|
|

2 Mobil
|
|
Karmada 8 litre altında tüketmeyi beklemeyin. Modernline, sportline, Luxury, Msport line seçenekleri birde line olmayan standart versiyonlar var seçenek sizde. Modeller arası ince detaylar ve donanım farklılıkları vardır. Hangisi hoşunuza giderse... |
|
6 litre yakıt mı ? rüyada belki yakılır sakin kullanımda karma 8 litre altı cok zor
1.5 dizel mi yahu bu 6 litre yakacak |
kullanıcısına yanıt
EPICA demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
BMW hastası (3-5-7 kasa) olarak şunu söyleyebilirim: 316i ve 320i ed aynı motor kullanılıyor. 316i > 136 hp 320i ed > 170 hp Sadece yazılım farkı olduğu söyleniyor, bunu kesin olarak söyleyen görmedim ama %97 bu yönde. Yazılım firmaları mevcut. Ben şuan için yaptırmadım (yakında turbolu bir araç alınca). Atmosferikte verim olmadığı için. 200.000 km yi Geçen araçlara bence bu yazılım - chip kesinlikle uygun değil Masraf açar ileride. Ben F kasadan önceki aracım olsaydı bu tür işlemler yapmazdım yapılanıda almazdım. 316i Twin Power Turbo = çift turbolu olduğu yazıyor Fotosunu temsili olarak paylaşacağım.http://www.businessfleet.com/fc_images/photogallery/l-bmw12.jpg fakat ben tek turbolu olduğunu düşünüyorum(araştırmıştım). Bu F30 3 serilerinin hepsinde yazar. F30 320d bile tek Turboluymuş arkadaş söyledi bu mesajdan sonra Düzelttim. Ben yaptıracak olsam Remaps'e yaptırırdım. Linkler aşağıda, önce yazdıklarımı okuyup linklere bakmanız mantıklı olacaktır. Siz grafikte stage 1 yazan değerlere bakacaksınız. Stage 2 -3 'de aracın kaput altındakilerden bazı parçaları değişmesi gerekir. Egzoz vs gibi parçalarda ekstra performans için değiştirilen parçalardan bazıları. Siz burada yazan max 220 hp değilde aynı 320i ed gibi 170 hp yaptırabilirsiniz. Piyasada sök-tak olan RaceChip ler falan var bunlarda sorun çok yaşanıyor. Yazılım işinde ; sizin aracınıza özel yazılım atıldığından sıkıntı pek olmadığı söyleniyor. Buradan isteğin marka modelin ulaşabileceği gücü görebilirsin. Chiptuning | Remaps Professional Chiptuning - Otomotiv Yazılım Mühendislik A.Ş. https://www.remaps.com.tr/chip-tuning316i Burada > Remaps Professional Chiptuning - Otomotiv Yazılım Mühendislik A.Ş. https://www.remaps.com.tr/chip-tuning/bmw/3-serisi/f3x-102011-ve-sonrasi/316i-136hpyazıyor. 320i ed aynı motoru kullandığı için o da aynı değerlere sahip > Remaps Professional Chiptuning - Otomotiv Yazılım Mühendislik A.Ş. https://www.remaps.com.tr/chip-tuning/bmw/3-serisi/f3x-102011-ve-sonrasi/320i-ede-170hp---------- Ben sıkı bir BMW hastası olduğumdan daha düşük rakamlara olan ve hiç bir 3 serisinde bulamayacağınız özellikler olan e60 530d tercih ederim. Cesaretiniz varsa e65 745i/745li öneririm. Yeni bir BMW'ci olduğunuzu göz önüne alırsak 7 serisi almayacağınız zihniyet olarak çok açık. + e60 kasa 530d aracında bulmanız gereken donanımlar: + Herşeyden önemlisi KiloMetre !!! Bu araçların motoru 300-350 gibi bittiğini biliyorum. Bindikten sonra satabilmek içinde 260-270 bin km yi geçmemesi gerekiyor. -Recaro Koltuk -Komfort-Oynar Başlık kafalıklar -Ön 2 koltuk Soğutma (bu donanım varsa koltuklarda ufak ufak delikler olur. Aşınma vs değil.) -Isıtma ; soğutma varsa zaten vardır. Bunun ön 2 yada 4 koltuk olarak seçeneği