Bir yere kursa gitmek icin vaktim ve gucum yok aksamlari yorgunluktan zor atiyorum kendimi eve.Gunun 12 saati iste geciyor. Cocuklugumdan beri olan bu hayali mi gerceklestrmeliyim. Gelen misafirlere daha renkli agirlamak istiyorum. Bu isi tek basima yapacak becerebilecek bir yontem ariyorum. Baglama mi daha kolay ogrenilir.Gitar mi ? Tecrubesi ve tavsiyesi olan arkadaslardan yardim bekliyorum.
Gitar aklımda olan bir şeydi de senin gibi öğrenmedik işte. Aklımda bulunsun yinede.
Bağlamayı mı denesem..Gözüm korktu
Gözün ondan korktuysa
Bağlama her zaman daha kolaydır
sazla türkü tarzı müzikleri gitarla pop rock tarzı müzikleri çalarsın.hangi tür müziği seviyorsun?
sazla türkü tarzı müzikleri gitarla pop rock tarzı müzikleri çalarsın.hangi tür müziği seviyorsun?
Aslına bakarsan gönlüm bağlamadan yana ...
quote:
Orijinalden alıntı: hardday
quote:
Orijinalden alıntı: büyüksezar160
Aslına bakarsan gönlüm bağlamadan yana ...
o zaman bağlama çal.
ikisi de emek ve zaman ister.Kursa gitmeden yapamazsın dostum.Bağlama ile ilgilenmeni öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Vai.
Bağlama her zaman daha kolaydır
Çalmayı bilmeden söylüyorsun sanırım. Çünkü bağlama daha zordur.
İşte bunu öğrenmem lazım..hangisine daha kolay adapte olurum...Bağlamanın ses tonu bambaşka.Zaman sorun değil 1-2 yıl neyse yavaş yavaş bi yerden başlamak istiyorum.Kurs dendi mi bütün hevesim kaçıcak gibi oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme