Şimdi Ara

Boğazım çok kötü , ölüyorum , yardım DH!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
6.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bütün gece uyumadım bogazım kıpkırmızı kızarmış , gittim aktardan ot falan aldım ne kadar sıcak şey içsem de fayda etmedi , öğrenciyim memleketimden başka yerde okudugum icin saglık ocagına falan da gidemedim , yardım dh çaresiz kaldım , bu bogaz agrısı öldürecek beni

edit: son yoruma bakın beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unfaithfull -- 29 Eylül 2013; 12:46:07 >

• hadi hayırlısı azrail gecikmese bari
  • Sıcak içmeyeceksin. Ne içersen ılık iç. Bulabilirsen kestane balını ılık suda eritip içersen en fazla 2 gecede iyileşirsin.
  • benim gibi sende şifayı kapmışsın 2 gün boğaz ağrısı sonra burnun akıcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep merak etmişimdir: Doktora gidenler niye "Boğazlarım ağrıyor doktor!" diye bir ifade kullanır,o çoğul eki nereden ve niçin gelir?
  • kac tane bogazin var?

• aynı şey bende de var. sağlık ocağına gittim bir şeyin yok iyisin sen dedi beyinsiz adam. ilaç yazdı onu da almadım. Bal ve limonu karıştırıp içince yumuşuyor rahatlıyor ama geçici bir süre için. İkimizede geçmiş olsun ne diyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok kötüyüm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ıhlamur varsa ılık iç
  • Mesir macunu, karanfil ye sabah akşam. Ve sabahları ballı limonlu adaçayı iç. Doktora görün derim ilaçla birlikte daha iyi olur.

• kardeşim başka şehirde olsan bile sağlık ocagına gidip misafir olarak görünebilirsin . yine hiçbir ücreti yoktur. denedim onayladım
  • antibiyotik alıcam ama doktora yazdıramadıgım icin para cok kacıcak malum ögrenci bütcesi 100 liralık antibiyotigi de nasil alayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Hep merak etmişimdir: Doktora gidenler niye "Boğazlarım ağrıyor doktor!" diye bir ifade kullanır,o çoğul eki nereden ve niçin gelir?

o senin hüsnü kuruntun yavrum
  • zencefil ıhlamur iç. ayrıca kestane balı ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

benim gibi sende şifayı kapmışsın 2 gün boğaz ağrısı sonra burnun akıcak

Aynen, bende de başladı geniz akıntısı şimdi...
  • kırca soyadınsa cok kötü. azraile haber verin.
    ayrıca iğrenç bir imzan var .sen ayrı lık mı yazıosun. tamamen fail olmuşsun
  • Antibiyotik içmen lazım.

Eczaneden pastil alabilirsen boğazının acıması geçici olarak azalır ama yine de doktora git.
  • her zaman aldıgım antibiyotikten buldum arkadaş eve gelirken alacak inşallah iyi gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Hep merak etmişimdir: Doktora gidenler niye "Boğazlarım ağrıyor doktor!" diye bir ifade kullanır,o çoğul eki nereden ve niçin gelir?

o senin hüsnü kuruntun yavrum

Peki anne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 16 Ekim 2012; 14:13:04 >
  • kaç tane boğazın var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi kedi -- 16 Ekim 2012; 16:00:22 >
  • 1sene geçti aynı hastalıga yakalandim beyler bu sefer ballı süt ile başladım sabah bi antibiyotik attım 1000mg olandan günde 2 kere kullanacagim bakalim bu sefer kac günde iyileyesecegiz /insallah/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.