Eskidende duyardık borçtan dolayı intihar edenleri, ama son dönemde öevremde. iş arkadaşımın abisi , bugünde Erzurum'da çalıştığım bir firmanın eski elemanı intihar etmiş. bunlar yakın öncelikle benzer şeyler yaşayan varsa hiç birşey canınızdan önemli değil.En kötü yeni bir hayata başlarsınız. gençleri Akp iktidarı o kadar çaresiz bıraktı ki , fazla risk alıyorlar. Akp ve destekçilerinin yakalarına yapışacaklar bu kurbanlar. Sizinde duyduğunuz vakalar var mı ? |
Borç nedeni ile intihar edenler - size göre değişim var mı ?

-
-
Evet her meslek grubundan intiharlar var galiba en çok polisler intihar ediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Evet bahsettiğim tam olarak bu
745 bin faizle 780 bin borcum var aylık 66k gelirim var yıkılmadım ayaktayım.
Herşeyden önce birisinin çıkıp erdoğanın kulağına Allahü tealadan korkması gerektiğini, bu kadar büyük nimetin hesabının çok ağır olacağını, sebebi olduğun her olumsuzluktan hesaba çekileceğini, kendi hatalarının bedelini başkalarına bu dünyada ödetenlerin, yarın ahırette yakasına yapışıp haklarını alacaklarını ve iktidar sahibi olmanın aslında ateşten bir gömlek giymek olduğunu kendisine fısıldaması,
insanların da hakiki din kitabı okuyarak, borçlu olmanın, ölmenin felaket değil, öldükten sonra başa gelecekleri bilmemenin felaket olduğunu öğrenmeleri, borçlu olarak ölmenin çok büyük bir vebal olduğunu, kısacası sağlam bir din bilgisi temeline sahip olması gerekiyor ki, para için canını ve ahıretini yakmaması gerekiyor...
En baştakinin bozuk olması, bizim amellerimiz bozuk olduğu içindir. Zira Başımıza gelen zulümler, belâlar, kötü amellerimizin netîceleridir. (Âmirleriniz, amellerinizdir) hadîs-i şerîfini asla unutmamamlıyız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 4 Ağustos 2025; 20:7:48 >
-
Borcunun sebebi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kumar
o intihar edenlerin çoğu da bu şekildedir diye düşünüyorum zor durum. ben çok kaybettim benden beter kaybedenlerde vardır.
intihar = direk cehennem
İntihar " borç ödemez "
DH de bazı başlıklar da insanlar , araba , ev , tatil , yazlık , en üst model telefon _ pc _ laptop _ps5/xbox/nintendo- ekran kartı veya asgari ücrete denk oyuncu pc aksesuarı tavsiye alıyor , satın alıyor.
65/85" en son çıkan tv modelleri konusu yanıyor hatta.
Dh de birisi vardı ( B........34 rumuzlu , bilen anlar ) akp rte ve iktidar düşmanı olup ))
Kendisi ile hiç alakası olmyan konu açıp , benim derdim emekliler , benim 1 köpeğimin aylık masrafı sokakta maaş alanlar dan çok daha fazla diyordu.
Millet aç aç diyen ekrem ve murat ongun gibi yada , apo seçmeni terörist demeye başlayıp kent uzlaşısı / 6+2 masadan habersizim diyenler gibi bir durum.
Emekli aç diyenin köpeğine masrafı 25 bin + tl aylık ))
İntihar = direk cehennem bileti almış olman demek.
Baklava kutusu ile 110 bin euro rüşvet alan bunlara gülüyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 4 Ağustos 2025; 21:43:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Şu sanal kumar slot mudur nedir çok ocak söndürdü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir söz vardır. bankaya 1000 dolar borcum varsa bu benim sorunumdur. 1 milton dolar borcum varsa bu bankanın sorunudur.
eşeğin s.... kadar borcum var. gelirim 0 umrumda değil. kadın olsam gelin yapın derdim o da yok. şimdi borcu olanlar rahatlasın.
-
aynen öyle hocam. dede falan hepsi. borç yapanların çoğu kumardan
5,3 B görüntüleme · 189 ifade | İnternette dolaşan gençlerin, çocukların karşısına çıkan sanal kumar reklamlarında bir örnek. "Bir arkadaşını getir, o arkadaşına 200 lira avans açacağım. Sana da ayrıca 100 lira vereceğim." Sayın Erdoğan, bu senin tek yetkili olarak yönettiğin ülkede oluyor. Bunları gör, duy. | Ali Babacanfacebook
İnternette dolaşan gençlerin, çocukların karşısına çıkan sanal kumar reklamlarında bir örnek. "Bir arkadaşını getir, o arkadaşına 200 lira avans açacağım. Sana da ayrıca 100 lira vereceğim." Sayın...https://www.facebook.com/share/v/1CzJwnzB8R -
Borç yüzünden bu ülkede intihar mı edilir yahu? Bir halt olmaz, hele bu enflasyon ortamında???
-
Tahmin etmiştim, ALLAH kurtarsın kumar belasından.
borç değilde kısa yoldan,çalışmadan,ter akıtmadan köşeyi dönmek isteyenler çok arttı son senelerde kat kat.
kripto dur, borsadır ,kumardır sonra kafayı yiyorlar tüm varlıkları gidince.
kolay ekmek fare kapanında olur anca kafasına sıkanmı ararsın hap yutanmı çevremde bayağa var artış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Ağustos 2025; 1:21:47 > -
Çoğunluğunun sebebi kumardır
kumar oynayan çok insan var
yakın zamanda tanıdığım biri intihar etti 20 milyon borç yapmış
herkesde aşırı para hırsı var sosyal medya insanları çok etkiliyor
insanlar yaşamadığı hayatları yaşıyormuş gibi davranıyor
kıskançlık hasetlik onda var bende niye yok v.s derken herkes paranın peşine düşmüş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnyttt -- 5 Ağustos 2025; 8:57:7 >
İntihar eden çok var yerel medyadan gördüğüm kadarıyla ama neden ettikleri hakkında bilgim yok muhtemelen geçim derdi diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Şu sanal kumar slot mudur nedir çok ocak söndürdü
|
Benzer içerikler
- kul hakkı ile ilgili ayetler
- semerşah hangi cemaatin
- erroll gelardin kimdir
- realme türkiye'den çekiliyor mu
- suriye'de araba fiyatları
- cmf phone
- 5g ihalesi
- samsung a 16 ne zaman çıktı
- stanley geri çağırma
- telefon vergileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X