geçiyor. Bu tekneyi yani hayatınızı siz yönlendireceksiniz. Bazen de suyun ilahi itici gücü sizi yönlendirecektir. Yıllar sonra geriye dönüp baktığınızda herşey olması gerektiği gibidir. Sağlıcakla kalın...

• Boşanma kesin diye söylüyorum hiç boşanamadım ancak öğretmenim gelişim ve öğrenme psikolojisi alan olarak söylüyorum elbette çocuk etkilenir. Boşanma öncesi ÇOCUK PSİKOLOG ile görüşün. O uzman daha detaylı anlatır. Rehberlik ile ilgili uzman kişiye başvuru yapın. Bizim okumamış cahil velilere değil!!!

• kültigin77 K kullanıcısına yanıt
    ölçme ve değerlendirme sınavlarının amacı zekayı ölçmek değildir
    bir insanın zekası sınavda aldığı puanla ölçülemez

edison okuldan atılmıştı

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Bıraktım olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Virtüöz

20 yaş çocuk mu hocam? Aklı başında bir bireysiniz artık buna sığınaraktan savunma gözünü seviyim.Bende 20 yaşlardaydım ama gidipte hayat kadınıyla yatmadım.Yeğenler sebep oldu diyorsunda senin hiçmi özgür iraden yok hiçmi engelleyemezdin? Kafana silahmı dayadılar zorlamı yaptırdılar? Hiç sanmıyorum.Zaten içinizde istek olmasa gayette kendinize hakim olabilirdiniz.Sizinde içiniz kaynamış inkar etmeyin.Tekrar söylüyorum 20 yaş çocuk değildir önce çocuk kavramını öğrenin.Beyinsel olarakmı gelişmedin anlamadım ki.Keşke duygusal bağ yaşamış olsaydın daha mantıklıymış.En azından böyle günaha girmezdin.Her duygusal an yaşayan cinselliğemi taşıyor ilişkisini? Takılıp bırakılıyor.Öpüşsen bundan daha az zararlı çıkardın.Elbetki şuan ki düşüncene etki etmiş olabilir.Yalnız yapmamış olsanda benim gibi düşünebilirdin.Bu vesile değil vicdan azabının getirdiği pişmanlıktır.Bende ne kadar zorluklar atlattım.Arkadaşlarım akrabamdaki kişiler ilişkilerini anlatırken gözümün önünde olaylar yaşanırken ben kendi içime kapandım.Bir şekilde engelledim.Herkes ezerdi buna rağmen sağ çıkabildim.Nasıl birşey olduğunu hep merak etmiştim.Konuşmak ilişki yaşamayı marifet ve ulaşılması zor başarı sanardım.Nitekim flörtlerim oldu ama anladım ki kızlar iğrenç bir varlık.Hepsinden nefret ettim.Benimkiler sanalda kaldı gerçeğe taşımadım.İşte bu yüzden çok seçiciyim.Son kısmada değiniyim.Hocam zina eden zina edenlerle evlenmesi uygundur.Zina edipte bakire ve tek eşli istemek bencilliktir.Hadi 1 kez yaptın denedin ve pişman oldun diyce o da olmadı.Kimse inanmaz veya kabullenmez ama gerçektende sen nasılsan öylesi çıkıyor karşına.Tövbeni çok et affetmesi için yalvar kabul görürse çıkar karşına fakat sanıyorum ki o da yapıpta pişman olmuş birisi olur.Yine aynı kapıya çıkıyor.Zinaya bulaşan zinaya bulaşmaşa layıktır.
    Hocam benim kim olduğumu yaşadığım sıkıntıları bilmiyorsun ömrüm boyunca çok sıkıntı çektim hala çekiyorum, daha 30 yaşıma geldiğimde karakterim oturdu, şuanda bile yaşıtlarıma göre çocuk gibi davranıyorum, benim bir yanım 1998 yılında kaldı yani 10 yaş öncesi.

2010 lu yıllara kadar dinden haberim yoktu diyebilirim çünkü çevrem yoktu, çevrem 2-3 arkadaş ve akrabalarımdı.

Hayata geç başladım ciddi iş hayatına 31 yaşımda atıldım, işte hesap ona göre.

