Evet arkadaşlar bu iki araba arasında kararsın kaldım. Örnek olarak 2 ilan koyuyor. Siz olsanız hangisini alırdınız? Bmw 3.20 e90 kasa 177 bg güce sahip. Mercedes c200 kompressor ise prins lpg'li amg paket ve 184 hp güce sahip. Artı olarak da koltuk ısıtma torpido soğutma gibi özellikleri mevcut. İkisi de 100.000 küsür binde. ikisi de 220.000 tl civarı. Ben ilanlarını da koyuyorum buraya. Bu türevler arasında kararsızlık olusuyor insanda. Hani otomatik polo mu yoksa düz golf mü gibi de değil. Varsa önerilerinize açığım. |
Bmw 3.20d' mi Mercedes-Benz c200 Kompressor mü

-
-
Ben mercedes alırdım. O kasa bmw 3 serisinin konforunun az olduğunu duymuştum. Çok sert demişlerdi. Ayrıca bmw dizel, triger kronik sorunu olabilir araştırın derim. Merc e hiç binmedim fikrim yok.
Ayrıca aralık ayınsa 2015 makyajlı kasa bmw 320d aracımı 180 bin tl ye almıştım. Şu fiyatları görünce içim gitti. İnanılmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2013 320d f30 aracımı mart ayında 180e aldım. temmuzda 215e sattım. şu anda 315ten ilanda... 315ten ilana koyan da 275ten filan aldı benim sattığım kişiden...
Ekonomiyi bir kenara bırakırsak e90 320d alınacaksa 184 beygirlik 2011-2012 makyajlı motorlu alınmalı. Kalite olarak e90 kasa f30'dan daha iyi. Konfor olarak c180 değildir. E90 küçük bir araba. fb7 civic, corolla kadar araba iç hacim ve bagaj olarak da.
2006 320i M sport aracımdan f30 320d'e geçtim. 7yaş geç ve daha teknolojik arabaya geçsem de içerideki çıtırtılar ve dizelin ruhsuzluğu arabayı kısa sürede satmama sebep oldu.
Burada mercedes konforu ve rahatlığı mı, bmw sürüşü ve hissiyatı mı? tercih bu olabilir. Genç birisiyseniz bmw, 40+ iseniz merso daha mantıklı. w211 e200 comp kullandım komşuma ait rahatlığı ve kalitesi bambaşka idi. İleride yaşlanınca merso düşünebilirim dedim :)
-
E90 ve W204 arasında kalsam W204 FL alırım. C serisinin gelebileceği top nokta W204 FL dir benim görüşümce. E90 konfor olarak kötü bir araç hatta bizim yollarımızda böbrek taşı için tedavi olarak kullanılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 4 Kasım 2020; 23:20:14 >
Ben W204 öneririm ama FL olanını öneririm yani makyajlı olanını, Mercedeste makyajlı kasa makyajsıza göre daha iyi oluyor. Motor olarakta 1.6 156 beygir olanı daha sorunsuz 1.8 motorda egzantrik problemi var LPG takmayı düşünüyorsanız da kompressor alın
Mercedesin temizi daha kolay bulunur,ama lpg işine gireceksen çok ağlarsın,takılmamış olanı bul benzinde bin
Merso
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle e90 alma traktör gibi calısır ikisi arasında c derim
w204 Fl olsaydı kesinlikle fl derdim ama bu versusta kesinlikle 320d
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

2013 320d f30 aracımı mart ayında 180e aldım. temmuzda 215e sattım. şu anda 315ten ilanda... 315ten ilana koyan da 275ten filan aldı benim sattığım kişiden... Ekonomiyi bir kenara bırakırsak e90 320d alınacaksa 184 beygirlik 2011-2012 makyajlı motorlu alınmalı. Kalite olarak e90 kasa f30'dan daha iyi. Konfor olarak c180 değildir. E90 küçük bir araba. fb7 civic, corolla kadar araba iç hacim ve bagaj olarak da. 2006 320i M sport aracımdan f30 320d'e geçtim. 7yaş geç ve daha teknolojik arabaya geçsem de içerideki çıtırtılar ve dizelin ruhsuzluğu arabayı kısa sürede satmama sebep oldu. Burada mercedes konforu ve rahatlığı mı, bmw sürüşü ve hissiyatı mı? tercih bu olabilir. Genç birisiyseniz bmw, 40+ iseniz merso daha mantıklı. w211 e200 comp kullandım komşuma ait rahatlığı ve kalitesi bambaşka idi. İleride yaşlanınca merso düşünebilirim dedim :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X