Bildirim
Body Yapmak İstiyorum Ama Oruç Tutuyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: RajonRondo
Şimdi ben cidden fena halde göbek yapmış durumdayım özellikle ramazanın gelmesiyle beraber.Ben bunları eritmek için bodye başlamayı düşünüyordum ancak ramazan geldi ve ben spor esnasında çok fazla su tüketen biriyim ne yapmamı önerirsiniz
İkisinden birini tercih edeceksin, ne yapmamızı önerirsiniz ne demek ? biz mi seçelim senin yerine_____________________________ -
Akşamları uygula _____________________________ -
benim salon iftarda açılıyor, gece 2 ye kadar.
iftarı yapıyoruz, teraviyi kılıyoruz, ardından spora geçiyorum. sonra sahur ardından yatış.
_____________________________ -
quote:
Şimdi ben cidden fena halde göbek yapmış durumdayım özellikle ramazanın gelmesiyle beraber.Ben bunları eritmek için bodye başlamayı düşünüyordum ancak ramazan geldi ve ben spor esnasında çok fazla su tüketen biriyim ne yapmamı önerirsiniz
Tabi ki spor yap ama basketbol oynayan birisin herhalde nickinden anladığım kadarıyla yaş kaç bodye girme hemen ufaksan._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: boolboxer
benim salon iftarda açılıyor, gece 2 ye kadar.
iftarı yapıyoruz, teraviyi kılıyoruz, ardından spora geçiyorum. sonra sahur ardından yatış.
bızım salonda oyle gece gıtme ımkanın varsa gece gıt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Omq
quote:
İkisinden birini tercih edeceksin, ne yapmamızı önerirsiniz ne demek ? biz mi seçelim senin yerine
sivri ve doğru bir yorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ LIVE FOR EVERYTHING, DIE FOR NOTHING
gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)
-
Arkadaş demişti forumdan.Çoğu body salonu ramazan diye uzattı kapanış saatlerini.İftarda iç çorbanı işte git yap body ni gel sonra yemeğini ye _____________________________ -
Ramazan bitince de okul başlıycak dershane başlıycak
Body salonuna fabrikaya gitmeye düşünüyordum bedava diye.Bisikletle gidecektik arkadaşla ancak iftardan sonra pek mümkün değil ne yapıyım ya cidden çok kararsızım
Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sky32Walker
quote:
Tabi ki spor yap ama basketbol oynayan birisin herhalde nickinden anladığım kadarıyla yaş kaç bodye girme hemen ufaksan.
Yaşım 14 ama kas yapmayı değil sadece erimeyi planlıyorum evet 5 yaşımdan beri basketbol oynuyorum_____________________________
Mazinde bir tarih yatar... -
quote:
quote:
quote:
Tabi ki spor yap ama basketbol oynayan birisin herhalde nickinden anladığım kadarıyla yaş kaç bodye girme hemen ufaksan.
Yaşım 14 ama kas yapmayı değil sadece erimeyi planlıyorum evet 5 yaşımdan beri basketbol oynuyorum
Abicim ne yapacaksın salonda git sahaya koş mekiğini şınavını çek hem boşu boşuna para verme hem de oraya gittin mi bi tek kardiyoyla kalmazsın kemik gelişimini bozma._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Yaşım 14 ama kas yapmayı değil sadece erimeyi planlıyorum evet 5 yaşımdan beri basketbol oynuyorum
Abicim ne yapacaksın salonda git sahaya koş mekiğini şınavını çek hem boşu boşuna para verme hem de oraya gittin mi bi tek kardiyoyla kalmazsın kemik gelişimini bozma.
Abi ben para vermiycem o yüzden diyorum evde her gün 200 mekik çekiyorum zaten bu fazla susatmıyor beni babam dedi eğer eriyceksen gel ben seni alırım fabrikaya felan tek kullanmak istediğim koşu bandıydı.Ancak susarım felan diye korkuyorum ne yapıcam kararsız kaldım 3 ay idmanlara ara verdik basketbolda takımda zaten_____________________________
Mazinde bir tarih yatar...
