Tasarımını esas olarak iPhone için hazırladığımız, ancak farklı mobil cihazlar için de kullanılabilecek olan forumun mobil sürümü kullanıma açıldı. İlk etapta sizden geliştirmeye yönelik önerilerinizi alacağımız bu sürüm, bu öneriler doğrultusunda daha kullanışlı hale gelecek.
Mobil servis sağlayıcılarının sunmuş olduğu çeşitli internet paketleri, kullanıcılara indirdikleri veri miktarını eskisi kadar önemsemeksizin daha rahat internette dolaşma özgürlüğü verdiğinden dolayı bu sürümün hazırlanmasındaki gereklilik artmıştı, bundan dolayı kaçınılmaz olan bu hizmeti başlatmış olduk.
Güzel bir gelişme ancak az önce Blackberry Bold üzerinde test ettim ve ana kategoriler sayfasından alt kategorilere geçmek için tıklandığında yine aynı sayfa açılıyor. Sanırım hala eksikleri var.
3G'nin hizmete girmesiyle aynı gün başlaması güzel oldu.
Sana ne kadar teşekkür etsem azdır hocam. Beni opera minide yaşadığım basılabilir versiyon a tıklamadan mesajları okuyamama durumundan kurtarmış oldun.
Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
abi çok uzun zamandır bekliyordum.. çok sevindim tebrik ederim... bir de hepsiburada var bu işi yapmasını beklediğim.. sağda solda fiyat görünce adamakıllı karşılaştırabileceğimiz bir yer yok :)
Önerilerinizi yazabilirsini, demişsiniz. Hizmeti denedim ve bazı eksiklikler tespit ettim. Bunları burada belirteyim. 1.si sayfa başına görüntülenen mesaj sayısı çok az. Ya bu sayısı arttırın yada arttırılabilmesi için foruma bir seçenek koyun 2.si mobil versiyondan direkt giriş yapılamıyor. Buda bence eklenmeli. 3. Foruma eklenen smiley ve avatarlarda bizim gibi kotali kullanıcıları olumsuz etkiliyor. Resimsiz bir seçenekte sunulsa iyi olur.
Bazı telefonlarda (örneğin Blackberry'lerde) bir kategoriye girmek için tıklayınca sayfa değişmiyor aynı sayfanın başına geliyor. Bu problemin farkında mısınız ve yakın bir zamanda çözmeyi planlıyor musunuz?
Bazı telefonlarda (örneğin Blackberry'lerde) bir kategoriye girmek için tıklayınca sayfa değişmiyor aynı sayfanın başına geliyor. Bu problemin farkında mısınız ve yakın bir zamanda çözmeyi planlıyor musunuz?
Telefonunuz javascript destekliyor mu?
Telefonunuz javascript destekliyor mu?
Evet, destekliyor.
Bu cevabı yazarken bir defa daha kontrol ettim. Sanırım dün geçici bir sorundan dolayı açılmıyordu kategoriler. Şu anda sorun yok.
Iyi hoşta sayfa başı mesaj sayısının artması lazım. Insan sürekli sonraki sayfa sonraki sayfa tıklamaya üşeniyor. Ayrıca sayfa tasarımı benim kullandıgım cihazda pek hoş durmuyor. Ve yazıtipleri biraz fazla büyük gibi geldi bana. Bence biraz daha üzerinde çalışılmalı.
geçen gün yurtdışındayken girim dedim üye girişi yapmadan dolaştım 1-2 konu okudum güzel geldi :) sayfa başına mesaj sayısı bir az daha fazla olsa güzel olurdu ama arkadaşların dediği gibi :)
Ben de ipod touch il bağlanıyorum. Normal tam sürüme göre kat kat hızlı ve kullanımı kolay. Sayfa başı mesaj ve konu sayısı arttırılmalı. Ama smileylerin kaldırılması bence iyi olmaz asıl tadı orda :D şimdi cevap yazarken smiley kullanamıyorum bence eklenmeli ve alıntılar normal forumdaki gibi cerceveli değil okurken biraz sıkıntı oluyor. şimdilik bu kadar kullandikca yazarım görüşlerimi
Şimdi dolaşırken bir kaç şey farkettim Mesaj editleme eklenmeli olmadıgı için ard arda mesaj atmak zorunda kaldım. Sayfa seçme ve sonraki sayfa kısmı en üste de eklenirse iyi olur kullanım kolaylığı acısından her seferinde en alta inmek zorunda kalinilmaz. Anketler gorunmuyor ankete katılamıyoruz. Forum başlıkları sayfasında sağdaki mavi oklara tikladigimizda basliktaki en son cevap yazılan konuya gidiyor ama mesela konu dışı icinde herhangi bir başlığın sagindaki oka tikladigimizda sadece sayfanın en üst kısmına çıkıyor. Mavi oklar yazılan en son cevaba götürse daha iyi olurdu. Konuların kaç sayfa olduğu gösterilse ve istediğimiz sayfaya direk geçebilsek o da iyi olurdu.
