Şimdi Ara

Body Building / Beslenme Programım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *sabah : 1 muz , 3 haşlanmış yumurta , 1 bardak süt ( bal , tereyağı , kaymak isteğe bağlı )
    *ara öğün : 1 muz veya 1 sandviç
    *öğle : pirinç makarna bulgur vb. örnek : bol soslu ketçap mayanezli makarna .. ızgara , tavuk , herhangi bir yemek + yoğurt + bol ekmek
    *antremana gelmeden önce: 100 gr ceviz + 100 gr kuru üzüm
    *akşam : normal yemeklerle beraber pilav veya makarna , tavuk , kırmızı et veya balık
    *gece : 250 ml süt , 1 muz , bal mikserde karıştırılıp içilecek. gece yatmadan önce 2 kaşık keçi boynuzu pekmezi

*Her öğünden sonra 1 tablet balık yağı hapı ve sabah - akşam supradyn.

Arkadaşlar haftada 3 gün antrenmana gideceğim. Bunların dışında evde dambıl ve aletsiz hareketler olarak neler yapabilirim ?

• Şınav çekebilirsin. Göğüs calsitrir eğer elleri açmazsanda kol calıstırır.
  • Ya balık yağı hapında tuhaf bir şey yazıyor tırstım

KULLANILMAMASI GEREKEN DURUMLAR :

Bileşimindeki maddelerden herhangi birine karşı aşırı duyarlılık halinde kullanılmamalıdır.
  • Up
  • Ye gitsin ya.
  • 184 cm boy / 67 kg ..

3 Ayda bu kadar takviye ile 80 olur muyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

184 cm boy / 67 kg ..

3 Ayda bu kadar takviye ile 80 olur muyum ?

Programın fena değil ama mayonez yeme.
    Ketçapta 2 gr. yağ varken, mayonezde 70 gr. yağ var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vücut geliştirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Programın iyi yanlıs yanlışların var mayonez ketcapı kesinlikle cıkar hemen .
    Birde 3 yumurta biraz fazla olmuş 2 yeterli off günlerinde 1 tane yesen olur tavuk eti önemli birde gerisi sana kalmış bodyde ne kadar calısıosan o kadar yiyicen kas ne kadar calısmayla oluyosa yemekle de oluyor

Yoğurt varken ne işin var ketcap mayonezle senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 27 Mayıs 2010; 17:20:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesticman

Programın iyi yanlıs yanlışların var mayonez ketcapı kesinlikle cıkar hemen .
    Birde 3 yumurta biraz fazla olmuş 2 yeterli off günlerinde 1 tane yesen olur tavuk eti önemli birde gerisi sana kalmış bodyde ne kadar calısıosan o kadar yiyicen kas ne kadar calısmayla oluyosa yemekle de oluyor

Yalnız bu listeyi veren 2004 TR Şampiyonu
  • Samimi bir soru sorucam.İzlediğin filmin etkisinde kaldın mı?Alay gibi anlama sadece sormak istedim istersen cevaplama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRiverStyx

Samimi bir soru sorucam.İzlediğin filmin etkisinde kaldın mı?Alay gibi anlama sadece sormak istedim istersen cevaplama.

Hangi film ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: majesticman

Programın iyi yanlıs yanlışların var mayonez ketcapı kesinlikle cıkar hemen .

Yalnız bu listeyi veren 2004 TR Şampiyonu

Programda kepcap mayonez yanlıs baska bi yanlıslık yok benim hocamın günde 10 yumurta yediğini bilirim sen bu kadar sıkma 2 yeter sana

• mayonezi çok yememelisin tabi

programın iyidir bence amacına göre değişir tabi. öğlen tavuk yiyorsun ancak antremandan önceki öğününde de en azından 100 gram tavuk yiyebilmelisin. onun dışında problem yok gibi. hem 2004 şampiyonu vermiş iyi bence

ama 3 ayda 80 kg ya çıkamazsın hayal de kurma. mayonezi çok yeme, ancak tuz biraz daha fazla alabilirsin. su tutar bünyede. az da olsa iyi bişeydir bu.

edit: 2 yumurta yetmez, 3 idealdir lor peynirini eksik etme. hem yağsızdır hemde proteini çokdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birahalasoguk -- 27 Mayıs 2010; 17:33:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

mayonezi çok yememelisin tabi

programın iyidir bence amacına göre değişir tabi. öğlen tavuk yiyorsun ancak antremandan önceki öğününde de en azından 100 gram tavuk yiyebilmelisin. onun dışında problem yok gibi. hem 2004 şampiyonu vermiş iyi bence

ama 3 ayda 80 kg ya çıkamazsın hayal de kurma. mayonezi çok yeme, ancak tuz biraz daha fazla alabilirsin. su tutar bünyede. az da olsa iyi bişeydir bu.

13 kg'ımı ne kadar sürede toplarım acaba ? Sadece bir soruydu kızma
  • Evet beyler , beslenme programını geçtim. Evde dambılla yapabileceğim hareketleri ve aletsiz hareketleri gösteren gifler vardı eskiden forumda. Arattım ama bulamadım
  • quote:

quote:

çok zor, en iyi 6 ay falan bence. onda da sürekli bu düzeyde beslenmemen lazım arttırman gerek bir süre sonra. yani prof hocalarımız daha iyi bilir ama protein tozu kullanman gerekir öyle 13 kgyu olabildiğince yağsız toplayabilmen için

• quote:

quote:

3 ayda mümkün değil o kadar kilo alman.beslenme ve spor programına ne kadar sadık kalırsın bilemem ama tamamen uysan akatmadan, 3ayda 5kg civarı alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 27 Mayıs 2010; 17:42:24 >

• 2004 TR şampiyonuyla nasıl bağlantı kurdun? Ben de bizzat bir profesyonelden yardım almak istiyorum. Sanki kendi başıma yapınca çok baştan savma oluyormuş gibi hissediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

çok zor, en iyi 6 ay falan bence. onda da sürekli bu düzeyde beslenmemen lazım arttırman gerek bir süre sonra. yani prof hocalarımız daha iyi bilir ama protein tozu kullanman gerekir öyle 13 kgyu olabildiğince yağsız toplayabilmen için

Anladım. Yağsız 5 -6 kg toplasam da yeter. Şu zayıflıktan kurtulmak istiyorum çünkü.

@SpyWar ;

Anladım hocam sağol

@eskiekşiyazarı ;

Salonun sahibi kendisi.

• Salon nerede? Üyelere böyle bir hizmet mi sunuluyor, birebir beslenme proğramı gibi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.