Şimdi Ara

Boşa yaşadığımı hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar günde en az 9-10 saat knight oynayarak geçiriyorum. Kalan zamanda da yemek yiyip uyuyorum. Bu döngüyü kırıp kurtulmaya çalışıyorum defalarca oyunu sildim ama 2 gün sonra tekrar başladım. 25 yaşındayım ailemle yaşıyorum hiç arkadaşım da yok. Hayatım bomboş geçiyor.
    Kendimden tiksiniyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Günde10 saat çalışmaktan iyidir.

• Çalışmıyor musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    Yok hocam çalışmıyorum. Geçen sene 4 aylık bir deneyimim oldu başka da çalışmadım. İçimden iş aramak bile gelmiyor hiç bir şeye hevesim de yok. Bu halimden iyice rahatsız olmaya başladım.

• Knight oynamaktan arda kalan vakitte de ya uyuyup yemek yiyorum ya da yine knight videoları izliyorum. Tam anlamıyla oyunun esiri oldum

• Vallahi mantıklı :D

• Bilgisayari kapat ve bir daha hiç acma. Veya oyundan para kazan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşe girmen iyi olur onun dışında ülkenin gerçekliği bu işsizlik her geçen yıl artıyor işinden kovulup ailene evine gelenler de var
    İşe girmen senin psikolojine iyi gelir vasıfsızım, tiksiniyorum demezsin en azından

• Çalışan olarak pandemiden sonra zaman&mekan algısı bende de eskisi değil. Hele zam yağmurlarindan sonra herşey çok tuhaflaştı

• Bana bak özgür

• Bırakman için iki seçenek var.

1- kusana kadar oynamak. Artık oynarken böyle için içini yiyecek. Pişman olacaksın. Ağlaya ağlaya oynayacaksın.

2-) Ya da bilgisayar veya laptopu satacaksin.

Benim arkadaş sınav yılı akıllı telefonunu satıp Nokia 3310 a geçmişti. Şimdi hukuk mezunu oldu. İkinci yöntem daha etkili. Hem psikolojini de bozmaz.

• knight i görünce kahkaha attım 

• Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    Sanırım laptopu satmak daha iyi olacak

• hic olmazsa istedigin seyi yapiyorsun. ac pencereyi disari bak insanlar calismak zorunda yoksa acliktan ölürler. senin boyle bi derdin yok kıymetini bilecegine sizlaniyorsun

• Arkadaş sen tembelliğe alışmışsın.Döngüyü boz çık dışarı gez.Spor yap.

Böyle devam edersen ilerde monoton, asosyal kötü bir hayat seni bekliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 16 Mayıs 2022; 9:44:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam ailemin durumu oldukça iyi yani bu güne kadar hiç işe gir çalış filan demediler. Aksine hep yüksek lisans yapmamı, dil öğrenmemi istediler. Neyse çok uzatmayayım bir karar aldım knightı azaltmaya bakıp yds veya toefl kursuna yazılacağım. Ayriyeten de ufak tefek web programlama php vs.. ile ilgili freelance işlere tekrar başlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noahwizgate -- 16 Mayıs 2022; 15:36:30 >
  • noahwizgate kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaş hazır para yan gel yatarsan nereye kadar dayanır.

Dünyanın en zenginleri bile hayatını disipline koyarak yaşıyor.Çalışmaz tembel olursan evden çıkmaya bulaşıklarını yıkamaya,yıkanmaya bile üşenirsin.

Hareketli olacaksın,hayatını doya doya yaşayacaksın. Bu dünyada bir insanın ortalama ömrü belli.Hayatının yarısını uyursan yarısını pc oyununa gömersen yaşamanın anlamı yok zaten.

Ailen var sana bakıyorlar muhtemelen seviyorlarda.Şu tahsil işini bir an önce sonuçlandırıp yuvadan uçmanın vakti geldi.Uçmasını bilmezsen kartal yavrusu bile olsan karga gelir seni ham yapar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 16 Mayıs 2022; 19:8:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.