Şimdi Ara

Bu vucudu düzeltmek için ne yapmak gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba boyum 1.77 kilom 73-74 2 aydır spor yapıyorum ağırlık çalışıyorum beslenmeme dikkat ediyorum kollarımda gelişme var kilom değişmedi fakat kollarım 1.5 cm kalınlaşmış.
    vucut olarak sanırım skinny-fat oluyorum tam bilmiyorum fotoğraflarda kalın durmuş fskst aşırı ince bir bileğe ve önkola sahibim kolumun kalınlıği 34.5 cm bel 90 bilek ise 18cm bacaklarımda ince değil kalça kısmıda oldukça var.

Sizce bu vucut nasil duzeltilir beslenme için antrenman için vereceginiz oneriler nelerdir?

RESIMLER

http://hizliresim.com/3vpaZM
    http://hizliresim.com/0lGkA9
    http://hizliresim.com/NlO4XO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 25 Aralık 2016; 23:37:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin yağları eritmeniz gerek. Bunun için önce diyet şart. Sonra hocanıza danışarak kardiyo antrenmanı yapmanız gerek. Önemli olan bir nokta da, kaslarınızdaki glikojeni tüketmeden yağ yakmak için nabzınızı 120'yi geçirmeyeceksiniz, en fazla 125 olabilir o da kısa süre, tekrar düşmeli. Aynı anda kas geliştirmeye de devam edin ve sağlıklı karbonhidrat tüketin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 26 Aralık 2016; 20:14:59 >
    Kardiyo-ağırlık programı için hocanıza danışın, yanlış bilgi vermem istemiyorum. Ben koşu bandında 5,5 ile yürüyünce nabzım 116-120 arası değişiyor, siz de deneye yanıla bulun. Başlarda sürekli nabız ölerek yaparsanız bir süre sonra vücut ritminizi öğrenirsiniz. Nabız ölçmek de zor olmuyor zaten, koşu bandından 10 saniye tutuyorum, nabzı sayıp 6'yla çarpıyorum, en kolay yolu o bence. Bu arada boyum 185 kilom 84, vücudum fit durumda ama az miktardaki yağımı yakmak ve kaslarımdaki şekeri eritmemek için ben de bu şekilde çalışıyorum.

Daha Fazla Göster
  • Sabah yulaf ezmesi 1-2 dilim beyaz ekmek
    Öglen 2 tane açma
    Ögleden 1.5 saat sonra elma
    Antrenmandan 1.5 saat önce pilav-bulgur-patates-bazen elma mandalina muz diye gidiyor.

öglenleri proteinli şeyler yiyemiyorum sabah lor peyniri yumurta beyaz peynir falan yiyorum
    Antrenmandan once protein almiyorum
    Aksam(antrenman sonrasi)tavuk-köfte-ton baliğı yanında muhtemelen yine bulgur pilav makarna vs...

Beslenmem genelde böyle oluyor saat 20.30 dan sonra sadece sıvı alıyorum (çay-su içtiklerimde şekersiz oluyor)
    Beyaz ekmek tüketimim çok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hozeis. -- 27 Aralık 2016; 20:06:36 >

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Sabah yulaf ezmesi 1-2 dilim beyaz ekmek
    Öglen 2 tane açma
    Ögleden 1.5 saat sonra elma
    Antrenmandan 1.5 saat önce pilav-bulgur-patates-bazen elma mandalina muz diye gidiyor.

öglenleri proteinli şeyler yiyemiyorum sabah lor peyniri yumurta beyaz peynir falan yiyorum
    Antrenmandan once protein almiyorum
    Aksam(antrenman sonrasi)tavuk-köfte-ton baliğı yanında muhtemelen yine bulgur pilav makarna vs...

Beslenmem genelde böyle oluyor saat 20.30 dan sonra sadece sıvı alıyorum (çay-su içtiklerimde şekersiz oluyor)
    Beyaz ekmek tüketimim çok az

Dostum kilo vermek istiyorsun ancak beyaz ekmek,açma,beyaz pirinç,patates,muz,normal makarna programında kilo vermeni engelleyen gördüğüm şeyleri yazıyorum,kilo vermek istiyorsan bunları azaltmak değil başka ikame gıdalar ile değiştirmelisin.Glisemik indeks nedir diye biraz araştırma yap internette ve glisemik indeks değeri 50 civarı ve altındaki gıdaları tüketmeye çalış.

• Boyuna göre kilon iyi arkadaşım. Sakın kilo vermeye kalkma. Senin yapman gereken en doğru hareket kas kütlesi kazanip daha sonra o kütleyi koruyup yağ yakmak olmalı.

Orijinalden alıntı: Hozeis.

Kas kütlesi kazanırken kilo almış olmayacak mıyım hocam?Kilo alırsam daha da yağlanırım diye düşünüyorum.

Elbette bir miktar yaglanirsin dostum. Ama bunu yaparken kas kutleside kazanicaksin ve mevcut vücudunu şekillendiriceksin. Daha sonra definisyona girip kas kütlesi koruyup yağlarından kurtulucaksin. Pratikte kolay değil tabi ama en mantıklı hareket bu olur dostum senin için
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.