Şimdi Ara

Bmw sedefli beyaz,metalik beyaz hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
12.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba! 5.20 i almayı düşünüyorum fakat sedefli beyazda renk tutmuyor bilgisi duydum bikaç yerden, fakat bugun bi galerici bmw normal beyazda metalik kullanıyor ondada aynı şeyi yaşarsın dedi.parça boyanacaksa renk tutmaz diğer paçayla beraber boyarlar dedi,konu hakkında bilgisi olan varmı sedefli beyaz ve metalik beyaz sıkıntı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastforyou -- 29 Aralık 2017; 20:1:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galerici "renk tonunu doğru düzgün tutturan bildiğim usta yok" demek istemiş özünde.

• Renk tutma olayının hurafe olduğuna inanmaya başladım.

Renk opak beyaz bile olsa tutmuyor

Sadece minik çizikler sedefli ya da opakda göxe batmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Galerici "renk tonunu doğru düzgün tutturan bildiğim usta yok" demek istemiş özünde.

Normalde var diyosunuz ölemi ? Sedefde tutmadıgı dogru sanırım ama metalikte sıkıntı oluyormu onu anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

Galerici "renk tonunu doğru düzgün tutturan bildiğim usta yok" demek istemiş özünde.

Normalde var diyosunuz ölemi ? Sedefde tutmadıgı dogru sanırım ama metalikte sıkıntı oluyormu onu anlamadım

Elbet var ama ustalık ve beceri gerektiriyor. Metaliklerde bu yüzden lokal boya sıkıntı. Parça boya + vernik uyguluyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Elbet var ama ustalık ve beceri gerektiriyor. Metaliklerde bu yüzden lokal boya sıkıntı. Parça boya + vernik uyguluyorlar.

Ozaman sedeften pek fark yok ha sedefli beyaz aldık ha metalik beyaz değişen bişey olmayacak

• Siz doğru düzgün ustaya denk gelmemişsiniz.Aracım metalik kırmızı renkli,haziran ayında ön ve arka tamponunu Şaşmazda bir ustaya boyattım.Yetkili servisteki boya ustası gelse anlayamaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAT BEYAZ BMW 520i Araç Kaplama
    14 yıl önce açıldı
    Beyaz renk Araç Hkk.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ozaman sedeften pek fark yok ha sedefli beyaz aldık ha metalik beyaz değişen bişey olmayacak

Opak ,sedefli metalik,metalik hepsi aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Siz doğru düzgün ustaya denk gelmemişsiniz.Aracım metalik kırmızı renkli,haziran ayında ön ve arka tamponunu Şaşmazda bir ustaya boyattım.Yetkili servisteki boya ustası gelse anlayamaz.

Hocam şuan zaten kulaktan dolma bilgilerle yürüyoruz,5.20 ler genelde sedefli beyaz bende boyada sıkıntı oluyor dıye ıstemıyordum ama bmw de normal beyazlarda metalik beyazmış yani sedefden bi farkı yokmuş anladıgım sonuç olarak ha sedef ha metalik hangisi denk gelırse alacagız artık.

• Evet sedefte renk tutmuyor. Ama dogru acida tutup bakinca fark ediliyor. Bazen arabaya binerken bir yansima goze carpiyor falan filan.

Parca boya olursa cok sorun yok ama lokal boya dediginiz zaman is fena bozuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 29 Aralık 2017; 10:16:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NextMove

Evet sedefte renk tutmuyor. Ama dogru acida tutup bakinca fark ediliyor. Bazen arabaya binerken bir yansima goze carpiyor falan filan.

Parca boya olursa cok sorun yok ama lokal boya dediginiz zaman is fena bozuluyor.

Sedefteki bu sorun metalik beyazda olmuyor mu acaba

• Alpine White Opak Beyaz

Mineral White Metalik Beyaz

Ama bana kalirsa karbon siyahi ya da imparator mavisi.

• fastforyou kullanıcısına yanıt
    Hayir olmaz, sedef ayri bir boya katmanidir. Metalik ise boyanin kendisidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: NextMove

Alpine White Opak Beyaz

Mineral White Metalik Beyaz

Ama bana kalirsa karbon siyahi ya da imparator mavisi.

Cevaplar için teşekkürler hocam,siyaha aklım gidip geliyor fiyat olarakda daha uygun pek tutulmuyor sanırım 5.20 de

Ben de beyazi begenmiyorum ne yalan soyleyeyim, Executive Sinif araba 3.16 filo araci gibi oluyor.Allah Herkesin gonlune gore versin.

• Karbon siyah (metalik, isik vurunca lacivert, karanlikta siyah oluyor)

F10 5 kasanin arka tamponuna lokal boya yaptirdim sanayide. Hicbir sekilde renk tutmama gibi bi durumu olmadi.

• quote:

quote:

Siz doğru düzgün ustaya denk gelmemişsiniz.Aracım metalik kırmızı renkli,haziran ayında ön ve arka tamponunu Şaşmazda bir ustaya boyattım.Yetkili servisteki boya ustası gelse anlayamaz.

Hocam şuan zaten kulaktan dolma bilgilerle yürüyoruz,5.20 ler genelde sedefli beyaz bende boyada sıkıntı oluyor dıye ıstemıyordum ama bmw de normal beyazlarda metalik beyazmış yani sedefden bi farkı yokmuş anladıgım sonuç olarak ha sedef ha metalik hangisi denk gelırse alacagız artık.

Normal beyaz olanlar opak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

quote:

Normal beyaz olanlar opak..

2-3 haftadır 2015 premium paketlerde sedef beyaz dişında beyaz bulamadım çok ilginç hep sedefli

• Ben de asx var inci beyazı (sedefli) sağ kapıda çizik vardı, ustaya götürdüm parça boyanacak lokal tutmaz dedi boyatmadım rötuş boya yaptım kendim. Metalikte nasıl oluyor bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    O dönem çok gelmiştir mecbur alınmıştır yada o dönem sedef beyaz popülerdir, istek o yöndedir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.