Şimdi Ara

Boşa yaşadığımı hissediyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Videoları İngilizce ama "better ideas" kanalındaki videolara bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailem sevmesine seviyor ama onları çok üzdüm çünkü baya bi alkol alıyorum hiç kullanmamam gerekirken. Haliyle onlarda endişeleniyor.

Son iki gündür hiç fast food yemedim. Ko oynamak için açtım ama içimden gelmeyince kapattım. Onun haricinde biraz mesleğimle yani yazılım ile ilgili bir şeyler okudum. Şu an beni zorlayan tek şey ise alkol içme isteği. Kendimi zor tutuyorum inşallah kurtulup hayata bir yerinden tutunabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üni okudun mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • konudan bağımsız olarak bu his cidden insanı bir güve gibi kemirip kişinin kötü hissetmesine neden olan bir durum. bundan kurtulmanın bir ön koşulu desek daha doğru olur ki bu koşul istemek. sen durumu değiştirmek istemiyorsan sihirli değnek olsa neye yarar. sonra da kendini zorlayıp olmak istediğin durum için gayret edeceksin, yoksa her gün boşa vicdan azabı çekersin bu da zamanla özsaygını yitirmene sebep olur. kişiyi bu duruma sokan genelde kendisidir, hal böyle olunca kişiye kendinden başka kimse yardım edemez desek yeridir. hakkınızda hayırlısı olsun.

• noahwizgate kullanıcısına yanıt

Bilgisayar mühendisliği okuyanlar türkiye'de kalmıyor, çalışıp almanya'ya gidiyor. Böyle bir imkanın varken değerlendir derim. Benim hayalim bilgisayar mühendisliği okumaktı ancak matematiğim olmadığı için ing. öğretmenliği okuyabildim. Keşke zamanı geriye sarabilseydim.

• noahwizgate kullanıcısına yanıt
    Tutunursun kafayı kullan.Zayıflıklarına yenik düşme.Bunlar bu kadar basit.
    Zihnini açık tut,güçlü ol...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.