Herkesin hayatı bir değil bende konuyu açan sen başkası ne yaşadı bilmem herkes hata yapar pişman olup tövbe ettiyse eyvallah ama istekle devam ediyorsa işim olmaz kimseyi kınamam ama ahlaksızlık yapanı dost edinmem.

Ben hayata daha geçen sene başladım.

Sen yinede kınama beni, sen bana dua et Allahım bu kardeşime kendi karakterinde eş nasip eyle de yeter.

Kız benim karakterimde olsun benim gibi olsun yeter, eline erkek eli değmemiş kız olup anlaşamam ama hata yapmış çok büyük buhranla pişman olmuş tövbe etmiş sevgi aşk görmemiş bir kız benim kısmetim olabilir, ama tutupta bekar evinde yaşamış takılmış kucaktan kucağa atlamış kızı ne ben isterim nede o beni ister ilişki 1 hafta sürmez, çünkü o kızlara yetmem delikanlı gibi söyleyim o hayatı yaşamamışım yetemem o kızlara kibirli biri değim gram kibirim yok yaparımda diyemem yapamam o kızlara yetmem, yeteceğim kız bir elin parmağını geçmez zaten o kızlarda o ortamlara bulaşmış erkeği istemez ruhu daralır o tiplerin arasında.

İnşallah yazdıklarımı anlarsın ve beni hala kınamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Edison dediniz cevap yazma gereği duydum zaten kendisi akıllı bir zar değildi . Hırsız bir masondu . Bana tesla yı derseniz hak veririm , michael Faraday derseniz hak veririm ama edisona hak vermem . Konumun dışı ama tarihte en sevmediğim boş insanlardan tekidir . Ampulu bulan Aleksandro voltra dır edison ise çalıp geliştiren mason locası destekli bir kapitalist serefsizdir .

• Hocam sizin konunuzda maalesef bir bilgi veremeyeceğim, dediklerinizi yaşamadım,yaşamayan da bilemez bence.Hukukem yardımcı olabilecek bir konumda degilim.Ben yine evlilikle alakali bir konuda forumdaki arkadaşlardan fikir almak istiyorum,.Bu konuya fazla sayıda yazan kişi olmuş bu yüzden burdan yazayım dedim.normalde yks kısmı için girerdim foruma,sizin konunuz denk geldi.Aklimdan çıkmayan bir durum ve kimseye de soramiyorum.Kusura bakmayın ayıp ediyorsam.Rahatsiz olursanız soylemeniz yeterli mesajı silerim.
    38 yaşında ablam var, sağlık lisesi çıkışlı birkac yerde çalışmış ama uzun zamandır(8 yıldır falan) kpss çalışıyor,elinden geldigince.Yaklasik 8-10 yıl önce de evlendi,İstanbul'a taşındılar orada kocası ve ailesiyle sorunlar yaşadı (kaynana kayinpeder,kocanisinin erkek kardeşi-şimdi 23yaşında- ablam ve kocası 2+1 evde yaşadılar,evi tuttuk eşyaları aldık dediler yalanmış sonrasında öğrendik,kayınpederi ablamın düğünde takılan altın ve paralarını istedi,düğün masraflarını ablam ve kocası ödemesine rağmen, o yüzden annemler kasaya koydurttular,odalarını falan aradı para falan var mı diye vs.)Eniştemin ailesi memleketlerine döndüler annemlerin zoruyla.Sonra ablam meme kanserine yakalandı.Uzun zaman tedavi gördü.Sonra ablamlar da memlekete döndüler yani buraya.5 yıl sonra burada enfeksiyon kaptı ve 2 sene kadar önce yine ameliyat oldu ve protez tekrar konmamak üzere alındi.Kocasi ablama resmen eziyet etmeye başladı(onceden de öyleydi sanırım ablam sabrediyordu).Daha sonra kocasının babası vefat etti kalp krizinden ki o sırada ablamın kocasıyla babasiyla kavgaliymiş.Bu yüzden şehirden köye taşındılar ama köyde kimse yok gibi yakın yerde 3 ev var(akrabaları)diğer evler uzak.Neyse Annesi,erkek kardeşi,ablam ve kocası köyde kaldilar (1 senedir ordalar)eşyalarını falan bizim evin bodrumuna koydular,depo tutturmadilar.Simdi de pandemiden dolayı,kocası sosyal bir yerde çalıştigindan ablam bize geldi iki üç aydır bizde kalıyor.Kocasi ne arıyor ne soruyor,arada ablam onu arıyor o acmiyor.Cani isterse arıyor niye aramiyosun diye kızıyor,ben seni zaten sevmedim hastalığın için terketmedim vs. Diye bir sürü şey söylüyor,resmen psikolojik şiddet uyguluyor.Ablam da tanıdık tanımadık kim varsa kocasını onlara kötülüyor,sanırım onun da kulağına gidiyor ablamın laflari .Kocasinin, ailesinin arkasından neler neler diyor ama yüzlerine diyemiyor.Ne diyeceğimizi yapacagimizi şaşırdık.Bosanin diyoruz ablam sanirim mahalle baskısından,hastalık atlatmasindan,bizimkilerle yaşamak istemediğinden(gerçekten zor biraz huysuzlar) boşanmak istemiyor ama kocası da resmen insan demiyor.Ablamin günleri nerdeyse surekli şikayet sürekli beddua ile geçiyor.Ortak tanıdıklarını arıyor kocasını kötülüyor.Sinirli birisidir bu arada ablam.Çocuk yok bu arada.Boyle bir yasanmisligi olan varsa ne yaptınız da atlattiniz bu süreci vs.burdan veya PM ile anlatırsanız sevinirim.İyi akşamlar dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

