Şimdi Ara

'Bolumsonucanavari.com' Yayında (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
0
Favori
21.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla işi ilerletirseniz bir gametrailers.com kadar hem meşhur hem de güzel bir site olabilir aslında benim aklımda bir DH dergisi var çıkarsanız böyle bir dergi süper olur valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerring -- 10 Mayıs 2009; 23:19:20 >

Orjinalden alıntı: OzanSRC

Onu demek istemedim tabi reklam alıncak da sağa sola flash halinde alınsa 2 saat bekliyoruz videodan önce reklam bitsin diye. Şahsen Gametrailers'ı tercih ederim o konuda. Ayrıca reklam çok gıcık başka bişey olsa neyse

haşırt little baby dont you cry ------ intel centrino işlemcili yeni lenovolar

Bol bol video, bol bol alt yazılı video ve türkçe inceleme videoları hazırlamak olacak.

Site üç temel üzerine oturuyor

Videolar (yapımcı, altyazılı, inceleme videosu ve kendi çektiğimiz oyun içi görüntüler, yakında da sizden videolar)
    Haberler (bu güncel değişik tarzda haberler bir günde bir çok haber gireceğiz)
    Oyunlar (Veri tabanımız sayesinde zamanla girip ilgili forum konularına bile bakabileceksiniz vs. vs. şimdilik db tarzında oyunla ilgili videolar haberler ve bilgilerini görebilirsiniz)

Tasarım her zaman değişecektir, bu daha başlangıç şu anda programsal alt yapıyı ve içeriği oturtmaya çalışıyoruz, dediklerinizi not alıyoruz yorumlarınız için teşekkürler. Hedefimiz kısa süreli değil yıllar boyu DH gibi evrimleşerek gelişecek bir proje.
    En kapsamlı şekilde foruma entegre etme düşüncemiz mevcut. Bu konuda çok fikrimiz var hepsini yapması vakit alacak, bu arada sizde her türlü fikrinizi belirtebilir ve bize yardımcı olabilirsiniz.
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu

• Hayırlı olsun.

• Hayırlı olsun süper olmuş
  • DH adina guzel bir calisma olmus... Ama,

Site ilk giristen itiraben bir kalabalik goze carpiyor, ozellikle bazi yazilarin boyutlari (Hem basliklarin hemde baslik altindaki yorumlarin bold olmasi gibi...) vede cervceveler arasindaki cok kisa mesafeler gozu bir hayli yoruyor. Sitede insan nereye bakicagini sasiriyor, tek bir noktaya pek fazla odaklanamiyor, sitenin bu konuda birazcik duzene ihtiyaci oldugunu soyleyebilirim.

Bunu siradan bir ev kullanicisi vede bilgisyar muhendisi olarak soyluyorum...

Boyle guzel calismalarin devami dilegi ile...

Mete

Tasarım yorumlarınız için çok teşekkürler.

Bende sorunlarımızı anlatim beraber düşünelim.

Yukarda dediğim gibi bir çok içerik var, bunlar belli başlıca videolar, haberler ve incelemeler.

Bu durumda sayfayı sade yapmak oldukça zor. Bir şeyi ön plana çıkartırsanız diğerleri geride kalıyorlar. Buda hem arayan kişiler için hemde içerik hazırlayan editörler için zor.

Demek istediğim sadece haber olan bir site hazırlamak kolay ama o sitede eğer videolar, oyun künyeleri ve bigileri, incelemeler, forumdan içerik varsa işler biraz karışabiliyor.
    Bu konuda fikirlerinizi almak isterim.
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • Hayırlı olsun gerçekten böyle bir sitenin eksikliği vardı ve siz de tamamladınız donanimhabere teşekkürler.

Orjinalden alıntı: gun

Merhaba ;

Tasarım yorumlarınız için çok teşekkürler.

Bende sorunlarımızı anlatim beraber düşünelim.

Yukarda dediğim gibi bir çok içerik var, bunlar belli başlıca videolar, haberler ve incelemeler.

Bu durumda sayfayı sade yapmak oldukça zor. Bir şeyi ön plana çıkartırsanız diğerleri geride kalıyorlar. Buda hem arayan kişiler için hemde içerik hazırlayan editörler için zor.

