Şimdi Ara

cok cok cok acil kilo almam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bıktım artık ne yaparsam kilo alamıyorum bir sürü shake deniyorum hiçbir gelişme olmuyor .

güncel 177 50kg

• Spora başla. Bende lise 2 de falan 177 dim, 55 kilo falandım.

• kesintisiz bir şekilde evde uygulanan dambıl düz bar programlarını yapıyorum hiçbir gelişme yok 2 ay oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bebe biskuvisi ile 1 ayda 15 kilo aldim ama 1 gun aksatmicaksin ve yemegi normalden fazla yiceksin. Kilo alinir azim lazim.

• Shake deniyorsun da yeteri kadar kalori alıyor musun o önemli. Her yediğini hesapla bir süre. Sonra zaten mantığı anlarsın hesaba gerek kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rotekampfflieger

kesintisiz bir şekilde evde uygulanan dambıl düz bar programlarını yapıyorum hiçbir gelişme yok 2 ay oldu

Sana bi program vericem ama ciddi disiplin ve konsantrasyon ve beslenme ile uygularsan 3 ay da terminatör olacaksın.

• Ben 90 küsür birşeyim 15 kilo sana veriyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bekliyorum

• Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt

sabah akşam olacak şekilde 15 bebe biskivüsü, 2.5 su bardağı süt, 2 bardak yulaf ezmesi, 2 yemek kaşığı bal ve 4 parça sütlü çikolata atıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: rotekampfflieger

bekliyorum

pm den yollarım hocam nasipse 2 3 güne

• rotekampfflieger R kullanıcısına yanıt
    Reis porsiyonları x2 yap. İstemesen dahi kilo alacaksın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Keşke bende böyle olsam. 1 aylık diyetle 91’den 78’e kadar düştüydüm. 2 hafta saldım yine 85’e çıkmışım

• Hocam ben de almaya çalışıyorum 1 ayda 4 kilo aldım 2500 kaloriden fazla almaya çalışıyorum ve gainer kullanıyorum hedefim 65 tabi evde de spor yaparak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaxhiaN -- 15 Haziran 2021; 0:38:22 >
  • 183 58 kg felandım. Şu an 81-82. Düzgün beslenirsen alırsın. Öğünleri atlama bol bol ye. Ben vg de yapıyorum 4 aydır. Evvelden kollarım kürdan gibiydi şimdi taş gibi oldu. Şöyle arada pazularımı öpüyorum ki bu 4 aylık gelişme
    Kilo alamıyorsan daha fazla ye spora da devam et

• Jhg56 J kullanıcısına yanıt
    +++ac

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence öncelikle sende parazit var mı onu bilmen gerek. Çünkü bu önemli. Varsa sen ne kadar çok yesen de onlar sömürür seni. Mesela vücudunda ve burnunda arasıra kaşıntı oluyorsa vardır derler. Varsa ilaçla yok etmek gerek. Benim bir arkadaş parazit için süte üzüm pekmezi ve dövülmüş acı badem ekliyor içiyordu. Kilo için de normal badem kullanıyoedu dövülmüş. Yani haftada bir gün acı bademle diğer günler normal bademle.

• Bol bol hamur işleri tüket

• rotekampfflieger R kullanıcısına yanıt

Sürekli aynı oranda atma, atıyorum her 3 günde bir 1 tane bebe bisküvisi fazla at. Yani oranları sürekli arttır.

Kas kütlem artmıyor ya da zayıflayamıyorum diyenlerin sorunu da bu. Hep sabit kalıyorlar.

Bende zayıftım (174 77), bir tabak mantıyı yiyemiyordum. Şimdi koca tencereyi tek başıma götürüyorum.. (98)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 15 Haziran 2021; 4:20:52 >
  • Zyprexa diye bir ilaç var.

Onu kullanırsan sana 1 ayda 10 kilo garantisi veriyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.