< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bluetooth Kulaklık Fırsatları [ANA KONU] (353. sayfa)

-
-
Kulaklık nasıldır bilmiyorum, fiyatı uygun diye paylaştım, belki birinin işine yarar.
https://www.incehesap.com/haylou-x1-pro-bluetooth-kulaklik-fiyati-57790/?ref=go&utm_source=epey.com
-
Hocam ben Enes Özen'e sormuştum "planlarda yok" dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 12 Nisan 2023; 10:35:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam silikonlu istiyorsanız Realme T100 önerebilirim, silikonsuz diyorsanız QCY T20 olabilir, YouTube'dan incelemelere bakabilirsiniz.
bir süre daha bekleyeceğiz o zaman, bu arada bir bilgi vereyim honor x3 lite modeli kullanıyordum son 1 haftadır sesim karşı tarafa boğuk gitmeye başladığını söylediler, HB üzerinden arıza/değişim talebi açtım, bugün kulaklılları kargo ile göndericem bakalım değişim yada iade yapacaklar mı göreceğiz, bu süreçte araya bayram tatili fln da girmesi sebebi ile süreç uzar diye emaneten evdeki kablolu kulaklığı kullanacağım,
eğer önümüzdeki 1 ay sürecinde hem çift cihaz destekli, mikrofonu üst düzey, ve tomurcukları kulağı yormayan bir model gelirse artık paraya kıyıp alacağım sanırım
-
Niye iptal ediyorlar hocam sebep nedir?
-
Hocam ben de bilmiyorum.
Bakalım bizimkinin akıbeti ne olacak?
-
Hocam ben soundpeats ile mailden iletişime geçtim sipariş numarası ile birlikte, 28'inde kargoya verilecek diyor ama belli olmaz tabii ki, olası bir iptale hazırlıklı olmak lazım.
Teşekkürler hocam bilgilendirme için.
-
Arkadaşlar Sürekli Bilgisayar başında çalışıyorum. Bu sebeple silikonsuz telefonla kullanırken, mikrofon performansı güzel çift cihaz destekli bir kulaklık arayışım var. Ben amazonda soundpeats air 3 deluxe hs indiriminden aldım ama o cihazda çift cihaz desteği yokmuş. Şimdi öğrendim. 1000 TL sınırına kadar şu an alabileceğim yada beklersem alabileceğim hangi modeller var acaba. Müzik dinlemiyorum. Bilgisayardan video ve telefondan yine video ve telefon görüşmeleri için kullanacağım. İmkan dahilinde günü tek şarjla çıkarabilecek model olursa çok sevinirim.
-
www.hepsiburada.com
Teknoloji Aksesuarlarında sepette %15 net indirim Kampanyası - Hepsiburadahttps://www.hepsiburada.com/kampanyalar/teknoloji-aksesuarlarinda-sepette-15-net-indirim
Bazı kulaklıklar çok güzel fiyata denk geliyor
Bende tam bunu atmak için girmiştim. Bu kampanyadan yararlanmak istiyorum. 500 bandında hangi kulaklığı almalıyım ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiye yönünden birşey diyemem çok bilgim yok. Ben galaxy buds kullanıyorum. Ama bazı ürünlerde çakal satıcılar indirimden sonra fiyat arttırdı. Onlara dikkat et önceki fiyatını biliyorsan
Soundpeats air3 deluxe hs modeli hepsiburada da 679₺ e geliyor. Kullanan var mıdır? Bu fiyata alınır mı? Bide bu markada air3 ile bir kaç model daha var. Farkları nelerdir? Araştırdım çok bir şey bulamadım.
HS LDAC Destekliyor (an itibari ile HB'de 799lira),
AIR 3 ve AIR 3 Deluxe diye iki model var. An itibari ile AIR 3 859 lira, Deluxe ise 899 lira . Hepsiburada'dan tam alıntı (düz AIR 3 ve Deluxe de aynı açıklama var)
"Soundpeats Air3 Kızıl Ötesi Sensör Qualcomm QCC3040 ve Aptx-Adaptive, 4-Mic ve Cvc 8.0 Gürültü Azaltma, Truewireless , Kulak Içi Algılama, Oyun Modu Kullanan Kablosuz Kulak Içi Bluetooth V5.2 Kulaklık"
yani aralarında codec farkı var. Kızılötesi algılama sadece düz AIR 3'te var
ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ney69 -- 12 Nisan 2023; 18:47:12 > -
selamlar anker vr p10 modelini almayı düşünüyorum kullanan var mı önerir misiniz?
-
Merhab, benimde 1000₺ altında çift cihaz destekli bir kulaklık arayışım vardı. Enes Özen Bey'in kanalından görüp Havit TW915e kulaklığı aldım. PC ve telefonda kullanıyorum. Şubat ayının başından beri ürünü kullanıyorum bağlantıda herhangi bir sorun yaşamadım. Örneğin PC'den bir video izlerken telefondan bir müzik açtığımda herhangi bir kesinti olmadan kulaklıklar telefona geçiyor. Yine aynı uygulamayı tersi şekilde de yapıyorum.
