Şimdi Ara

1.8-2 milyon arası suv önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba başlıktan da görüleceği üzere 1.8/2 milyon aralığında 2. El araç bakmaktayım. SUV tercihimdir. Subaru XV, Honda HRV, JEEP Compass, Toyota Corolla Cross modellerinden birini tercih edeceğim. Sürüş konfor ve güvenlik açısından üzmeyecek, minimum sorun çıkaracak bir model bakıyorum. Gerçekten çok kararsız kaldım. Bu modellerin hepsine baktım ferahlık olarak XV ve HRV çok geniş gerçekten diğer modellerin arkası rahatsız geldi. Corolla cross içi gerçekten malzeme kalitesi açısından hayal kırıklığı yarattı ama dıştan çok güzel. Karar vermek gerçekten zor. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam Tesla model y yada byd seal felan bakın bence. Eğer 60 binde bir triger değiştirip kullanırım derseniz benim gibi Peugeot 408 GT seçebilirsiniz.

• hrv öneririm, orjinal japonya imalatı iç hacmi geniş, motoru teknolojik, yakıt tüketimi çok düşük, donanımlı.

sadece bagajı biraz ufak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 12 Mayıs 2025; 21:30:34 >
  • Teşekkğrler cevaplar için full elektrik için erken olduğunu düşünüyorum açıkçası

• Neden 2. El.. Hrv sıfırı 2 milyon civarında değilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt
    Advance paket bakıyorum sıfırı 2.2 civarı sürekli zamlanıyor. O yüzden 2. Ele yöneldim durmuyor fiyatları kafama göre bulamazsam 0 alacağım

• ozangundogan O kullanıcısına yanıt

Ben olsam bayileri arayıp 2024 model kaldımı araştırırdım. Belki bakmışsınızdır tabi ama ilk bunu yapardım ben. Bütçeniz düşük değil çünkü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt
    Bayilere gittim aradım da çoğu yeri ama geçen ay bitmiş bütün 2024 modeller o şekil bilgi verdiler. Ellerinde kalmamış internet sitesinde gözüküyor ama bayilerde yok malesef

• Bu listeden Subaru ve eğer 4x4 olan ise jeep SUV

Gerisi yüksek hb

Yüksek hb alacaksanız B segmenti hrvye sakın o parayı vermeyin

SUV alınacaksa zaten jeep rakipsiz ,Subaru da 4 çeker olması ve üst düzey güvenlik ile avantajlı

Yüksek hb alınacaksa listeye 3008 grandland qasqhai gibi çok kaliteli araçlar girer Corolla cross alana kadar onlara bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 12 Mayıs 2025; 22:28:4 >
  • Ben de bu aralar benzer bir bütçeye çıkma planı yapıyorum hedefimde 1.6 dizel tonale var.

• Listeniz hangisini alsam değil, sanki bu paraya alınmaması gereken araçlar listesi gibi olmuş.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Adam 2 milyona B segment önerecek kadar uçmuş  

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Sanki diger b suvlar 1 milyon da, git baska yerde oyna hadi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben seni attrage olayında çözmüştüm aslında ama bu nirvana oldu

Hakkat yazsana foruma neden 2 milyon lira verip c suvlar varken hrv almamız gerektiğini  

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Bak konuyu okumadan sirf munakasa cikarmak icin yazdigin o kadar asikar ki.

Arkadas mesajinda bir cok model saymis hrv de bunlarin icinde, bende bunlardan hrv yi oneririm demisim.

Durduk yere hrv al dememisim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Mayıs 2025; 11:2:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Hrv ve 2 milyon

Ve öneririm

Ben sana lustral öneririm

1000mg 

• tavernac1 kullanıcısına yanıt
    Aynen Tonaleye de bakmıştım Compass le birlikte gerçekten güzel araç ama dizel olduğu için vazgeçmiştim. Yılda max 9-10 bin km yapıyorum. O yüzden dizeli elemiştim

• sanatairum kullanıcısına yanıt
    O yüzden konu açtım zaten birbirimize yardımcı olalım diye sizin varsa önerileriniz dinleriz

• ozangundogan O kullanıcısına yanıt

Tonalenin benzinli ve plug in hibrit 4x4 versiyonları var.

• Corolla cross da başın ağırmaz mtv biraz yüksek yakıtı az bende cross a biraz yakınım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.