Şimdi Ara

yarın okula gitmemek için bahane lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün gitmedim bugün gittim yarın saçma bir kitap sınavı var o kadar sınav yetmiyormuş gibi canım hiç gitmek istemiyor annem de hasta olmadığımı biliyor
    okula gidiyormuş gibi yapıp gitmeyebilirim avmye falan gidebilirim ama gitmediğim sinema gezmediğim yer kalmadı. gitsem sıkılırım uykum gelir evde oturmak daha cazip geliyor
    okula gitmemek için hasta olmam lazım sanırım ya bahane lazım ya da hasta olmam

• hasta taklidi yap ben yapamıyom yemiyolar ama yerler seninkin belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Twisted Fate

hasta taklidi yap ben yapamıyom yemiyolar ama yerler seninkin belki

yok yemiyolar benim de
    dün gitmeseydim belki yerlerdi
    ayda bir gitmek istemediğimi söylüyorum izin veriyorlar acaba durumu anlatsam tamam gitme derler mi ?
    keşke yarın 14ü olsaydı iyi filmler çıkıyordu gidiyorum diyip gitmezdim
  • Sinav var diye gitmemezlik yapilir mi bosvser :D 300 spartaliya gidebilirsin bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitabın özetine bak gir, muhtemelen de o sınav olmaz. olsa da geçirmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Sinav var diye gitmemezlik yapilir mi bosvser :D 300 spartaliya gidebilirsin bu arada

şuan vizyondaki vampir akademisi ve herkül harici tüm yabancı filmlere gittim
    nfs çıkacaktı 14ünde keşke bugün 13ü olsaydı

@vmaskesi
    kolejde okuyorum her türlü sınav yapacak en sinir olduğum hoca zaten
  • zorla gönderiyolarsa okula gidermiş gibi yap avm leri filan gez parkta filan otur paran filan yoksa tabi paran olursa sinemaya git beni zorla gönderdikleri zaman bende böle yapıyorum zamanı nasıl geçirceğine bağlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordimus

zorla gönderiyolarsa okula gidermiş gibi yap avm leri filan gez parkta filan otur paran filan yoksa tabi paran olursa sinemaya git beni zorla gönderdikleri zaman bende böle yapıyorum zamanı nasıl geçirceğine bağlı

param var sorun şu akşam 5e kadar avmde ne yapacağım ? tüm filmlere gittim.
    300 spartalıya bi daha mı girsem acaba altyazılısına bu sefer
    sanırım gideceğim aklımın yüzde 70ü gitmem gerektiğini söylüyor kitabın yarısı bitmiş durumda
    neyse gideyim bakalım notları şişiriyolar zaten
  • Gidecegin zaman zorla kustur kendini nasil kusturacagini bilmiyorsan elini aliyorsun bogazina sokuyorsun biraz halsiz gibi davran cakmasinlar

• ölü taklidi yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Gidecegin zaman zorla kustur kendini nasil kusturacagini bilmiyorsan elini aliyorsun bogazina sokuyorsun biraz halsiz gibi davran cakmasinlar

çakarlar

@skull62
    bi kere yaptım yemediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

quote:

zorla gönderiyolarsa okula gidermiş gibi yap avm leri filan gez parkta filan otur paran filan yoksa tabi paran olursa sinemaya git beni zorla gönderdikleri zaman bende böle yapıyorum zamanı nasıl geçirceğine bağlı

sanırım gideceğim aklımın yüzde 70ü gitmem gerektiğini söylüyor kitabın yarısı bitmiş durumda

sen bilirsin ama kararını değiştirirsen gitmicem diğe dediğimi yap zamanı iyi değerlendirirsen çabuk geçer zaten fazla geç çıkmıyomuşsunuz akşam 5 e kadar ben saat evden 12 çıkıp akşam 7 de eve geldim okulun çıkış saati öle çünkü dediğim gibi zamanı nasıl geçireceğin sana kalmış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

quote:

sen bilirsin ama kararını değiştirirsen gitmicem diğe dediğimi yap zamanı iyi değerlendirirsen çabuk geçer zaten fazla geç çıkmıyomuşsunuz akşam 5 e kadar ben saat evden 12 çıkıp akşam 7 de eve geldim okulun çıkış saati öle çünkü dediğim gibi zamanı nasıl geçireceğin sana kalmış

aslında 4te çıkıyorum ama eve gelmem 5 oluyor yani 4-4.5 gibi gelsem farketmezler
    zamanı nasıl değerlendireceğimi bilmiyorum sorun orada
    neyse gitmek istemiyorum derim en kötü giderim yapacak bir şey yok
    kopya çekerim olmadı.
    hadi iyi geceler ben yatıyorum

• İlla 5'e kadar AVMde beklemene gerek yok ki 2,5- 3 gibi eve gidip, hoca yoktu sınav olup çıktık, saldılar diyebilirsin.

• çok basit yöntem.sabah kalktığında wc gir.sifonu 2 3 kere çek.çık sonra fena olmuşum yaa xs.s numarası çek.sonra hızlı adımlarla tekrar gir wc. 3 defa çek sifonu çık.sonra bu halde nasıl gideyim karnım yerinde durmuyo de.mission complete.denendi,onaylandı.bu arada 1 saatte bir yine girer çıkarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cglyn000

İlla 5'e kadar AVMde beklemene gerek yok ki 2,5- 3 gibi eve gidip, hoca yoktu sınav olup çıktık, saldılar diyebilirsin.

servisle geliyorum okul uzak salsalar da servis aynı saatte kalkıyor yani
    neyse gittim 4 ders boştu 2 dersi hoca yoktu 2 dersi konferans vardı 1 ders kitap sınavı olduk çatır çutur kopya çektim
    gitmeseydim sonradan olup kopya alamayabilirdim neyse tahminimden güzel geçti günüm teşekkür ederim tavsiyeleriniz için başka zaman deneyeceğim (denemiştim ama)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.