< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VIKINGS -- 30 Ağustos 2018; 17:13:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VIKINGS -- 30 Ağustos 2018; 17:13:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Saçma sapan yorumlara iltimas göstermeyin. Evet her benzinli araba gibi f30 3 serileri de az çok aynı yakar. Ama dikkat edin 1.6 hacimli her benzinli ne yakıyorsa o da okadar yakar. İşin içinde performanslı kullanım varsa, her benzinli gibi makas açılır. Aracın eski yada yeni oluşu durumu pek değiştirmez. Belirli bir ekonomik fiyata gelince her araç aoaçi yada ocu bucu aracı olabilir. Piyasada ne mallar var, herkes görüyor neyin ne olduğunu. Bu bizim eğitim seviyemizle de alakalı biraz. Sonuçta herkes bilgisi görgüsü kadar Yaşar hayatını. Burada yorum yapan ergenlere sesleniyorum, çok değil ileride sizde yaş almış, farklı kaygılarla hayatınızı yürütmeye çalışacaksınız. O yüzden kimseye, ne kazandığını ne harcadığını sormayın bile. Ucuz hesaplar çünkü. Bende benzinli araca biniyorum. Herkes diyor çok yakıyormu diye. Yakarsa yaksın, ben sigara içmiyorum diyorum mesela. En azından havaya üflediğiniz zehire para harcamıyorum, benzin parası yapıyorum diyorum. Herkesin kazanacağı rızık belli,
Gelelim f30 a, bende 2014 başlarında düşündüm, hatta o zaman m paketleri yrni yeni satışa çıkmıştı. Sonraları Mercedes w205 yeni çıkmıştı, o an kararımı c180 e çevirmiştim. Öyleki aracı 3,5 ay bekleyerek özel sipariş etmiştim. Amma velakin ne kadar yrni bir araç hevesi olsa da f30 3.20ed keyfi hüçbirzaman alamadım arabamdan. Yaklaşık 4 yıl 60bin km kullandım. Sonunda haziran ayında sattım aracımı. Şimdi son kasa g30 5.20i aldım yine sıfır km. Her binişimde yüzümde gülümseme oluyor. F30 gibi kıvrak, esnek, ama bir o kadar da sessiz, , konforlu. En son 600 km yol yaptım, ortalama hız 112 üzeri , 6.8 lt yakıt yakmış. Şüphesiz 10 da yaksa umurumda olmazdı... |
F30'a hakaret. İster kapat esp'yi eğlen, ister çek mekanın önüne millet baksın tatmin ol istersen de efendi efendi sağ şeritten ilerle. Her yola gelen bir araba
|
Bu kadar cahilce yorumlardan sonra bu forumdan soğumamak elde değil.
316i çok yakıyormuş,müzedeki yerini almış falan. 316i ve 320i'de ki motor PSA bazlı,o yüzden müzedeki yerini alamaz siz istesenizde.Şirketler arasındaki anlaşma sona erdi,dolayısıyla da üretim sona erdi.Şu anda piyasada olan 318i zaten 320i'den her konuda çok daha geride. Ben 2014 320i sahibiyim,arabamı 0 km aldım ve şu anda 65 bin km'de.Tamamen yetkili servis bakımlı.5 Eylül'de 4.yaşı doluyor.İster istemez rutin masraflarını çıkarmaya başladı.Konu sahibine tavsiyem donanım düşürüp 320i alsın,tamamen yetkili servis bakımlıysa şayet sorun da yaşamaz.Bilinçli kullanıcı zaten her şekilde belli olur. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 31 Ağustos 2018; 15:34:44 > |
|
|
|
|
|
|
|