Şimdi Ara

BMW 4 SERİSİ GRAN COUPE'DE, 5 YENİ SEÇENEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BMW, bu yaz aylarından itibaren, 4 serisi Gran Coupe'de dört tanesi xDrive olmak üzere beş farklı versiyon daha sunmaya başlayacak.

BMW, ilk olarak 4 ve 6 silindirli motorlardan oluşan üç benzinli ve sadece dört silindirlilerden oluşan iki dizel motor alternatifi ile pazara sunduğu dört kapılı coupe formlu sportif sedan 4 serisi Gran Coupe'de, yaz aylarından itibaren beş yeni seçenek daha sunacağını duyurdu. BMW 420i xDrive Gran Coupe, 435i xDrive Gran Coupe, 430d Gran Coupe, 430d xDrive Gran Coupe ve 435d xDrive Gran Coupe olarak açıklanan bu seçeneklerden dört tanesinin, xDrive adlı dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olması dikkat çekiyor.

BMW 420i xDrive Gran Coupe'de görev yapan 2.0 litrelik ünite 184 hp güç ve 270 Nm tork değeri ile aracın 0'dan 100 km/s hıza 7.6 saniyede ulaşmasını sağlamasının yanında, ortalama 6.9 ile 7.1 litre arasında yakıt tüketim değerlerine ulaşmasını sağlıyor. 306 hp güç üreten 3.0 litrelik benzinli motora sahip olan 435i xDrive Gran Coupe ise, hızlanmasını 5.3 saniyede tamamlarken, ortalama 8.3 - 8.5 litre yakıt tüketiyor.

258 hp güç üreten 3.0 litrelik dizel motora sahip olan 430d Gran Coupe ve 430d xDrive Gran Coupe'den arkadan itişli versiyon, 0'dan 100 km/s hıza 5.6 saniyede ulşaıyor ve ortalama 5.1 ile 5.3 litre arasında yakıt tüketiyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi sayesinde kardeşinde 0.3 saniye daha hızlı olan 430d xDrive Gran Coupe ise ortalamada 0.2 litre daha fazla yakıt harcıyor. 435d xDrive Gran Coupe ise, 313 hp güç üreten 3.0 litrelik dizel motoru ile 0'dan 100 km/s hıza 4.8 saniyede ulaşıyor ve ortalama 5.6 ile 5.7 litre arasında yakıt tüketiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 22 Mayıs 2014; 12:21:12 >

• 2019-2020 gibi almayı düşünüyorum inşallah temiz bir 2. el
  • " 435d xDrive Gran Coupe ise, 313 hp güç üreten 3.0 litrelik dizel motoru ile 0'dan 100 km/s hıza 4.8 saniyede ulaşıyor ve ortalama 5.6 ile 5.7 litre arasında yakıt tüketiyor. "
    Adamlar yapmış.
  • 2011 den sonra bmwcı oldum.
    a5 den de guzel araç.
    hele m tamponları yok mu o plakalık asagı bakıyor pehh... adamlar işi biliyor.
  • 435 d xdrive guzel olurdu ama 150 euro dan assa olmaz sanırsam
  • 420i ed yok listede. TR için onu da üretmelerini bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw 1 serisi mi audi a3 mü?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • M4

• Bmwnin mavisine hastayim hayatimda gordugum en güzel mavi tonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 184ps olan dizel motor olmayacak mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz hort gibi olucak ama neden hala sitedeki konfurgatorde yok veya ne zaman gelir haberi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Schayter

Biraz hort gibi olucak ama neden hala sitedeki konfurgatorde yok veya ne zaman gelir haberi olan var mı ?

Dergilere test aracı vermeye başladı Borusan, listede fiyatıda var. Sitelerini sık güncellemiyorlar heralde konfigüratörde X3 X4 ve M modelleri yok.
  • koca audi a7 3.0 tdi 313 hp den sadece 0.5 sn mi hızlı?
  • Barış26 kullanıcısına yanıt
    420i ed gelirse ortalığı süpürür, üni.lerde caddede vs dolar taşar heryer :D
  • 430d gran coupe param olsa anında basar alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

quote:

Orijinalden alıntı: Schayter

Biraz hort gibi olucak ama neden hala sitedeki konfurgatorde yok veya ne zaman gelir haberi olan var mı ?

Dergilere test aracı vermeye başladı Borusan, listede fiyatıda var. Sitelerini sık güncellemiyorlar heralde konfigüratörde X3 X4 ve M modelleri yok.

Haklısınız sitede şuan 4 grand coupe,m3,m4,m4 cabrio,x3,x4 ve x6 yok. Acil güncelleme gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schayter -- 14 Eylül 2014; 22:22:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

koca audi a7 3.0 tdi 313 hp den sadece 0.5 sn mi hızlı?

5-6 saniyenin altına inince artık saliseler oynuyor araçlar arasında yanlış hatırlamıyorsam M4 ün 0-100 ü 4.2 saniye olması lazım.0-100 degilde 100-200 km hizlanmalarına bakmak lazım.
    A7 nin rakibi olan 6 serisinin 0-100 ü kaç acaba? Mobildeyim bakamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

quote:

5-6 saniyenin altına inince artık saliseler oynuyor araçlar arasında yanlış hatırlamıyorsam M4 ün 0-100 ü 4.2 saniye olması lazım.0-100 degilde 100-200 km hizlanmalarına bakmak lazım.

a7 ile aynı 5.3 sn.

• quote:

quote:

quote:

a7 ile aynı 5.3 sn.

Normal o zaman hocam 435in performansı.
    4 saniyenin altı ancak süpersporlar zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

a7 ile aynı 5.3 sn.

Normal o zaman hocam 435in performansı.
    4 saniyenin altı ancak süpersporlar zaten.

audi ile bmw danışıklı dövüş yapıyorlar zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.