Şimdi Ara

Body Buildinge Baslamak Icin Cok Mu Gec Kaldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. Yaşım 29 boyum 185 kilom 83. Kendimce evde iki adet 8 kg lık dumbellerla uzun zamandır çalışıyorum buna çalışmak denirse :) birde hergün elimden geldigince 100 squat yapıyorum,şınav çekiyorum ( normal ve diamond push up ). Ama artık bende buradaki arkadaşları gördükçe gaza geliyorum ve başlamak istiyorum. Evliyim 1 kızım var ve ancak haftada max.3 günümü ayırabilirim ki okuduklarım kadarıyla bu olması gereken sayı gibi 3-4 gün. Lafı çok uzattım okuyanlara teşekkürler. Ölçülerim hakkında fazla bilgiye sahip degilim fakat eşime mezuro ile ölçtürdüğüm kadarıyla şöyle:
    Kol:39
    Bel:86
    Bacak:60
    Omuz:124
    Göğüs:105
    Fotoğraflar ektedir.
     Body Buildinge Baslamak Icin Cok Mu Gec Kaldim Body Buildinge Baslamak Icin Cok Mu Gec Kaldim Body Buildinge Baslamak Icin Cok Mu Gec Kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DOSTUM BEN kırk yaşına giriyorum 1 ay 1 hafta oldu salona yazılalı çok da mutluyum pazartesi çarşamba cuma gidiyorum bu akşamı da iple çekiyorum ip koparsa da halat la çekerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tancatanca

DOSTUM BEN kırk yaşına giriyorum 1 ay 1 hafta oldu salona yazılalı çok da mutluyum pazartesi çarşamba cuma gidiyorum bu akşamı da iple çekiyorum ip koparsa da halat la çekerim

:)) maşallah bu azim bu hırs olduktan sonra halatta kopsa kar etmez yinede gidersiniz siz :) bende haftada en az 3 gün kendime akşamları 1 saatte olsa ayırıp bu sporu yapmak istiyorum cünkü genetigiminde bu spora yatkın oldugunu düşünüyorum.

• senin vücudun iyi ya maşallah göbek yok göğüsler ve kolları geliştirsen biraz daha tamam işte. bizde başladık salona bakalım her sene başlayıp başlayıp bırakıyorum ama bu sene taktım kafaya 3 haftadır devam ediyorum normalde ilk hafta gider bırakırdım :D senin içinde geç filan sayılmaz 60 70 yaşında spora başlayanlar var. ben sinir oluyorum bizim millete açıkçası yabancılar sürekli spor yapıyor bizim millet kendine bakmıyor erkekler kahvede kadınlar tv başında dizi keyfinde ondan sonra 50 yaşına gelince teyzelere amcalara bakıyorum yürüyecek halleri yok her yerleri sakat!! ne kadar insan spor yaparsa o kadar iyi yani sende başla bence.yenge kıskanır ama bu seferde sen kimin için spora gidiyorsun diye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: semamca_07

senin vücudun iyi ya maşallah göbek yok göğüsler ve kolları geliştirsen biraz daha tamam işte. bizde başladık salona bakalım her sene başlayıp başlayıp bırakıyorum ama bu sene taktım kafaya 3 haftadır devam ediyorum normalde ilk hafta gider bırakırdım :D senin içinde geç filan sayılmaz 60 70 yaşında spora başlayanlar var. ben sinir oluyorum bizim millete açıkçası yabancılar sürekli spor yapıyor bizim millet kendine bakmıyor erkekler kahvede kadınlar tv başında dizi keyfinde ondan sonra 50 yaşına gelince teyzelere amcalara bakıyorum yürüyecek halleri yok her yerleri sakat!! ne kadar insan spor yaparsa o kadar iyi yani sende başla bence.yenge kıskanır ama bu seferde sen kimin için spora gidiyorsun diye :D

