Şimdi Ara

'Bolumsonucanavari.com' Yayında (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
0
Favori
21.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açıkcası ben o kadar beğenmedim evet içerik daha yeni ve yeni bir site.fakat ben sitede DH nin sadeliğini bulamadım.bir de DH deki kullanıcı adınız ile giriş olacak demiştiniz giriş yapamıyorum

BEn beğendim.Forumda oyunlarla ilgili bilgilerin derli toplu olması iyi olmuş

Emeği geçen herkesi kutluyorum

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

açıkcası ben o kadar beğenmedim evet içerik daha yeni ve yeni bir site.fakat ben sitede DH nin sadeliğini bulamadım.bir de DH deki kullanıcı adınız ile giriş olacak demiştiniz giriş yapamıyorum

Ben de kullanıcı adım ve şifremle giriş yapamıyorum...

Kullanıcı adı veya paralo yanlış diyor...
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_e

Siteye Donanimhaber forumlarındaki kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Güzel bir uygulama o zaman.
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Evet tebrikler güzel girişim. Zamanla oturatack değişiklikler olacaktır. Beta aşaması daha;

Öncelikle oyun içeriğine lafım yok elbetteki zamanla oturacak, video içerikleri vs. ama sitenin son kullanıcıya hitabı açısından söylemim olacak; karışıklık yok, lan bu nerden açılıyor falan gibisinden arayışlara girmiyorsunuz fakat; arayüzün fotolarla grafiklerle ve sıkışıklıklarla bezenmiş olması insanı itiyor, fazla kurcalayamadım; bu neymiş, burda ne varmış, aa bu oyun da neymiş, anam bu da mı var diye site içinde oradan oraya bir yaprak misali sürüklenemedim, tasarımda DH deki gibi sade çekiciliği yakalanmalı, kullancı itilmemeli... Tamam oyun demek yüklü grafikler demek ama o yüklü grafikler içinde en yalın olanını daha rahat oynayabiliyoruz... Beynimizin alışmış olduğu tembellik bizi beyin çalıştırmak ihtiyacına iten sayfalardan kaçırıyor.

• Birde half-life yokmu banamı öyle geldi?
    Seri olarak bulunmalı half life, bir temel taşıdır half life, eksikliği olmaz. olmaaaz....! olmaaaaaaz.!!!

Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Herşey iyi güzel de hem videolar geç yükleniyor (bir gametrailers'a göre) hem de şu gıcık reklam bir kalksa artık

Orjinalden alıntı: Oz_An

Herşey iyi güzel de hem videolar geç yükleniyor (bir gametrailers'a göre) hem de şu gıcık reklam bir kalksa artık

reklam niye kalsin adam o kadar ugrasarak inceliyor reklamdan parasinida alsin
  • Onu demek istemedim tabi reklam alıncak da sağa sola flash halinde alınsa 2 saat bekliyoruz videodan önce reklam bitsin diye. Şahsen Gametrailers'ı tercih ederim o konuda. Ayrıca reklam çok gıcık başka bişey olsa neyse
  • inşallah incelememe olumlu yanıt gelir
  • Hayırlı olsun elinize sağlık.. Tam çözümler olucak mı sitede? Ben göremedim de

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14
  • arkadaşlar size daha önce hayırlı olsun demiştim site çok güzel ama sanki bence ismi değişmeli gibi geliyor bolumsonucanavari.com yerine bsc.com felan oslun bari en azından böyle akılda kalması zor oluyor bilmiyorum benim gibi başa düşünen var mı ama ismini yadırgadım doğrusu

Orjinalden alıntı: Neonight

arkadaşlar size daha önce hayırlı olsun demiştim site çok güzel ama sanki bence ismi değişmeli gibi geliyor bolumsonucanavari.com yerine bsc.com felan oslun bari en azından böyle akılda kalması zor oluyor bilmiyorum benim gibi başa düşünen var mı ama ismini yadırgadım doğrusu

www.bsc.com alınmış zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

quote:

Orjinalden alıntı: Neonight

arkadaşlar size daha önce hayırlı olsun demiştim site çok güzel ama sanki bence ismi değişmeli gibi geliyor bolumsonucanavari.com yerine bsc.com felan oslun bari en azından böyle akılda kalması zor oluyor bilmiyorum benim gibi başa düşünen var mı ama ismini yadırgadım doğrusu

www.bsc.com alınmış zaten

örg boşta.

• Güzel bir site olmuş, tasarım pek hoşuma gitmedi ama nedense, DH alışkanlığından olabilir.

edit: Sitede gezinirken tüm içeriği platformlara göre filtreleyebilsek keşke...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 10 Mayıs 2009; 22:45:30 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.