Şimdi Ara

BMC, Altay tankı motoruna giden kutlu yolda ticari araç motoru 'azra'yı üretti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BMC Power Genel Mudur Yardimcisi Dr. Mehmet Demiroglu: YNHZA guc grubu projesi için hazirlik niteliginde olsun diye, Subat 2017’de, 6 silindir ve 12.8 lt'lik ticari kamyon motoru AZRA projesini baslattik. Motorun tasarımı Şubat 2018’de tamamlandi. Yurtdisindan destek alindi ama fikri mulkiyet haklari bize ait. Prototip toparlaniyor. Haziran-Temmuz 2018'de ilk ateslemeyi yapacagiz.
    Alternator icin Japonya ile gorustuk, “AZRA ticari ama BMC askeri arac da uretiyor. Bunu orada kullanabilirsiniz. Biz sizinle calisamayiz" denildi. Almanya cevap bile vermedi.BMC Power’in dun yayinladigi basin bildirisine istinaden; YNHZA guc grubu projesine hazirlik olmasi icin gelistirilen 12.8 lt hacminde ve azami 585 HP gucundeki ticari arac motoru AZRA’nin prototip uretim ve montaji tamamlanip test icin hazir hale gelmistir.

BMC, Altay tankı motoruna giden kutlu yolda ticari araç motoru "azra"yı üretti

https://twitter.com/TyrannosurusRex/status/978602122961936386

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 25 Haziran 2018; 23:43:48 >

• Hep seçim yatırımı bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dor Niro

Hep seçim yatırımı bunlar.
  • t129 un seri üretimini devam ettiremeyen hükümet motor mu üretecekmiş çubukla kendi moklarını karıştırırlar kıraathanede
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey

Alıntıları Göster
    pardon seçimin bittiğini unutmuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitebeard.

t129 un seri üretimini devam ettiremeyen hükümet motor mu üretecekmiş çubukla kendi moklarını karıştırırlar kıraathanede
    Nerenden uyduruyorsun, atak 2 çıktı
  • cidden bizim muhalefetin cehaleti her halinden okunuyor, hazimsızlık hat safhada cünku bu ülkede artık onlara yer yok lakin bu insanlar milleti sömürmeye her zaman devam edeceklerdir Allah fırsat vermesin. hayır olsun insallah her terörist in ve sevicilerin kafasında teker teker patlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

cidden bizim muhalefetin cehaleti her halinden okunuyor, hazimsızlık hat safhada cünku bu ülkede artık onlara yer yok lakin bu insanlar milleti sömürmeye her zaman devam edeceklerdir Allah fırsat vermesin. hayır olsun insallah her terörist in ve sevicilerin kafasında teker teker patlar.
  • 12.8 litre çok yakar onu siz 1.5 dci ye çevirin :D
  • BMC Power; Yüzde yüz yerli...

British Motors Corporation Power...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Zamanında Çukurova holding'e satıldı yani %100 yerli :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tank motoru için daha çok çalışılması lazım altay için 1500 beygirlik motor bile yetmiyor.
  • BMC POWER, SOSYAL MEDYA HESABINDAN SEVİNDİRİCİ BİR GELİŞME DUYURDU

BMC Power, Altay tankına motor geliştirilmesi için çıkılan yolda fikri mülkiyet hakları bize ait olan “azra” adını verdiği 600 beygir gücünde bir ticari araç motorunun prototip üretim ve montajını yerli mühendislik kabiliyeti ile tamamlayarak test için hazır hale getirdi. Bu süreçte üniversiteler ve yerli tedarikçiler ile işbirliği yapan BMC’ye yardım istedikleri Japonya, BMC’nin askeri araç da ürettiğini gerekçe göstererek yardım etmedi, Almanya ise yardım talebine cevap bile vermedi. Motorun Haziran-Temmuz 2018'de ilk ateşlemeyi yapması bekleniyor.

• BMC mihendislerinin başarılarının devamını dilerim. Lakin BMC'nin şuanki sahibi aklıma gelince altay tankı ihalesini liyakatsiz bir şekilde aldıklarına emin oluyorum.

Ethem Sancak: Erdoğan'ı gördükçe aşık oldum, böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini "Anam, babam, çocuklarım sana feda olsun Erdoğan" sözleriyle ifade eden Star Medya Grubu'nun sahibi Ethem Sancak, Erdoğan'ın dürüstlüğünü, yiğitliğini gördüm, gördükçe aşık oldum. Doğrusu solculuk dönemimde Mevlana ile Şems’in arasındaki aşka anlam veremiyordum. Tanıdıktan sonra gördüm ki, böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor” dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.