-
ramazanda vücut geliştirme yapmak çok zor
ama istersen iftardan 3 saat sonra filan şınav,mekiik,barfiks,çömelme yapabilirsin (düzgün yaparsan baya kalori harcatır) (birden çok yüklenme)
ramazan bitincede sabahları koşu yaparsın hem zayıflarsın hemde sarkma olmaz_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Dıgıdık Naşit
ramazanda vücut geliştirme yapmak çok zor
ama istersen iftardan 3 saat sonra filan şınav,mekiik,barfiks,çömelme yapabilirsin (düzgün yaparsan baya kalori harcatır) (birden çok yüklenme)
ramazan bitincede sabahları koşu yaparsın hem zayıflarsın hemde sarkma olmaz
Hocam dediğim gibi 14 yaşındayım boyum 170 kilo 62 ve çok yağlı grubuna girebilirim sanırım yağ olmasada çok göbekli grubu diyelim.Bunları yaparsam göbeğin bir kısmı erir mi ?_____________________________
yaşın body için çok erken body farklı bir şey spor salonuna gitmek başka bir şey.Sen önce kilomu vericeksin vücut mu yapıcaksın buna karar ver.Eğer amacın vücut geliştirmekse yaşın 14 çok ufak 18 19 u bekle.Ve okullar açılacak falan demişin 1 ayda sıkı çalışsan vericeğin kilo zaten 3 4 kilodur.Yani öyle 1 ayda olacak bir iş değil. _____________________________ M.K.A -
erir ama düzenli yapman lazım bide 1 ayda 5 kilo vermeyi bekleme
ramazanda akşamları şınav filan yaparsın
ramazan bitincede
haftada 3 gün (akşam veya öğlen yemekten 2 saat sonra) mesela pazartesi, çarşamba, cuma günleri şınav, barfiks ,çömelme, mekik hareketlerini yaparsın
haftada 4 gün filanda sabahları en az yarım saat hafif veya orta tempo koşu yaparsın mesela pazartesi,salı,perşembe ,cuma günleri koşu yaparkende mola verme hızın yavaş olsun önemli değil önemli olan hiç durmadan koşman_____________________________ -
Hocam beinm amacım hızlı ve fazla kilo vermek değil eğer evde ve bahçede salona gitmeden becerebileceksem bu işi 5 6 ay bile devam ederim.Evet vücut yapmak istemiyorum kilo vermek yağ yakmak istiyorum _____________________________
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Abicim ne yapacaksın salonda git sahaya koş mekiğini şınavını çek hem boşu boşuna para verme hem de oraya gittin mi bi tek kardiyoyla kalmazsın kemik gelişimini bozma.
Abi ben para vermiycem o yüzden diyorum evde her gün 200 mekik çekiyorum zaten bu fazla susatmıyor beni babam dedi eğer eriyceksen gel ben seni alırım fabrikaya felan tek kullanmak istediğim koşu bandıydı.Ancak susarım felan diye korkuyorum ne yapıcam kararsız kaldım 3 ay idmanlara ara verdik basketbolda takımda zaten
O zaman bırak orucu morucu git koş göbekli basketbolcu olmaz. Nasıl yapıyorsan yap ama koş. Sakın ha ağırlığa falan gireyim deme.
Bu arada hangi takım yazın antrenmanlara ara verir?_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Abi ben para vermiycem o yüzden diyorum evde her gün 200 mekik çekiyorum zaten bu fazla susatmıyor beni babam dedi eğer eriyceksen gel ben seni alırım fabrikaya felan tek kullanmak istediğim koşu bandıydı.Ancak susarım felan diye korkuyorum ne yapıcam kararsız kaldım 3 ay idmanlara ara verdik basketbolda takımda zaten
O zaman bırak orucu morucu git koş göbekli basketbolcu olmaz. Nasıl yapıyorsan yap ama koş. Sakın ha ağırlığa falan gireyim deme.
Bu arada hangi takım yazın antrenmanlara ara verir?
Yazın devam ediyor,ancak isteyenler.Genelde asıl takım olmuyor sonradan öğrenmek isteyenler geliyor yaz antrenmanlarına.Benimde babannem hastalanmıştı tatile felan çıkıcaktık bırakayım yazın dedim.Bu sene maçlara çıkmayacağım sınav senesi olduğu için hatta bırakmayı düşünüyorum takımı_____________________________
Mazinde bir tarih yatar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler