Şimdi Ara

'Bolumsonucanavari.com' Yayında (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
0
Favori
21.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever

Hayırlı uğurlu olsun...

PS3 için Resistance 2 ve Guitar Hero Metallica incelemelerini bekliyoruz

Metallica'nın video incelemesi ve detaylı dosya yazı incelemesi'de yakında B.S.C'de

Orjinalden alıntı: gun

Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler beklediğimizden da fazla bir ilgi var şu anda. Fikirlerimizi gerçekleştirdikten sonrada bu en önemli oyun forumlarına layık bir siteyi size sunacağız ;

• Başka bir çok fikrimiz var ama sizinkileride değerlendirebiliriz. O yüzden her türlü uçuk kaçık fikirlerinizi iletmekten çekinmeyin belli mi olur bir fikir başka bir fikre bile yol açabilir.

• IMDB tarzı oyunların kullanıcı incelemelerine ve puanlamalarına açık olduğu bir bölüm hatta başlı başına bir site olabilir. Yabancılar yapmadan yapmak lazım.

• hayırlı olsun

ben çok begendım zamnla daha oturacaktır vıdeolara reklam almanız cok ıyı olmuş ayrıca altyazılı videoları sakın bozmayın ingilizce bilmeyen arkadaşlarada büyük faydası oalcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 9 Mayıs 2009; 2:09:50 >
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?
  • Bence biraz sitede DH'nin reklamını verseniz daha iyi olur. Sanki DH'den bambaşka bir site gibi duruyor çünkü.
    batigun.com
    alperbatigun.com
  • İnceleme yazarsak kime göndereceğiz acaba ? Ne zamandır oyun incelemesi yapma düşüncem var da . Belki DH sayesinde potansiyelim açığa çıkar belki çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 9 Mayıs 2009; 9:38:26 >
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • [email protected] adresine email atabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: smd

İnceleme yazarsak kime göndereceğiz acaba ? Ne zamandır oyun incelemesi yapma düşüncem var da . Belki DH sayesinde potansiyelim açığa çıkar belki çıkmaz

Orjinalden alıntı: theshiver

[email protected] adresine email atabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: smd

İnceleme yazarsak kime göndereceğiz acaba ? Ne zamandır oyun incelemesi yapma düşüncem var da . Belki DH sayesinde potansiyelim açığa çıkar belki çıkmaz

Teşekkürler. Sanırım PC incelemesi yok sitede. Boş vaktim olduğunda yaziyim
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• Bence gayet güzel olmuş.
    Tek sorun şu an forumlardaki konulara giremiyorum.
  • bana göre türkiyede böyle bir eksiği görüp böyle bir site açtığınız için teşekür ederim inşallah iceriğide sürekli güncellenir ve bizim gibi oyun fanatikleride yurt dışı kaynaklı sitelere giripte( yabancı dil bilmeyenler için) okumak pek sağlıklı olmuyordu elinize sağlık başarılar......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolom -- 9 Mayıs 2009; 13:03:06 >
  • Logo daki animasyonu beğendim. Sanki geçen girdiğimde yoktu. Ya da dikkatimi çekmedi. Çok hoş olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Logo daki animasyonu beğendim. Sanki geçen girdiğimde yoktu. Ya da dikkatimi çekmedi. Çok hoş olmuş

Hareketrleri vs değişti...

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA
  • gerçekten güzel bir site olmuş.emeği geçen herkese teşekkürler.hayırlı olsun.

Steam: Enchanted | PSN: Enchantedd | Origin: Enchanteddd | Playfire: Enchanted | Game Center: Enchanteddd
  • Hayırlı olsun , yapanlara ve emeği geçenlere çok teşekkürler ve tebrikler.
    Erdinç İyikul oyun incelemelerini çok beğeniyorum , işini iyi yapıyorsun ayrıca tebrikler
    Trgamearea.net ~ (Cod4) 212.68.44.74:28960 ~ (TeamDeathMatch) ~ Donanimhaber.com haber ve incelemeleri artık Facebook'ta!
    Forum için mobil sürüm yayında! ~ Ödüllü Tutturmak Yarışması
  • çok güzel olmuş
    yalnız bazıları bölüm sonu bosslarıyla alakalı olduğunu düşünüyor haklı olarak
    ama sitenin içeriği adı gibi olsa berbat olurdu

kendinize ait olan ve altyazılı incelemeler süper oluyo
    Gelene de gidene de eyvallahım var... gelmişe de-geçmişe de saygım... şu saatten sonra kafama anca toka takarım... kimsenin hayatı beni ilgilendirmez, benimki de kimseyi... bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer... dün-dündür, bugün-bugün... dünya 1 gündür... oda bugündür...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.