Demek istediğim sadece haber olan bir site hazırlamak kolay ama o sitede eğer videolar, oyun künyeleri ve bigileri, incelemeler, forumdan içerik varsa işler biraz karışabiliyor.
    Bu konuda fikirlerinizi almak isterim.

Gundemdekiler/Haberler ?
    - Haberler zaten en yeni haberlerden baslayarak ilerlemiyormu? (Oyleyse Gundemdekiler sadece sikistirma olsun diye konmus)
    - Haberlerdeki, sag taraftdaki platformlar(PC,XBOX vsvs) cok sonuk kalmis, onlara bir border olabilir, veya iconlar biraz daha canli yapilabilir
    - Haberler, basliklarin altina bir cizgi ile baslik daha belirgin hale getirilebilir, vede baslikdan sonra aciklama kismi bold yapilmayabilir. (Ornek Incelemeler kismindaki baslik/inceleyen biligleri cok sik ve sade durmus, gozu yormuyor)
    - Sayfa cok fazla resim ile doldurulmus.

Bu sitenin tasarimina ornek olabilecegini dusundugum yahoo`nun movie sayfasi fikir edinmede yardimci olbilir. Dikey kutular yerine, yatay kutular...
    http://movies.yahoo.com/

Videolar vede ekran goruntuleri icinde, trgamer stili birseyler yapilabilir
    http://www.trgamer.com/

Bunlar sadece sahsi goruslerim tabiki...
    Dediginiz gibi cok icerikli bir site yapmak hicde kolay degil...

Kolay gelsin.

• Merhaba,
    [email protected] ' a attığım inceleme örneği mesajıma google'dan yanıt geldi. Gönderilemedi diye. Neden acaba
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Selamlar gun,

Sen ilgileniyorsun heralde sitenin geliştirilmesiyle. Benim bir eleştirim olucak. Donanım Haber sitesi olarak birçok üyeniz ve geniş bir database'iniz var. Biz size güvenip telefon numaramızı bile verdik (bu şekilde üye olunan çok az forum var) ama görüyorumki bu database'i yani bizim bilgilerimizi Bölüm Sonu Canavarı projesinde çalışanlarla paylaşmışsınız yani ben burdaki kullanıcı adım ve şifremle o siteyede girebiliyorum. Bu yeni site %100 DH güvencesi altında mıdır bunu öğrenmek istiyorum. Eğer öyle değilse yaptığınız pekte etik değil.

İlgilenip cevap verirsen sevinirim

Motor+Egzos MegaChips Chip Tuning, EGR İptali, K&N Kutu İçi Filtre, HKS Super SQV Blow Off, Custom Egzos 60mm Boru (Çift Çıkış)
    Yürüyen Aksam Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, 17" O.Z. Racing Ultraleggera Matt Black, Dunlop 215/45 Lastik Takımı
    Dış Mekan OPC Line Body Kit, Custom Karartılmış Far Takımı, Steinmetz Panjur, APP
    İç Mekan Krom Pedal Seti, Armster Kolçak
    Common-rail Direct Turbo Injection Power... Loading
    100 Hp 240 Nm
    Kawasaki ER6F '14
  • Hayırlı olsun
  • trgamer merlininkazani gibi haberler olacaksa ( ilk bu siteden yayinlanacaksa)

oyun haberleri icin bu siteyi kulanabilirim

Oh My God!They Killed Kenny.
  • incelemeler eklenmis cok iyi olmus

eger videolara Turkce Alt yazi eklenirse TURKIYE'DE 1 NUMARA OLUR

Modern Warfare 2 videosuna altyazi eklenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Mayıs 2009; 23:06:14 >

Orjinalden alıntı: [DMC]

incelemeler eklenmis cok iyi olmus

eger videolara Turkce Alt yazi eklenirse TURKIYE'DE 1 NUMARA OLUR

Modern Warfare 2 videosuna altyazi eklenebilir

Fikir çok mantıklı bu tarz altyazılarıda çok kısa sürede eklenebilir
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.