Kulaklıkları gün içerisinde 5-6 saat kulağımdan çıkarmadan bu şekilde kullanıyorum. Kulaklıkarın şarjı ortalama 7-8 saat gidiyor. Ses kalitesi pek çok kişinin ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde iyi. Baslar mid ve tizlere göre biraz daha ön planda. Son ses seviyesi ortalama kulaklıkardan daha yukarıda. Mikrofon odaklı bir ürün sormuşsunuz, o kunya geleyim. İncelemede mikrofon kalitesini çok beğendiğim için kulaklığı siperiş vermiştim. Şu ana kadar sanırım 6-7 farklı markanın Bluetooth kulaklığını kullanmışımdır. Bu kulaklıklar 700₺'ye kıyasla harika mikrofon performansına sahip. Dediğim gibi pek çok tws kulaklık kullanan biri olarak, daha önceki kulaklıklarla yaptığım görüşmelerde karşı taraf sesimin ya uzaktan ya da boğuk gelmesinden şikayetçiydiler. 2 aylık kullanımımda pek çok görüşme gerçekleştirdim bu kulaklıklara ve konuştuğum kimse sesimden şikayetçi olmadı. Evde, trafikte, dışarıda yürürken, kafede olmak üzere pek çok ortamda kullandım kulaklığı. Hiç kimse bana sesimin kötülüğünden bahsetmedi. Hatta kimse (daha önce çok karşılaştım) sen bluetooth kulaklıktan mı konuşuyorsun? gibi bir soruyla dahi bana gelmedi.
Yalnız şunu belirteyim, kulaklıkları kullanmaya başladığım ilk bir hafta bana zulüm gibi geldi. İlk intibah rezaletti zira konforundan nefret ettim. Kulaklığı 15 dakika dahi kullanmak işkence gibiydi. Kulaklarımı o kadar acıtıyordu ki daha fazlası hayal gibiydi. Kulaklıkların diğer tüm hususlarından çok memnun kalsam da konfor sorunu beni ''acaba ürünü iade etmes mi?'' noktasına getirdi. Velhasıl ürünü iade etmedim dahayanım bir noktadan sonra kulaklarım duruma alışmaya başladı. Artın saatlerce hiçbir sıkıntı çekmeden ürünü kullanabiliyorum. Ürünün fiyatına göre çok cazip oldunu düşüyorum. Diğer kulanan kimseler varsa fikirlerini belirtebilirler. 1000₺ altı kulaklık seçimde değerlenirmeniz gerekebn bir model olduğunu düşünüyorum.
-
soundpeats ürünlerini air 3 deluxe vs düşünenler oyun için alacak olanlar dkk 9.30 dan sonra izlesin bu kronik sorun çoğunda hepsinde var sadece oyun modunda oluşuyor
youtubda inceleme yapanların hiçbiri bahsetmemiş bu konuyu 2 dkk sonra başlayan kesiklik cızırtı problemini çözemediler hala
Öncelikle incelemeniz için teşekkürler, bir kaç sorum olacak acaba kalabalık ortamda, kafede ya da rüzgar eserken arka plan sesini karşı tarafa iletiyor mu? bende honor x3 lite var kulaklıkta uzun sure kalınca rahatsız edıyor birde gülerken fln kulaktan çıkar gibi oluyor, birde tek kulaklık ıle kullanılabılıyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: ropper278Merhab, benimde 1000₺ altında çift cihaz destekli bir kulaklık arayışım vardı. Enes Özen Bey'in kanalından görüp Havit TW915e kulaklığı aldım. PC ve telefonda kullanıyorum. Şubat ayının başından beri ürünü kullanıyorum bağlantıda herhangi bir sorun yaşamadım. Örneğin PC'den bir video izlerken telefondan bir müzik açtığımda herhangi bir kesinti olmadan kulaklıklar telefona geçiyor. Yine aynı uygulamayı tersi şekilde de yapıyorum.
Kulaklıkları gün içerisinde 5-6 saat kulağımdan çıkarmadan bu şekilde kullanıyorum. Kulaklıkarın şarjı ortalama 7-8 saat gidiyor. Ses kalitesi pek çok kişinin ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde iyi. Baslar mid ve tizlere göre biraz daha ön planda. Son ses seviyesi ortalama kulaklıkardan daha yukarıda. Mikrofon odaklı bir ürün sormuşsunuz, o kunya geleyim. İncelemede mikrofon kalitesini çok beğendiğim için kulaklığı siperiş vermiştim. Şu ana kadar sanırım 6-7 farklı markanın Bluetooth kulaklığını kullanmışımdır. Bu kulaklıklar 700₺'ye kıyasla harika mikrofon performansına sahip. Dediğim gibi pek çok tws kulaklık kullanan biri olarak, daha önceki kulaklıklarla yaptığım görüşmelerde karşı taraf sesimin ya uzaktan ya da boğuk gelmesinden şikayetçiydiler. 2 aylık kullanımımda pek çok görüşme gerçekleştirdim bu kulaklıklara ve konuştuğum kimse sesimden şikayetçi olmadı. Evde, trafikte, dışarıda yürürken, kafede olmak üzere pek çok ortamda kullandım kulaklığı. Hiç kimse bana sesimin kötülüğünden bahsetmedi. Hatta kimse (daha önce çok karşılaştım) sen bluetooth kulaklıktan mı konuşuyorsun? gibi bir soruyla dahi bana gelmedi.
Yalnız şunu belirteyim, kulaklıkları kullanmaya başladığım ilk bir hafta bana zulüm gibi geldi. İlk intibah rezaletti zira konforundan nefret ettim. Kulaklığı 15 dakika dahi kullanmak işkence gibiydi. Kulaklarımı o kadar acıtıyordu ki daha fazlası hayal gibiydi. Kulaklıkların diğer tüm hususlarından çok memnun kalsam da konfor sorunu beni ''acaba ürünü iade etmes mi?'' noktasına getirdi. Velhasıl ürünü iade etmedim dahayanım bir noktadan sonra kulaklarım duruma alışmaya başladı. Artın saatlerce hiçbir sıkıntı çekmeden ürünü kullanabiliyorum. Ürünün fiyatına göre çok cazip oldunu düşüyorum. Diğer kulanan kimseler varsa fikirlerini belirtebilirler. 1000₺ altı kulaklık seçimde değerlenirmeniz gerekebn bir model olduğunu düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 13 Nisan 2023; 9:26:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X