Hahaha yengenin dilinden dökülenleri buraya yazmışsın :D ikide bir senin ihtiyacın yok spor yapıp ne yapcan diyor :) ama ben kendim için başlayacam 35-40 yaşıma geldigimde g.tlü göbekli olmak istemiyorum ve cok disipşinliyimdir. Basladıgım seyden vazgecmem devamlılık konusunda istikrarlıyımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: loveboy85

quote:

senin vücudun iyi ya maşallah göbek yok göğüsler ve kolları geliştirsen biraz daha tamam işte. bizde başladık salona bakalım her sene başlayıp başlayıp bırakıyorum ama bu sene taktım kafaya 3 haftadır devam ediyorum normalde ilk hafta gider bırakırdım :D senin içinde geç filan sayılmaz 60 70 yaşında spora başlayanlar var. ben sinir oluyorum bizim millete açıkçası yabancılar sürekli spor yapıyor bizim millet kendine bakmıyor erkekler kahvede kadınlar tv başında dizi keyfinde ondan sonra 50 yaşına gelince teyzelere amcalara bakıyorum yürüyecek halleri yok her yerleri sakat!! ne kadar insan spor yaparsa o kadar iyi yani sende başla bence.yenge kıskanır ama bu seferde sen kimin için spora gidiyorsun diye :D

Hahaha yengenin dilinden dökülenleri buraya yazmışsın :D ikide bir senin ihtiyacın yok spor yapıp ne yapcan diyor :) ama ben kendim için başlayacam 35-40 yaşıma geldigimde g.tlü göbekli olmak istemiyorum ve cok disipşinliyimdir. Basladıgım seyden vazgecmem devamlılık konusunda istikrarlıyımdır.

aynen :) insan kendini sevmeli ve herşeyi ilk önce kendisi için yapmalı zaten.illaki başka birisine güzel görünmek için spor yapılmamalı ben öyle yapmıyorum şahsen ama şöyle bir denize havuza gittiğimde göbeği içine çekmeden kasıla kasıla yürümeyide istiyorum mesela kızlar şööyyle bir süzsün yukarıdan aşağıya :D o yüzden bu sporu yapmaya başlayıp devam edebilenlere imreniyorum tabi doğal olanlardan bahsediyorum yoksa çak iğneyi 3 ayda hayvan gibi şiş :D benim bir müşterim vardı öyle çocuk çok kısa bir sürede hulk gibi olmuştu ağzım açık kalmıştı tabi aklıma gelmedi iğne olayı aradan geçti 5 6 yıl şimdi patates çuvalı gibi geziyor gariban :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: loveboy85

quote:

aynen :) insan kendini sevmeli ve herşeyi ilk önce kendisi için yapmalı zaten.illaki başka birisine güzel görünmek için spor yapılmamalı ben öyle yapmıyorum şahsen ama şöyle bir denize havuza gittiğimde göbeği içine çekmeden kasıla kasıla yürümeyide istiyorum mesela kızlar şööyyle bir süzsün yukarıdan aşağıya :D o yüzden bu sporu yapmaya başlayıp devam edebilenlere imreniyorum tabi doğal olanlardan bahsediyorum yoksa çak iğneyi 3 ayda hayvan gibi şiş :D benim bir müşterim vardı öyle çocuk çok kısa bir sürede hulk gibi olmuştu ağzım açık kalmıştı tabi aklıma gelmedi iğne olayı aradan geçti 5 6 yıl şimdi patates çuvalı gibi geziyor gariban :D

Öyle iğne ilaçla yapmam zaten yapacaksam doğal beslenerek yapacağım. Hanım sağolsun protein olarak almam gereken yiyecekler ne varsa yapar pişirir :) yani seneye yaz aylarında bi havuza denize gidince insan dikkat çekmek ister tabiki :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 yasındayım elimden geldigince dambıl şınav ve bagzı kol hareketleri yapıyorum

haftada 30-35 km kosuyorum bünye olarak yaşıtlarımın bir çogundan çok daha iyiyim.

spor yaptıkca huzur buluyorum, kilo v.s sıkıntım yok, bir tane bile protein tozu v.b hapı kullanmadım.

bilen bir arkadas yazabilir mi orta tempo koşmak saatde kac km hızla kosmak demektir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 10 Ekim 2015; 1:33:26 >
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Saatte 10km civarı falan oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.