Şimdi Ara

Beynim Patlayacak Gibi Hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu sene malum YGS-LYS kasıyoz.İlk başlarda her şey iyiydi Ramazan'ın ortasında dersane başladı oruçlu falan olmama rağmen iyi ders çalışabiliyordum.Başarı seviyesi iyi olan bir öğrenciyim geçen sene ortalamam 81 gelmişti.

Ama bu aralar bana bir şeyler oldu.Kafam resmen patlayacak gibi.Şu an bu yazıyı yazarken bile baş ağrısı çekiyorum.Geçmiş yıllarda öyle düzenli çalışan biri değildim.Yazılılardan en kötü 3-4 alır geçerdim.Bu arada eşit ağırlık öğrencisiyim.
    Ne oldu bilmiyorum ama son 4-5 gündür stresle birlikte bu baş ağrısı aşırı şekilde engelliyor.Yani okuldan geliyorum.Dersin başına oturuyorum.20 dakika sonra kafamın herhangi bir bölgesinde başıma bir ağrı saplanıyor.Ve engelliyor.Ben de dersin başından kalkmak zorunda kalıyorum.Toplasan 2 saat günde doğru dürüst çalışamıyorum.Genellikle başımın sol arka tarafında.2-3 gün önce hafif bir ruhsal çöküntü yaşadım.Onun da etkisi olabilir.
    Sınav kaygısı aşırıya yakın diyebilirim.Hedefim:Ege Psikoloji.Hedefimi,geleceğimi,gelecek yaz yapacaklarımı düşünerek kendimi motive etmek istiyorum ama olmuyor.
    İnanılmaz bir bıkkınlık hissi var.Konsantrasyon neredeyse sıfır.Elimde bir dolu kişisel gelişim kitabı var başarıyla,motivasyonla,konsantrasonla ilgili.Okuyorum hiçbir işe yaradığı yok.

Ben kitap okumayı çok seven birisiyim.Gittim uzun zamandır okumak isteyip fırsat bulamadığım bir romanı aldım.2-3 günde bitirdikten sonra kafamı dağıtıp yeniden motive olmayı düşünüyorum.

Önerilerinize ihtiyacım var.Şu birkaç gün içinde üzerimdeki stresi,bunalımı atıp yeniden derslere girişmek istiyorum.Çünkü bu sene adamakıllı bir yeri kazanamazsam muhtemelen ailemin yüzüne bir daha bakamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumat1245 -- 27 Eylül 2011; 17:59:07 >

• Baş ağrısı hariç aynı durumdayız. Psikolojik olarak bitmiş durumdayım. Ne için yaşadığımı bile bilmiyorum. ergenliğin diğer tüm etkilerinden kurtuldum ama, bu yaşadığımın ergen bunalımı mı yoksa sınav stresi mi olduğunu bilmiyorum. Eminim ki yaşımdan dolayı böyledir. Hayatı tam olarak göremediğimi düşünüyorum. Yine saçmalıyorum ayrıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Own Goal

Mast. la alakası var fazla takılma

1 haftadır yapmıyorum desem?

Orijinalden alıntı: malumat1245

quote:

o zaman hemen yap

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

quote:

quote:

o zaman hemen yap

konuyu saptırmayalım lütfen...

quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

quote:

quote:

o zaman hemen yap

konuyu saptırmayalım lütfen...

çok ciddiyim rahatlarsın başının ağrısıda geçer
    Hocam bilmiyorum doktora felan görün baş ağrısı çok ciddi hastalıkların belirtisi olabiliyor hadi oda olmadı en azından ilaç alırsın rahatlarsın ruhen bedenen.
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Beynim bildiğin dışarı doğru çıkmak istiyor üste doğru bi kuvvet uyguluyor şuan derdi ne anlamıyorum ders desen değil derdin ne dostum bi anlasam karımı istiyon ne istiyon ?

Adam sınava girmiş üniversitede 2. yılına da girmiş ayrıca forumdan şutlanmış

Orijinalden alıntı: degisik

quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

Beynim bildiğin dışarı doğru çıkmak istiyor üste doğru bi kuvvet uyguluyor şuan derdi ne anlamıyorum ders desen değil derdin ne dostum bi anlasam karımı istiyon ne istiyon ?

Adam sınava girmiş üniversitede 2. yılına da girmiş ayrıca forumdan şutlanmış

he kanka öle olmuş hiç sorma yas tutuyom şuan
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.