hocam son maddeye katılmıyorum boşanmak kadın için zor felan değil inanılmaz bir ilgi var genç ve orta yaşlı kadınlara genç erkekler bile doğru düzgün tripsiz kız bulamazken bizim arkadaş nasıl bulacak asıl en zoru arkadaşın başına gelen şimdi işi yoksa tekrar güzel bi kadın bulcak çok zor hocam öyle tripsiz istediğin gibi birini bulmak

birde bir kadın elindekini asla düşünmeden bırakmaz

Alıntıları Göster
    İş takılmaya geldiğinde öyle. Ama evlilik söz konusu olduğunda erkek eğer işi gücü yerindeyse, para var ise kimse boşanmış demez. Ama kadın için öyle olmuyor hala. Bakmayın siz takılmak için atlayanlara.

Arkadaş anlattığına göre gayet kariyerli bir arkadaş. Gidip yabancı hatunlarla takılsın geçsin. Hiç moralini bozmaya bile değmez bence. Hatta onu mutlu gören eski eşi triplere bile girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

İş takılmaya geldiğinde öyle. Ama evlilik söz konusu olduğunda erkek eğer işi gücü yerindeyse, para var ise kimse boşanmış demez. Ama kadın için öyle olmuyor hala. Bakmayın siz takılmak için atlayanlara.

Arkadaş anlattığına göre gayet kariyerli bir arkadaş. Gidip yabancı hatunlarla takılsın geçsin. Hiç moralini bozmaya bile değmez bence. Hatta onu mutlu gören eski eşi triplere bile girer.

Alıntıları Göster
    hocam kadın güzelse 3 çocuğuda olsa kabul edecek tonlarca boşanmış adam var emin ol yeterki güzel olup ilgi göstersin ama ne dersen de arkadaş büyük sıkıntı yaşıcak ayrıldıktan sonra ben 1 senedir birlikte olduğum nişanlım benden ayrılalı 6 ay oldu hala unutamıyorum yerine birinide bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Alıntıları Göster
    ah vah edecek birşey yogh
    evimdeki kara deliği kovdum kovalı bütçem fazla verdi parise bilem gittim
    şimdi geriye bakıyorum da mirkobu keşke daha evvel başımdan def etseydim bir çok hayalim gerçekleşirdi
    sucukları da mirkoba verdi ben de dert tasa yogh

• Zırnık yedirme malesef eskiden bakkalcı ve tüpçü vardı şimdi sosyal medya var anladın sen onu.

Boşanma açılmadan önce sat hakim sorarsa borcum vardı de ödedim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

ah vah edecek birşey yogh
    evimdeki kara deliği kovdum kovalı bütçem fazla verdi parise bilem gittim
    şimdi geriye bakıyorum da mirkobu keşke daha evvel başımdan def etseydim bir çok hayalim gerçekleşirdi
    sucukları da mirkoba verdi ben de dert tasa yogh

Alıntıları Göster
    Kanka niye boşandın sen gacıyla

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.