Hocam eline sağlık bende akşam itouch'dan giriyorum ve çok iyi işliyor Tabiki birkaç eksiği var ama zamanla onların ekleneceğini umuyorum... Tabiki zaman ister ama önemi yok nasıl olsa girebiliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 14 Ağustos 2009; 23:54:16 >
Guitar Hero; II (Ps2), III (Ps3,Ps2,Pc), Aerosmith (Ps3,Ps2,Pc), World Tour (Ps3,Pc), Metallica (Ps3), Smash Hits (Ps2)Ipod Touch 8 Gb | Ipod nano 2nd, 4th | Ipod Classic 160 Gb | Lg Cookie | Ps3 40 Gb PAL | Ps2 ince kasa | Nintendo Wii | Nintendo Ds | Philips Hd Ready Flat Tv Asus P5KSE Anakart | GeForce 8600 Gt 1 gb hdd | Intel Core 2 Duo E8200 | 4 Gb Kingston Ram | Feel Hurricane II Kasa | Hyundai L70S+ ImageQuest monitör Psn: Mad_Jak | Guitar Hero'lar (Yukarı da yazıyor) | Burnout Paradise: The Ultimate Box | Motorstorm: Pacific Rift | Mirror's Edge | Spiderman 3 | Tekken 5 : Dark Resurrection
- Özel mesaj sistemi (gelen ve giden kutusu, pm göndermek, pm okumak, cevaplamak)
Yakında eklenecek özellik(ler):
- forum.donanimhaber.com linki ile her telefondan erişim (şu anda yalnızca iphone için yönlendirme mevcut) - Konu altında cevapla butonu - Şikayet sistemi - Profil sistemi (kullanıcıların son attıkları mesajlar, profil üzerinden pm) - mesaj içerisinden kullanıcıya pm gönderebilme, profiline bakabilme - mesaj içerisinden kendi mesajınızı silebilme ve değiştirebilme
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
- forum.donanimhaber.com linki ile her telefondan erişim (test aşamasında) - Konu altında cevapla butonu
Yakında eklenecek özellik(ler):
- Şikayet sistemi - Profil sistemi (kullanıcıların son attıkları mesajlar, profil üzerinden pm) - mesaj içerisinden kullanıcıya pm gönderebilme, profiline bakabilme - mesaj içerisinden kendi mesajınızı silebilme ve değiştirebilme
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Gerçekten kısa zamanda çok iyi hale geldi mobil sürüm, teşekkürler.
forum.donanimhaber.com'dan yönlendirme BlackBerry'lerde çalışıyor. Bu arada belki gözünüzden kaçmıştır diye söylüyorum bir konuya girdildiğinde başlıkta konunun adı yerine "Untitled Document" yazıyor.
N96'm ile denedim. Gerçekten çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.(Mustafa Kemal Atatürk) Türkiye halkı asırlardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklali bir lazıme-i hayatiye etmiş bir kavmin kahraman evlatlarıdır. Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır.(Mustafa Kemal Atatürk)
E51 ile de güzel çalıştı. Ancak telefonun kendi browserı ile Geri dediğim zaman mobil forumdan atıp normal görünüme geçti. Opera mini de öyle bir sorun yok gayet güzel çalışıyor.
20 Ağustos 2009, 15:08:18
quote:
Orijinalden alıntı: Quattro_tr
Sana ne kadar teşekkür etsem azdır hocam. Beni opera minide yaşadığım basılabilir versiyon a tıklamadan mesajları okuyamama durumundan kurtarmış oldun.