var. -Direksiyon ısıtma -Keyfinize düşkünseniz (deneme fırsatım olmadı.) Ön 2 koltuk masaj donanımı. + Üstteki Donanımları Bulunduranlardaki Standartlar Donanımlar: -Yazılım bu araçlarda kesinlikle olmasın olanını almayın derim. -Başa yazdım özellikle !!! '' BMW'lerde hasar kaydı kesinlikle normaldir. Yüksek çıkmasıda normaldir. bana göre 25-30 bin Tl hasar kaydı BMW için çok çok çook normaldir. -6 Silindir -6 Vites -2993 cm^3 motor hacmi -Basarsan yakar Basmazsan üzmez -Gaza Yüklenince geriye yapıştırıp Üzerindeki O baskıyı yaşatır -Yol Bilgisayarı (tüketim -cruise cont kaça ayarlı vs yazar) -Fabrikasyon Navigasyon - e90 cılar ''Ekranlı'' diye tabir eder. -Otomatik Kararan dikiz aynası -Dikiz aynasında bazılarında Garaj kapısı açmak için düğmeler var 2-3 farklı garaj için. Bunları kodluyosun aracın garaj açma fonksiyonuna galiba. -Logic 7 ses sistemi - bunlarda Hi-Fi ses sistemi yok diye biliyorum. f kasalarda var. F için Harman Kardon var daha kaliteli opsiyon olarak alınıyor. -Webasto var > zaman ayarlı aracın içini sizin ayarladığınız ileri saat'e - gün'e siz gelmeden ısıtır. Koltuk ısıtmalarını çalıştırır. -Deri koltuk - Kesinlikle yıpranma aşınma soyulma vs olanlarından uzak durun- -Cam Tavan / Sunroof -Elektrikli Direksiyon -Elektrikli Ön 2 Koltuk -Ön 2 koltuk hafıza -Elektrikli Arka Cam Perdesi -Manuel / Elle aç-kapa Arka sağ-sol perdeler. -Cruise Control / Hız Sabitleyici -Far Gece Sensörü -Yağmur Sensörü -Çift Bölge İklimsel Klima (Bazı e60 530d / 530i lerde yok . Olmayınca kötü görünüyor gerçekten !!!) e60 lara Frankfurt jant yakışıyor- ilk başta benimde hoşuma gitmemişti. Frankfurt JANT LİNK:https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/vp/b01a9ae8775efd5644114079f1dec281/5B3DED77/t51.2885-15/s480x480/e15/10946518_1524109031211320_2088849219_n.jpg?ig_cache_key=OTA0MzY0MDczODEwNzMwMzcx.2 Aklıma Geldikçe Eklerim. UNUTMAYIN e60 530d > 500nm Tork gücüne sahip 231 de hp'si var. Uzun zamandır bakıyorum ilanlara - Nakitde gelince alacam. Benim favorilerime eklediğim yeni düşen ilanlardan birisi: NOT: Araç kesinlikle benim değil. İlan sahibiyle konuşmadım/yazışmadım daha. BMW 5 Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-e60-530d-full-566190127/detaySport mod açılmış yazmış bunu pek sevmedim. Yazılım Olmasın Dikkat Edin. Araçtakiler Frankfurt jant değildir. Fotoğraf linklerini burada direk görüntülemeyi (bir yere upload etmeden) hala çözemedim. En baştan okumadım bi daha. Yazım hatası olabilir. Edit: imla Edit: Bilgi düzeltmesi. Edit: Ekleme Edit: Hatalı Bilgi |
|
|
Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
![]() |
|
|
Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
![]() |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 13 Mayıs 2018; 21:2:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() |
|
|
![]() "No color will ever be brighter for me than black and white." - Alessandro Del Piero
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EBÖB -- 14 Mayıs 2018; 21:36:40 > |
|
|
2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE. 2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ. *Çook uzun uzun yazanları *Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. |
|
|
|
|
|
|